Kolon göz tembelliği migren bu hastalıkları sokakta kimi çevirsen bulursun bunlar engel teşkil eden hastalıklar degiller tutki kulak ve psikiyatriden aldın anksiyete iyileşebilir bir hastalık olduğunu raporu süreli rapor verirler 1 yıllık gibi oda işine yaramaz çünkü ekpss 2018 nisanda tam sınav zamanı rapor yenilenirmi telaşına düşersinMerhabalar. ben atamasi zor bir bölümde son sinif öğrencisiyim. ekpss ye girip atanmak istiyorum. bir kulagim tamamen duymuyor. bunun icin verilen oran sanirim %12. bende başka rahatsizliklar ile de basvurup sansimi denemek istedim. randevu aldim 2 ay sonrasina. göz tembelligi, spastik kolon, migren rahatsizliklari icin ne kadar oran verseler kardir diyerek sansimi deneyecegim. Tabii psikiyatridende oran almak istedim ve oncesinden bi tedavi almis olmak icin randevu alip doktora muane oldum ve genel anksiyete teshisi koyup depresan verdi.
belki rapor hakkin degil diyeceksiniz.. inanin tek kulakla hayat hic kolay degil. duymayan taraftam biri konusunca anlayamiyorum. kafami cevirince tuhaf karsilaniyorum. yaz tatilinde harclik icin ise girdim. basit bi markette bile saglik raporu istediler total isitme kaybini okuyan adam yuzume aval aval bakip beni duyuyor musun dedi... dusunun ustimdeki psikolojik baskiyi. kalabalik ortamda ses nerden kimden geliyo anlayamiyorum.. elbeytte sukur halime. ama kolay da degil inanin.
velhasil kelam
sizce bana yuzde 40 verirler mi bu hastaliklar ile
Yeğeniniz sağlık bakanlığına rapor itirazı yapsın onlarda başka hastaneye gönderirler raporunu alır mutlaka
Bilmiyorum ben sadece bir örnek verdim. Tabiki zordur Allah yardimciniz olsun ben bu engelle rapor vermemeleri lazim dedim.kv ' niz is hayatinin zorluguyla karsilasmismidir acaba.
canım eğer itiraz ederseniz birkaç puan fazlasını alabilirsinizTek gözü görmüyorsa 35 veriyorlar
canım eğer itiraz ederseniz birkaç puan fazlasını alabilirsiniz
istanbulda bir belediyenin engelliler biriminde çalıştım 3 sene kadar önce itiraz hakkınızı kullanın derim ben
Vermezler ....Merhabalar. ben atamasi zor bir bölümde son sinif öğrencisiyim. ekpss ye girip atanmak istiyorum. bir kulagim tamamen duymuyor. bunun icin verilen oran sanirim %12. bende başka rahatsizliklar ile de basvurup sansimi denemek istedim. randevu aldim 2 ay sonrasina. göz tembelligi, spastik kolon, migren rahatsizliklari icin ne kadar oran verseler kardir diyerek sansimi deneyecegim. Tabii psikiyatridende oran almak istedim ve oncesinden bi tedavi almis olmak icin randevu alip doktora muane oldum ve genel anksiyete teshisi koyup depresan verdi.
belki rapor hakkin degil diyeceksiniz.. inanin tek kulakla hayat hic kolay degil. duymayan taraftam biri konusunca anlayamiyorum. kafami cevirince tuhaf karsilaniyorum. yaz tatilinde harclik icin ise girdim. basit bi markette bile saglik raporu istediler total isitme kaybini okuyan adam yuzume aval aval bakip beni duyuyor musun dedi... dusunun ustimdeki psikolojik baskiyi. kalabalik ortamda ses nerden kimden geliyo anlayamiyorum.. elbeytte sukur halime. ama kolay da degil inanin.
velhasil kelam
sizce bana yuzde 40 verirler mi bu hastaliklar ile
BEnim yeğenimin tek gözü Yok doğuştan ve iş bulamıyor tek gözü Yok diye almıyorlar gidip rapor almak istedi engelli kadrosundan iş bulayım diye 35 verdiler %5 vermediler ama çocuk tek gözü yüzünden iş bulamıyor madem engelli değil o zaman öyle muamele görsün madem engelli o zaman rapor verin engelli kadrosundan girsin ikisi de yok çocuğun annesi babası da vefat etti arka arkaya ufak kardeşleriyle kaldı ortada kimse ne yazık ki vermiyor zor yani
Yeğeniniz için başka bir hastaneye gidip bu rapora baştan başvurabilirsiniz. Balthazard hesabına göre %35 oranı olan bir rahatsızlığa en düşük oranlı bir rahatsızlık bile eklense alabiliyor. Zaten çoğu doktor da yardımcı oluyor. Konu Sahibi gibi değilmiş yeğeninizin durumu ben o yüzden bir sakınca görmedim bu yolu denemekte.
Ayrıca eğer raporu başka bir hastaneden alırsanız da size rapor vermeyen bashekim hakkında şikayetçi olabiliyorsunuz hayat standartlarınızı etkilediği için. Çok çok geçmiş olsun umarım alıp kendisine uygun bir iş bulabilir yeğeniniz.
Maalesef tek kapakla ancak %30 veriliyor. Başka rahatsizligimda yokbi yakinim kapak ameliyati oldu ve omur boyu ilac kullanacak. ona verdiler raporu.
belki sizin de sansiniz vardir
dene istersen şansını bir... ama engelli raporu almak öyle kolay değil... %40 lazımmış sana gerçi ama bilemedim en büyüğü 12 olan engel için vermezler bence. onun skorlaması falan çok farklı. altalta koyup toplamıyorlar. 12 tamam ama sonra eklenecek olan tek başına 10 ise toplama 3 gibi yansıyor.randevu aldim. vazmigecmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?