Enfes bir kadın buyrunnnn .......:)

Sadece sac -bas , kilik- kiyafeti degil davranislari ,konusmalari bile yapmacik
ve taklit Gülben Ergen` in.

bu kadinada gulben ergenede bayiliyorum ikiside super bence her ikiside kendi sanat hayatlarinda ve evlilik hayatlarinda basarili insanlar.

hem anneler hem esler hemde unlu kisiler masallah diyorum.

bu kadında süper gülben ergeninde hakkını yemeyelim... 3 çocuk iş dernek ve hala dinç olabilmek.. görünüşü geçtim ruhende sapasağlkam... :)))

Bu ruj rengi neredeyse her makyaj standında vardır. Nosunu adını bilmiyorum ama
çokrahat bulursun orası kesin. Kahve turuncu karışımı simli bir gloss işte.

gülben ergenle hep benzetmisimdir zaten ikisini, gülben taklit etmese de yüzü benziyo zaten özellikle gülbenin gençlik hali bu hatunun dizisindeki haline çok benziyo

Güzel kadınmış.Fiziğide gayet iyi.38 yaşında göstermiyor.

Gülben Ergeni çocuk doğurduktan sonra helede ikizlerinden sonra takdir ettim.Çocuklarından sonra klipleri farklılaştı - ses tonu yumuşadı ve güzelleşti bence.

benim bi barbie bebğim vardı küçükken, yüzü aynı buna benziodu.
hatta o barbie mi hep temizlikçi hizmetçi yapardım oyunlarda, sonradan güzelleşirdi falan.
bu kadının tipi de bana öle bi hava veriyor nedensekaydirigubbakcemile3
çok güzel ama Allah var :)
hayalgücü işte.

bence dünyanın en güzel kadınlarından biri ve hep bakımlı...

Bu kadına bende bayılıyorum rosalinda ile tanıdım sonrasında marimar maria barrio mu neydi yanlıs yazdıysam aff ola o dizileriyle takip ettim .. Hatta bir tane daha vardı adını hatırlayamıyorum suan :)

Bu kadına bende bayılıyorum rosalinda ile tanıdım sonrasında marimar maria barrio mu neydi yanlıs yazdıysam aff ola o dizileriyle takip ettim .. Hatta bir tane daha vardı adını hatırlayamıyorum suan :)

maria mercedes mi acep :)

Dizileriyle ünlendi belki ama hiçbir yabancı ünlüyü bu kadar sevmedim..
Seveceğimide hiç düşünmüyorum..Hala posterlerini saklıyorum.Hatta sakladığım tek ünlü..
Sayısını bile hatırlamadığım öyle çok posteri var ki..
Her haliyle mükemmel bir kadın..
Bu sözler onun yanında öyle manasız ve sönük kalıyor ki..
41 kere maşallah :)

Bu arada çekemeyenlere söylüyorum MAKYAJLA GÜZELLİK OLMAZ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…