Anlıyorum bir kulak ile duymaya çalışmak çok zor olmalı ama siz olmayan rahatsızlıkları da ekleyip cidden hakkınız olmayan bir parayi almak istiyorsunuz belki de bir başkasının önüne gicerek onun hakkını alacaksiniz basit bir rapor değil ki bu
Böyle şeylerden çok korkarım dönüp dolaşıp bir yerlerden çıkar
kv ' niz is hayatinin zorluguyla karsilasmismidir acaba.Bence vermezler ve vermemeliler.
Benim kv dede doguştan 1 kulagi duymuyormuş ama o eşimi dogurana kadar farkina bile varmamiş. Yani aceba sen kendine çok sıkıntı ettiğin için mi bu kadar takıyorsun?
Bu arada geçmiş olsun.
O zaman çok pardon yanlış anladımçok yanliş anladiniz beni. Bunlar olmayan degil bende olan hastaliklar. sadece.ne kadar.oran verilecegi konusunda fikir istedim. zira bende korkarim hak yemekten. ancak bunu.hak ettigime kanaatim tam. çektigim. zorlugu ben bilirim
Sadece kulagin icin bence oran alabilirsin
Oda %12 diyorsun.
Migren goz tembelligi bunlara sanmiyorum
Versinler.
Psikiyatri icinde anksiyete sanirim 3 kisiden 1 inde mutlaka vardir.
Buradan da pek birsey cikmaz gibi..
balthazadda belki oran verilirSpastik kolon ve migren ne zamandir engel sayiliyor?
Zor alırsın eşimde görme kaybı ve gece körlüğü var hava kararınca bile görüşü çok düşüyor ona bile vermiyorlar maalesef
Migren goz tembelligi engel olmuyor. Insanlarda ne hastaliklar var gercek engel sayilan.
Sizde engel sayilabilecek teksey kulak.
Atamasi zor bolumden binlerce insan mezun oluyor. Umarik gercekten kimsenin hakkina girmezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?