Enfes bir kadın buyrunnnn .......:)

benimde en beğendiğim yabancı oyuncu şarkıcı dır kendisi
rozalinda dayken tanıdık kendisini O dönemde her kuaför thalia makyajı yaparız diyordukaydirigubbakcemile3

evet şimdi hak verdim gerçekten de güzelmiş kaydirigubbakcemile3

Bu kadına ezelden beri bende hayranım doğrusu.Yüzüne fiziğine gülüşüne gerçekten şahane.Ayrıca hiç kimse kendini bu kadar makyaj yapsak biz daha güzel oluruz klişesiyle avutmasın.Keşke öle olsa ama malesef bu züğürt tesellisi:) Doğal güzellik yoksa makyajda estetikte bi yere kadar işe yarıyor.

Ayrıca nerde gülbenn nerde bu hatun ya yanına bile yaklaşamazz

Naçizane fikirlerim.

harikasın süpersin senden iyi ajan olur arkadaşım :lepi: :teytey: :teytey:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

gülben ergende saklıya gizliyo ama hayran beğeniyor demekki bu kadına yoksa onu bu kadar taklid eder miydi

Ben pek beğenmiyorum ya nedense:tomato:
Ya güzel ama ondan daha taş hatunlarda var yani

Son düzenleme:
dişleri normalde bayağı çarpıkmış ve kime yaptırdıysa muhteşem doğal duruyor..bi insanın en güzel yeri ilk başta dişleridir,dişlr ne kadar güzel olursa kişi o kadar kendine güvenir ve muhteşem gülüşle verir :) birde inanılmaz zayıf gerçekten barbie bebekgibi :) ama boyu 1.68 yok bana göre topukluyla anca 1.70 oluyordur resimlerde küçücük bişey yanındaki kişilere göre çok kısa duruyor...ama dediğim gibi güzellik merkezinden çıkmıyorlar her daim yüzüne lifting yaptırıyordur,birde kirpikleri takma gayet ortada :) yoksa hiç bişey yaptırmasa bu kadar güzel olmaz imkansız...ama kendine iyi bakıyor ve yakışanı yapıyor gerçekten şu haliyle muhteşem

Bana bu bir tesadüfmüş gibi geliyor. Sonuçta farkı bir duruş ya da farklı bir saç şekli yok.
Herkesin yaptığı şeyler bunlar.

Bana bu bir tesadüfmüş gibi geliyor. Sonuçta farkı bir duruş ya da farklı bir saç şekli yok.
Herkesin yaptığı şeyler bunlar.

yok yaa bu kadar tesedüf fazla yani bir kere iki kere olur hepmi tesedüf olacak....
kadın takli ediyo işte mesela

uzun yol şarklarının albüm kapağnıda carla bruni den taklit etmiş bak ;

Burda taklit tabi. Ama Thalia için bilemiyorum taklit olup olmadığını. Taklit eden malesef sadece Gülben değil. Neredeyse tüm Türk şarkıcılar yapıo bunu.
Çok üzücü bir durum. Bir orijinal olmadılar gitti yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…