Enfluvir 12mg

arzuperi

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2024
3
1
6
26
Eşimde bende grip olduk öksürük hapşuruk hepsi var bebeğim 2ay 20 günlük onda birşey yok sadece öksürme ve hapşuruk başladı doktorumuz enfluvir yazdı kullanıyorum ama bu bulaşmasını şiddetlenmesini engellemek için mi yoksa ona da bulaşmış olabilir mi

Aynı ilacı ben de kullandım çabuk iyileştirdi, 2 gün yaklaşmadım bebeğime sadece çok şükür bulaş yok şimdilik 1 hafta oldu

Merhabalar bebeğiniz nasıl oldu benim de iki aylık kızım var şuan onda bı şey yok ama abisi hasta oldu korkuyorum onada bulaş olursa diye süreç nasıl ilerledi siz de merak ettim
Enfluviri bulaş olmasın olursada kolay geçsin diye tedviren başlatıyor Dr lar mutlaka kullanın

Aynı ilacı ben de kullandım çabuk iyileştirdi, 2 gün yaklaşmadım bebeğime sadece çok şükür bulaş yok şimdilik 1 hafta oldu
Bebeğiniz umarım hala iyidir bulaş olmamıştır bende çok endişeliyim iki aylık kızım için büyükler bı şekilde geçiriyor da iki ay çok küçük abimiz okuldan getirdi malesef kacamadik

Bebeğiniz umarım hala iyidir bulaş olmamıştır bende çok endişeliyim iki aylık kızım için büyükler bı şekilde geçiriyor da iki ay çok küçük abimiz okuldan getirdi malesef kacamadik
Ben hastayken anneannesi ve teyzesi baktı 2 gün içinde teyzesi de çok ağır grip oldu ama şükür ki bulaş olmadı kızıma çok şükür umarım sizin bebişe de olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…