Enfes bir kadın buyrunnnn .......:)

25165_102573393112899_100000807171420_52104_911770_n.jpg

bu resimleri ilk defa görüyorum cok güzel cikmis ama biraz photoshop var gibi göz renginde falan
rosalinda dizisindeki imajida cok güzeldi
ama asiri sari sacli halinide begenmedim acikcasi sari olmuyor gitmiyor bu kadina bu kadin hepkumral kalmali hafif isilti attirilmis olmali sacina
birdee estetik var bence ik ciktigi haliyle son halleri arasinda cok fark var bi insanin yüzü o kadar degisemez ama alt yapi güzel kadin afet yani yakisiyo yakistirmasini biliyor

bu resimleri ilk defa görüyorum cok güzel cikmis ama biraz photoshop var gibi göz renginde falan
rosalinda dizisindeki imajida cok güzeldi
ama asiri sari sacli halinide begenmedim acikcasi sari olmuyor gitmiyor bu kadina bu kadin hepkumral kalmali hafif isilti attirilmis olmali sacina

Bunlar dergi çekimi olduğu için mutlaka vardır photoshop. Bence de kumral olmalı hep.a.s

bence talia doğal bir güzellik.her şeyiyle çok güzel bir kadın.
bakımlı olmak insanın içinden gelen bişi. ufacık bir vakte bile sığdırısın istersen tüm bakımını:)))

Bu kadına nedense içim bi türlü ısınamadı ayrıca çok sıradan geliyo yüzü bilmiyorumkismile

Enfes kadın başlığını görünce benden bahsediliyor aha diye atladım konuya kaydirigubbakcemile3

bu kadın hakkındaki fikrim,evet çok güzel vücudu var..Çok da güzel giyiniyor..

Ama yüzü vücudu kadar güzel değil,

Sıradan geliyor bana...

Yüzü daha zarif olsaymış,ablak yüzlü olmasaymış daha güzel görünürmüş bence..

Bende çocukluğumdan beri çok beğenirim. Yüzü vücudu gülüşüyle süper ötesi kadınlardan. Bundan 15 yıl önce de güzeldi, hala da çok güzel.

dişlerini yaptırmış birde liposaction bilinen estetikleri..büyük ihtimalle yüz gerdirme belki yüz kontür dolgu botox lifting gibi şeyler yüksek ihtimal var...göğüslerinde silikonda olabilir bunlar ünlüler için ne yazıkki estetik sayılmıyor :)) ebru şallı gibi eski köylü güzeli şimdi tanrıça misali :)) birde bakım çok önemli tabiki..düzenli masaj elektro terapi ünlülerin vazgeçilmezleri özel fitness aerobik hocası falan :KK70:
kısaca sı en güzel olmak istiyorsanız altın kural PARA PARA PARA :))) birden bire güzelleşti thaila eskiden daha sönük sıradan bi tipti eski resimlerine bakarsanız farkı anlarsınız...dudakları bile değişmiş bi insanın yüz hatları iyiye doğru bu kadar düzelip güzelleşmez :)))

yerimseniben
ya zaten bi ara taklit etmişti gülben ergen thalia yı kaydirigubbakcemile3
sonrada sorduklarında oda kim ben tanımıyorum demişti duyda inanma kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla saçı başı herşeyi benziyodu bi ara hatta çakma thaliya diyolardı....

birkaç örnek resim

bu son resimde saçlarını kastetmişler sanırım...

yani esinlenmiş olabilir tabi ama bari ben tanımıyorum demesin dimi yani komik bir durum sanatla ilgilenen birinin helede ben starım diye geçinen birinin dünyanın takip ettiği thalia yı tanımaması inandırıcı değil :)

bu resimler internetten alıntıdır ......

hahahahahahadelikafadulden çok bekler gülben ergen buna benzicem die bence ahh yavrum thalia çok tatlı ve süper tarz giyinio ya

pes :KK70: hande sokakta giydiği kıyafeti bile taklit etmiş :)))) iç çamaşırını bilse onuda giyer valla :KK70:

X