- 18 Mayıs 2022
- 9
- 7
- 16
- 28
- Konu Sahibi Gecekusu26
Merhabalar Ne yazacağım nerden başlayacağımı bilmiyorum 10 yıllık evliyim 9 ve 4 yaşında iki oğlum var küçük olan otizimli anlatmaya başlamadan önce lütfen yargılamayın kimse kimsenin yaşadıklarını yaşamadan anlamıyor bende asla yapmam dediğim şeyleri yaşadım çünkü insan büyük konuşunca kesinlikle yaşıyor benim ilk beş yıl iyi giden bir evliliğim vardı eşim asker yani benle evlendikten sonra oldu 5 yıl namazında abdestinde olan adam bir anda değişti alkol almaya mekanlara gitmeye başladı hatta pavyonda bile konumunu yakaladım hep inkar etti bahane buldu hepsine sabahlara kadar eve gelmeyip dışarıda alkol aldı başka kadınlarla telefon konuşmasını yakaladım ona bile bahane bulup başkasının adına konuştum dedi benim engelli oğlumun adına olan arabada kuzenimle alkol alırken yakaladım (kuzenim kadın bahaneside benim arkadaşımla kavga etmişler onu konuşmak için aldım arabaya dedi yanında bir arkadaşı daha vardi iki erkek bir kadın ) oğlum otizimli olduğu için ve arkamda kimse olmadığı için hepsine inanmış gibi bu yalanlarla yaşadım son iki yıl daha kötü oldu herşey ve ben bu süreçte otizimli oğlumla çok kötü zamanlar geçirdim sabahlara kadar uyumayıp ağlayan bir çocuktu iki yıl boyuncada böyle devam etti ve o süreçte eşim dışarıda içip sıçmakla meşguldü ( tüm bunları yaşarkende ben seni çok seviyorum kaybetmek istemiyorum evliliğimizi düzeltelim diye her seferinde yalvardı )daha yaşadığım çok şeyler var ama uzatmak istemiyorum konuyu ben artık onunla aynı evde yaşayamıyorum boşanmaya cesaret edemiyorum bir türlü hep geri dönüş kararı veriyorum boşanırsam sadece devlet yardımlarıyla geçinicem annem bakmak istemiyor çocuğa bende onun yanına gitmek istemiyorum çalışma gibi bir durumum asla yok sadece yardımlarla geçinebilirmiyim bilmiyorum eşimde işten atıldı bu arada 6 aydır falan işsiz mahkeme sonucunu bekliyor karışık yazdım belki biraz ama fikirlerinizi yazarmısınız çok üzgünüm intihar bile düşündüm ama çocuklarıma kıyamadım zaten kıyabilsem tüm bunları yaşamayıp bırakıp giderdim