Bizim bu insanların hayatını kolaylaştırmamız lazım. Senin tek gözün görüyor sus da şükret denir mi mesela? Şükür başka şey, hayat şartlarını kolaylaştırmaya çalışmak başka şey. Engeli var diye bi kenara çekilip ölsünler mi insan içine karışmadan? Çalışmak para kazanmak herkesin hakkı
çok mutlu olurum fikrini sorarsaniz.
total işitme kaybim var tedavisiz ancak 40 a yetmiyo ve zorlaniyorum duzgun bi iste calismak istiyorum.
bunun icin baska hastaliklardan oran almk istiyorum. tedavisi olmayan rahatsizliklara veriliyomus.
migren ataklatim oluyor ilaca bagimliyim. genetik oldugu icin tedavi edilemiyo.
goz tembelligi var ve tedavi edilemiyo.
8 yildir ibs yani bagirsak sendromu rahatsizligim var.ilac kullaniyorum ve topluluk icin zor duruma sokuyo. elbette bunlar engelli raporu icin yeterli degil ama isitme engeli raporu icin tamamlamays yetebilr diye umud ediyorum. ayrica anksiyete bozuklugu icin.henuz yeni tedaviye basladim.
beni cok mutlu edersiniz cevabinizls. hayirli aksamlar
çok tesekkur ederim. gercekten fikir oldu benim icin.migren ataklarınızın şiddetine bağlı olarak doktorunuzun size vereceği raporda nörolojik ağrılar başlığıyla günlük aktivitenizi etkileme oranına göre az etkiliyorsa %5,orta derecede %10,aşırı etkilemede %15 oranı varmış. fakat ilaçla eğer normal değerlere ulaşıyorsanız bu da doktorunuzun inisiyatifindeymiş hiç veremeye de bilir diyor.
göz tembelliği eğer iş gücünüzü aşağı çekiyorsa düşük bir oranı varmış tam hatırlamıyor.
irritabl bağırsak sendromu için ilaç tedavisi yeterli hiçbir oranı yok.
anksiyetenin de bir oranı yok.
babam kabaca balthazard hesabınızı yaptı %19 falan çıkıyor bu söylediklerinizle.
eğer işinizi iyi kötü yapabiliyorsanız bence hiç bu yola başvurmayın sırf rahat edebilmek için. kendi babam adına söylüyorum sırf haksız yere rapor alacak bir sürü insanı farklı hastanelere göndermişliği vardır vebale girmemek için. göz önünde bulundurun derim. çok geçmiş olsun allah şifa versin.
Yok artık.. Göz tembelliğine ne raporu istiyorsunuz Allah aşkına? Bunun için doktora lafını bile etmeyin adam kahkahayla güler herhalde.. Migren, bağırsak ve mide rahatsızlıkları hemen hemen herkeste var. Bende de göz tembelliği, ülseratif kolit var mesela.. Daha saysam neler neler çıkar. Bunlarla engelli olunmuyor. Gerçekten engelli olanların haklarını yiyip bir ömür o paranın hayrını görebilecek misiniz acaba?
Allah şifa versin. olmazsa bir şekilde yine hayatimiza devam edecegiz. rızkı veren Allah.Biraz zor alırsınız gibi.
Benim annem in tek gözü görmüyor doğuştan ve gözkapağı kapalı.
Ancak yüzde 33 alabildi.
Tek gözü de iyi görmüyor bu arada.
Yazılanlar içinizi kararttı farkındayım. Benim gözlerimde de bazı rahatsızlıklar var. Doktora sormuştum rapor alabilirmiyim diye bir gözün kör olsa bile alamazsın demişti. Bence gözü eleyin. Hayırlısı olsun.
bi yakinim kapak ameliyati oldu ve omur boyu ilac kullanacak. ona verdiler raporu.Kalp ameliyatı oldum çoğu is te calisamiyorum. .ciddi yan etkili duzenli omir boyu ilaclarim var ..ise kabul edilmiyorum en baştan . .verilen rapor oranı çok komik olduğu için başvurmadim bile ..diyeceğim o ki şansınızı bi deneyin. .nasip ..
Ya resmen hakkınız olmayan şeylerle rapor alıp kolayca atanmak istiyorsunuz, bir de Allahı katıyorsunuz işin içine pes.zor oldugunu farkindayim. Ama yinede sansimi denemek istiyorum. Bizi bizden iyi bilen Allah elbet bi cikar yol gosterir.
Yeğeniniz sağlık bakanlığına rapor itirazı yapsın onlarda başka hastaneye gönderirler raporunu alır mutlakaBEnim yeğenimin tek gözü Yok doğuştan ve iş bulamıyor tek gözü Yok diye almıyorlar gidip rapor almak istedi engelli kadrosundan iş bulayım diye 35 verdiler %5 vermediler ama çocuk tek gözü yüzünden iş bulamıyor madem engelli değil o zaman öyle muamele görsün madem engelli o zaman rapor verin engelli kadrosundan girsin ikisi de yok çocuğun annesi babası da vefat etti arka arkaya ufak kardeşleriyle kaldı ortada kimse ne yazık ki vermiyor zor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?