Engelleyemiyorum bu durumu

Esin tam pislik
Kaynanan tam edepsiz
Iğrenç bir ailedesiniz

Boşanın desek bosanmiyacaksiniz
Bari bir daha doğurmayın

Anal ilişkiye izin vermeye devam edersen hasta olursun.hatta şimdi bile olmuş olabilirsin.çatlak falan varsa hemen ortaya çıkmıyor çünkü.haa bir de zorla ve hoyratça yapılan vajinal ilişki de çok zararlı.benim başıma gelmişti.

''Neredeyse son 1 yıldır ona karşı en ufak isteğim yok. Anlatıyorum ama nafile. ''

her şeyi anlatmışsın ama burası eksik kalmış. günde bir kaç kez sevişilen bir evreden neden en ufak bir istek duymama evresine geçildi anlatır mısın?

Size istemediğiniz bir iliskiye zorlaması düpedüz tecavüz demek siz nasıl göz yumuyorsunuz Allah aşkına k.v neden cinsel hayatiniza karışıyor böyle şahsiyetsiz biri ister günde 10 kişiye gitsin siz birde başkasına giderdiyemi dertleniyorsunuz cehennemin dibine gitsin isterse bosanmak için daha neyi bekliyorsunuz acaba...

K.Validenize Oğlun ters ilişki istiyor kabul etmeyince tecavüz ediyor diyemedinizmi

Tecavüz suçtur ve bunu yapan kişinin senininle nikahlı olması, bunun suç olduğu gerçeğini değiştirmez!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…