engelli raporu almak istiyorum.

Bu konuda devlet iyileştirmeye gitmeli. Maalesef ki devletin engel olarak görmediği bir çok durum iş hayatı için çekilmez oluyor.

Sorunu hakkında fikrim yok ancak engelli raporu almak malaesef ki çok zor.

Inşaallah istediğiniz olur ve rahat bir iş bulursunuz.

Kesinlikle öyle iş verenler insafsız yaptığı iş gözü engel değil aslında, okuduğu bölümde öyle sağlık bakanlığına gitti maaş falan da istemiyorum ya bana iş versin firmalar ya da ben engelliysem raporumu verin engelli kadrosundan gireyim diye hayatını devam ettirmesi Laz'ım ama kim anlıyor? 40 ile engelli sayılıyorsun ama 35 ile engelsiz olmak bazı durumlarda değiştirilmeli gözle görülür engelde iş yerleri kabul etmiyor ne yazık ki

O sekilde girmen zor canım genelde benim gördüklerim daha ağır vakalar. Senin durumunda zor anlıyorum ama yeterli olmayabilir

migren ataklarınızın şiddetine bağlı olarak doktorunuzun size vereceği raporda nörolojik ağrılar başlığıyla günlük aktivitenizi etkileme oranına göre az etkiliyorsa %5,orta derecede %10,aşırı etkilemede %15 oranı varmış. fakat ilaçla eğer normal değerlere ulaşıyorsanız bu da doktorunuzun inisiyatifindeymiş hiç veremeye de bilir diyor.

göz tembelliği eğer iş gücünüzü aşağı çekiyorsa düşük bir oranı varmış tam hatırlamıyor.

irritabl bağırsak sendromu için ilaç tedavisi yeterli hiçbir oranı yok.

anksiyetenin de bir oranı yok.

babam kabaca balthazard hesabınızı yaptı %19 falan çıkıyor bu söylediklerinizle.

eğer işinizi iyi kötü yapabiliyorsanız bence hiç bu yola başvurmayın sırf rahat edebilmek için. kendi babam adına söylüyorum sırf haksız yere rapor alacak bir sürü insanı farklı hastanelere göndermişliği vardır vebale girmemek için. göz önünde bulundurun derim. çok geçmiş olsun allah şifa versin.

durumun zor oldugunu farkindayim arkadaslar. ama kendimi bunu denemeye ancak ikna ettm. en azindan denemeliyim.

çok tesekkur ederim. gercekten fikir oldu benim icin.
benim sorunum kulagim. her yerde saglik raporu isteniyor. sirf bu yuzden market isi basvurusunda bile sorun yasadim. eger hakkim degilse Rabbim gostermesin kimsenin hakkina girmek istemem. hayat sartlari ve saglik sorunumu degerlendirdigimde kendimi bu yolu denemeye mecbur goruyorum. eger olmazsa elbette bi sekilde kazanirim ekmegimi ama zorlanarak ve cogu zaman uzulerek.
hayirlisi olsun hakkimisda. babaniza da tesekkur ediyorum sagolunn.

Yok artık.. Göz tembelliğine ne raporu istiyorsunuz Allah aşkına? Bunun için doktora lafını bile etmeyin adam kahkahayla güler herhalde.. Migren, bağırsak ve mide rahatsızlıkları hemen hemen herkeste var. Bende de göz tembelliği, ülseratif kolit var mesela.. Daha saysam neler neler çıkar. Bunlarla engelli olunmuyor. Gerçekten engelli olanların haklarını yiyip bir ömür o paranın hayrını görebilecek misiniz acaba?

Biraz zor alırsınız gibi.
Benim annem in tek gözü görmüyor doğuştan ve gözkapağı kapalı.
Ancak yüzde 33 alabildi.
Tek gözü de iyi görmüyor bu arada.

bunu aciklamak beni yordu. konu nasil silinir bunu ogrenip silcem.
bakin ben bunlarin tek basina engel teskil ettigini idda etmedim.
isitme sorunum var ancak devlet nezdinde engel sayilmiyor ancak ozel sektorde is bulmak zor. herkes saglikli ve sorunsuz calisan ariyor.
dolayisiyla bilen arkadaslara bunlari da eklersek sansim var midir diye sormak istedim.

Biraz zor alırsınız gibi.
Benim annem in tek gözü görmüyor doğuştan ve gözkapağı kapalı.
Ancak yüzde 33 alabildi.
Tek gözü de iyi görmüyor bu arada.
Allah şifa versin. olmazsa bir şekilde yine hayatimiza devam edecegiz. rızkı veren Allah.
şuan tum hayatimi bu rapora baglamis degilim. benim icin bir ihtimal sadece.
umut fakirin ekmegi neticede degil mi :)

Yazılanlar içinizi kararttı farkındayım. Benim gözlerimde de bazı rahatsızlıklar var. Doktora sormuştum rapor alabilirmiyim diye bir gözün kör olsa bile alamazsın demişti. Bence gözü eleyin. Hayırlısı olsun.

ben zaten farkindayim zor oldugunu. ama zor diye neden vazgecim imkansiz mi.
herkesi bilen goren Allah var. belki bu sekilde imtihanimi kolaylastiracak. belkide hic olmicak.
debeyip gorecegim bunu.
sizede gecmis olsun Allah sifa versin

Kalp ameliyatı oldum çoğu is te calisamiyorum. .ciddi yan etkili duzenli omir boyu ilaclarim var ..ise kabul edilmiyorum en baştan . .verilen rapor oranı çok komik olduğu için başvurmadim bile ..diyeceğim o ki şansınızı bi deneyin. .nasip ..

bi yakinim kapak ameliyati oldu ve omur boyu ilac kullanacak. ona verdiler raporu.
belki sizin de sansiniz vardir

Kuzenim. Yuruyemiyor görmüyor tek gözü. Tek kulagi az duyuyor ona bile zar zor %50 60 falan verdiler imkansız gibi

Spastik kolon, migren ve göz tembelliği ile mi olacak bu? Boşa uğraşmış olacaksınız.

Benimde tek kulagim neredeyse 20 duyyor duymuyor
Solla soylerseler anlamiyorum
Ille saga dogru soylenecek
Bu gunlerdede cok buyuk anlama problemimvar bilmem neden:)))yakinda kulli sagir olmam ins
Soruna gwlince bu is zor sanmiyorum rapor verilsin
Kaynanam sizofren ayagi platinli bakiyoruz ama0 genede vermiyorlar

Engelli raporu alamazsınız bu saydiklarinizla. Yani %40 olmaz. Geçmiş olsun.

Yeğeniniz sağlık bakanlığına rapor itirazı yapsın onlarda başka hastaneye gönderirler raporunu alır mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…