Merhabalar. ben atamasi zor bir bölümde son sinif öğrencisiyim. ekpss ye girip atanmak istiyorum. bir kulagim tamamen duymuyor. bunun icin verilen oran sanirim %12. bende başka rahatsizliklar ile de basvurup sansimi denemek istedim. randevu aldim 2 ay sonrasina. göz tembelligi, spastik kolon, migren rahatsizliklari icin ne kadar oran verseler kardir diyerek sansimi deneyecegim. Tabii psikiyatridende oran almak istedim ve oncesinden bi tedavi almis olmak icin randevu alip doktora muane oldum ve genel anksiyete teshisi koyup depresan verdi.
belki rapor hakkin degil diyeceksiniz.. inanin tek kulakla hayat hic kolay degil. duymayan taraftam biri konusunca anlayamiyorum. kafami cevirince tuhaf karsilaniyorum. yaz tatilinde harclik icin ise girdim. basit bi markette bile saglik raporu istediler total isitme kaybini okuyan adam yuzume aval aval bakip beni duyuyor musun dedi... dusunun ustimdeki psikolojik baskiyi. kalabalik ortamda ses nerden kimden geliyo anlayamiyorum.. elbeytte sukur halime. ama kolay da degil inanin.
velhasil kelam
sizce bana yuzde 40 verirler mi bu hastaliklar ile