Engellendim mi?

Kesinlikle değmez,o kadar dert tasa içinde bir de kimseyi çekemeyiz:)

Boşver. Bırak ne hali varsa görsün. Sebepsiz yere yapıyorsa zaten onunla ömür geçmezdi. Kendince sana kızdığı, darıldığı bir sebep varsa da tutup sana söylemesi gerekiyordu. Böyle pasif agresif tavırlar hiç doğru değil.

Haklısınız. Her ne kadar hala şaşkın olsam da dediğiniz gibi daha iyi oldu. Gerçekten bu şekilde pasif agresif tepkiler veren insanlar tam ömür törpüsü. Ergenlikte takılı kalıyolar galiba. Teşekkür ederim desteğiniz için.

Hayatı kolaylaştıran insanlar lazım ya yanımıza, cidden mutluluk katsayını arttırıyorlar, insan hafiflediğini hissediyor onların yanında. Böyle her şeye alınan ne bileyim, ufacık şeyde anlayışsızca küsen kişiler zamanla zaten kopup gidecekler hayatından.

Çok teşekkür ediyorum mesajınız için çok haklısınız. Ama ben o ufak sebebi bile bulamadım yani ortada hiç sorun yoktu. Neyse daha büyük bi hayal kırıklığı da olabilirdi, bununla kurtuldum diye düşünüyorum.

Boşverin, bırakın gitmek isteyen gitsin ki yeni güzel insanlara yer açılsın. Demek ki sizin hayatınıza katması gerekeni katmış, süresi dolmuş, artık size bir katkısı olmayacak ve gidiyor. Böyle bakmak lazım sebepsiz gördüğümüz kopuşlara.

Sadece aramaları engellemiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…