Anal ilişkiye izin vermeye devam edersen hasta olursun.hatta şimdi bile olmuş olabilirsin.çatlak falan varsa hemen ortaya çıkmıyor çünkü.haa bir de zorla ve hoyratça yapılan vajinal ilişki de çok zararlı.benim başıma gelmişti.Merhabalar. Muhtemelen bir çoğunuz yargılayacaksınız bunu okuduğunuzda ancak tıkandım. Eşimle 2 buçuk yıldır evliyiz. İlk başlarsa cinsel hayatımız gayet iyiydi, baya iyiydi hatta. Günde bir kaç kereye çıkıyordu diyeyim. Öf utandım... Neyse. Neredeyse son 1 yıldır ona karşı en ufak isteğim yok. Anlatıyorum ama nafile. Bu yüzden bana karşı tavırları çok başkalaştı. Üstüne k.validem de baskı yapıyor. Niye karılık yapmıyorsun diye. Çok gururum incinmiş hissediyorum. Ama yatakta yapmasını istemediğim herşeyi yapıyor. Canımı yakıyor, sezeryanlıyım 3 buçuk ay oldu daha dikişlerimi bile umursamıyor. Ters ilişki istemesem de yapıyor zorluyor. Ve kavgalarımızda namusuma gururuma sövüyor hatta onunla yatmadığım için başkalarına gitmemle suçluyor beni ve kendisi de annesi de başkasıyla yatmasıyla gözümü korkutuyor benim. Ruhen çok yaralı hissediyorum ve o bana yaklaştıkça artık dayanamıyorum kaçıyorum kaçabildiğim zaman. Benim için gram zevkli değil çünkü tek taraflı. Bu durumu düzeltme şansım var mı? Yoksa ayrılmalı mıyım? Bebek olmasına rağmen bağırıp çağırıyor yanımızda, o işin ortasında iken bebek ağlasa bile takmıyor çoğunlukla. Napacağım?
Size istemediğiniz bir iliskiye zorlaması düpedüz tecavüz demek siz nasıl göz yumuyorsunuz Allah aşkına k.v neden cinsel hayatiniza karışıyor böyle şahsiyetsiz biri ister günde 10 kişiye gitsin siz birde başkasına giderdiyemi dertleniyorsunuz cehennemin dibine gitsin isterse bosanmak için daha neyi bekliyorsunuz acaba...Merhabalar. Muhtemelen bir çoğunuz yargılayacaksınız bunu okuduğunuzda ancak tıkandım. Eşimle 2 buçuk yıldır evliyiz. İlk başlarsa cinsel hayatımız gayet iyiydi, baya iyiydi hatta. Günde bir kaç kereye çıkıyordu diyeyim. Öf utandım... Neyse. Neredeyse son 1 yıldır ona karşı en ufak isteğim yok. Anlatıyorum ama nafile. Bu yüzden bana karşı tavırları çok başkalaştı. Üstüne k.validem de baskı yapıyor. Niye karılık yapmıyorsun diye. Çok gururum incinmiş hissediyorum. Ama yatakta yapmasını istemediğim herşeyi yapıyor. Canımı yakıyor, sezeryanlıyım 3 buçuk ay oldu daha dikişlerimi bile umursamıyor. Ters ilişki istemesem de yapıyor zorluyor. Ve kavgalarımızda namusuma gururuma sövüyor hatta onunla yatmadığım için başkalarına gitmemle suçluyor beni ve kendisi de annesi de başkasıyla yatmasıyla gözümü korkutuyor benim. Ruhen çok yaralı hissediyorum ve o bana yaklaştıkça artık dayanamıyorum kaçıyorum kaçabildiğim zaman. Benim için gram zevkli değil çünkü tek taraflı. Bu durumu düzeltme şansım var mı? Yoksa ayrılmalı mıyım? Bebek olmasına rağmen bağırıp çağırıyor yanımızda, o işin ortasında iken bebek ağlasa bile takmıyor çoğunlukla. Napacağım?
K.Validenize Oğlun ters ilişki istiyor kabul etmeyince tecavüz ediyor diyemedinizmiBi gün kavga etmiştik, ailesinin evinde kaldı. O söylemiş. Karılık yapmıyor, işte ne biliyim sabah kahvaltı hazırlamıyor (3 buçuk aylık bebeğim var sabah çok erken kalkıyor ve ağlıyor emmek istiyor o sıra ne yapabilirim onun kalkıp işe gittiği sıralar oluyor bu, emmeden susmuyor ve emzik de almıyor.) ama onun dışında herşeye koşmaya çalışıyorum. Buna rağmen işte ev toplu değilmiş, kahvaltı hazırlamıyomuşum ve eşimle yatmıyormuşum. Bu yüzden ben onların gözünde eş değilim