- 23 Ağustos 2017
- 254
- 216
- 23
Merhabalar. ben atamasi zor bir bölümde son sinif öğrencisiyim. ekpss ye girip atanmak istiyorum. bir kulagim tamamen duymuyor. bunun icin verilen oran sanirim %12. bende başka rahatsizliklar ile de basvurup sansimi denemek istedim. randevu aldim 2 ay sonrasina. göz tembelligi, spastik kolon, migren rahatsizliklari icin ne kadar oran verseler kardir diyerek sansimi deneyecegim. Tabii psikiyatridende oran almak istedim ve oncesinden bi tedavi almis olmak icin randevu alip doktora muane oldum ve genel anksiyete teshisi koyup depresan verdi.
belki rapor hakkin degil diyeceksiniz.. inanin tek kulakla hayat hic kolay degil. duymayan taraftam biri konusunca anlayamiyorum. kafami cevirince tuhaf karsilaniyorum. yaz tatilinde harclik icin ise girdim. basit bi markette bile saglik raporu istediler total isitme kaybini okuyan adam yuzume aval aval bakip beni duyuyor musun dedi... dusunun ustimdeki psikolojik baskiyi. kalabalik ortamda ses nerden kimden geliyo anlayamiyorum.. elbeytte sukur halime. ama kolay da degil inanin.
velhasil kelam
sizce bana yuzde 40 verirler mi bu hastaliklar ile
Benim de sol kulağım duymuyor anne karnında iken olmuş daha. Ben lise sona gidince diğer kulağım tıkandı hastaneye temizlemeye gidince fark ettim sol kulağın doğuştan duymadığını.nasıl fark etmedim bilmiyorum ama öğrendikten sonra zorlanmaya başladım sanki. Psikolojik de olabilir aslında bu durum. Biri kulağa birşey diyince kötü aslında. Öyle durumlarda şey diyorum. Yaaa sol kulağım ağrıyor da sağa söyleMerhabalar. ben atamasi zor bir bölümde son sinif öğrencisiyim. ekpss ye girip atanmak istiyorum. bir kulagim tamamen duymuyor. bunun icin verilen oran sanirim %12. bende başka rahatsizliklar ile de basvurup sansimi denemek istedim. randevu aldim 2 ay sonrasina. göz tembelligi, spastik kolon, migren rahatsizliklari icin ne kadar oran verseler kardir diyerek sansimi deneyecegim. Tabii psikiyatridende oran almak istedim ve oncesinden bi tedavi almis olmak icin randevu alip doktora muane oldum ve genel anksiyete teshisi koyup depresan verdi.
belki rapor hakkin degil diyeceksiniz.. inanin tek kulakla hayat hic kolay degil. duymayan taraftam biri konusunca anlayamiyorum. kafami cevirince tuhaf karsilaniyorum. yaz tatilinde harclik icin ise girdim. basit bi markette bile saglik raporu istediler total isitme kaybini okuyan adam yuzume aval aval bakip beni duyuyor musun dedi... dusunun ustimdeki psikolojik baskiyi. kalabalik ortamda ses nerden kimden geliyo anlayamiyorum.. elbeytte sukur halime. ama kolay da degil inanin.
velhasil kelam
sizce bana yuzde 40 verirler mi bu hastaliklar ile
Engel oranı gerçekten %40 olan birilerinin hakkına girmek var işin ucunda. Ve bunu bir şekilde almanın yolunu bulsanız dahi ilahi adaletin tecelli etmeyeceğinin garantisi yok. %12 üzerine bir de %40 Engel sahibi olursanız %52 ile yaşamak zorunda kalabilirsiniz. Migren olmayan kimse yok artık ayrıca, sırf psikologa filan giderek dert arayana Allah başka bir yerden dert verebilir
Sen hastalık görmemişsinkimsenin hakkina girmek gibi bi derdim yok. sorun yasiyorum ve Allaha dua edip nasipse alayim diyorum. umarim sizin kucuk gordugunuz sey basiniza gelmez. inanin hayat kolay degil.
halden anlamak teselli etmek, alamayacaksam bile bunu soylemek varken herkes saldirgan bir uslup takinmis. yasa disi bi ise kalkismadim. dua edip bekliyorum. gercekten sorun yasiyorim. elbette daha agir engelli insanlar var ama bu benim derdimin dert olmadigini gostermezki. vucudunuzda nereniz kanasa caniniz acir.
çok uzuldum yorumlara. Hakkimda nasip olsun ama degilse vermesin Rabbim. ne diyeyim
Engelli raporu almak için dua eden biri inanmıyorum engelli olmak istiyorhalden anlamak teselli etmek, alamayacaksam bile bunu soylemek varken herkes saldirgan bir uslup takinmis. yasa disi bi ise kalkismadim. dua edip bekliyorum. gercekten sorun yasiyorim. elbette daha agir engelli insanlar var ama bu benim derdimin dert olmadigini gostermezki. vucudunuzda nereniz kanasa caniniz acir.
çok uzuldum yorumlara. Hakkimda nasip olsun ama degilse vermesin Rabbim. ne diyeyim
Engelli raporu almak için dua eden biri inanmıyorum engelli olmak istiyor
Allah razi olsun. o kadar zoruma gittiki yazilanlar. dusundum gercekten acaba sorunum yokda ben mi sorun cikariyorum diye. ben kimseden kotu oldugumu soylemedimki. kendi yasadigim zorluga care ariyorum..Engelli olmak istemiyor var olan rahatsızlıkları için rapor alıp hayat şartlarını düzeltmek istiyor nedmn saçmasapan bi yere çekiyorsunuz
bunun icin istanbulda bir cok doktora gittim kucuklugumden beri. ancak sinirler oldugu icin etki etmiyor. tek kulakla yasamak zorundaym. kalabalik.ortamda insanlari anlamiyorum yuzlerine bos bos bakiyorum.Kulağınıza cihaz taktırma imkanınız falan var mı
Allah razi olsun. o kadar zoruma gittiki yazilanlar. dusundum gercekten acaba sorunum yokda ben mi sorun cikariyorum diye. ben kimseden kotu oldugumu soylemedimki. kendi yasadigim zorluga care ariyorum..
her neyse sagolun anlayisiniz icin.
Siz engelinize göre rapor alıp ona göre bi işte çalışmak istiyorsunuz Torpil bulucam raporu arttırıcam demiyorsunuzki
Hakkınızsa devlet bu hakkı size vermişse tabiki kullanıcaksınız. Sonuçta yerleşeceğiniz birime torpilsiz yerleştiğiniz müddetçe de kimsenin hakkını falan gasp etmemiş olursunuz
BEnim yeğenimin tek gözü Yok doğuştan ve iş bulamıyor tek gözü Yok diye almıyorlar gidip rapor almak istedi engelli kadrosundan iş bulayım diye 35 verdiler %5 vermediler ama çocuk tek gözü yüzünden iş bulamıyor madem engelli değil o zaman öyle muamele görsün madem engelli o zaman rapor verin engelli kadrosundan girsin ikisi de yok çocuğun annesi babası da vefat etti arka arkaya ufak kardeşleriyle kaldı ortada kimse ne yazık ki vermiyor zor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?