Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef işte oranlar çok az kimse alamıyorBizim bu insanların hayatını kolaylaştırmamız lazım. Senin tek gözün görüyor sus da şükret denir mi mesela? Şükür başka şey, hayat şartlarını kolaylaştırmaya çalışmak başka şey. Engeli var diye bi kenara çekilip ölsünler mi insan içine karışmadan? Çalışmak para kazanmak herkesin hakkı
%99 engelli hersene rapor çıkarmak mı düzelme ihtimali mi var ki ne saçma iş Allah kolaylık versin%99 engelli kızıma her sene engelli raporu çıkarmak için 1,hafta sabah 8 akşam 5 hastanelerde sürünüyorum. Çok zor rapor çıkarmak maalesef. Gerçekten ihtiyacınız varsa inşallah işleriniz yolunda gider.
Arkadaşım ben sana dedim eşimin durumu daha kötü gece göremiyor adam daha ne olsun, hatta bu yüzden askerlikten muaf ama ona bile vermiyorlar sana hiç vermezler boşa ümitlenme
Maalesef işte oranlar çok az kimse alamıyor
Alamazsın diyorum. Ayrı ayrı rahatsızlıkların toplamı çok az oluyor , tek büyük bir rahatsızlığın olması lazım yüksek oran için.
oyledir elbette. kolay degildirMalesef öyle.. Kolay değil rapor işi.
Şansını dene ne kaybedersin?randevu aldim. vazmigecmeliyim
%99 engelli hersene rapor çıkarmak mı düzelme ihtimali mi var ki ne saçma iş Allah kolaylık versin
Otizmli ve CPli canım. Duzelenler var ama biz çok yol alamadık 2 sene önce yürümüyordu geçen sene yürüdü. Bakalım geçen hafta yeni rapor için başvurduk bu sene kaç verecekler.
İnş. Canım düzelme olurOtizmli ve CPli canım. Duzelenler var ama biz çok yol alamadık 2 sene önce yürümüyordu geçen sene yürüdü. Bakalım geçen hafta yeni rapor için başvurduk bu sene kaç verecekler.
balthazadda belki oran verilir bir umut iste
Oyle olsa ulkenin yarisinin engelli raporunun olmasi gerekir migren ve spastik kolondan bahsediyorsun.
Kulaginin duymamasini avantaja cevirmeye calisiyorsun gibi geldi..Bildigim kadariyla kulaklik gibi birsey takiliyor duymayanlar icin?
tek kulak oldugi icin ve sinirler ölduğü icin isitme cihazi takamiyorum malesefOyle olsa ulkenin yarisinin engelli raporunun olmasi gerekir migren ve spastik kolondan bahsediyorsun.
Kulaginin duymamasini avantaja cevirmeye calisiyorsun gibi geldi..Bildigim kadariyla kulaklik gibi birsey takiliyor duymayanlar icin?
sinirlerim öldügü icin kullanamiyorum. onu da taksam cihazinda var daha ne raporla is bulmaya calosiyosun diyen olurdu eminim. ama yinede Rabbim kimseye en ufak bi organ eksikligi vermesin.Geçmiş olsun neden kulaklık kullanmıyorsunuz ?
şimdi siz tam olarak neler için %40 tamamlamaya çalışıyorsunuz? babama sorayım kendisi başhekim,bulunduğu hastanenin rapor verme yetkisi de var bilir o.