- 2 Nisan 2010
- 3.236
- 14
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bildiğim kadarıyla -ki Thalia hakkında hiçbir bilgiyi kaçırmam-ne burnu ne başka yeri estetik...
Tamamen orijinal yani...
Evet doğru bize de on kişi her gün bakım yapsa,bi de doğal güzelliğiniz varsa aynen onun gibi oluruz...boshayallersmile
ya bu resimler için teşekkür ediyorum ama sayfa düzeni çok bozuluyor böyle kocaman resimler ekleyince..
biraz küçültüp eklerseniz sevinirim....
Haklısınız.. Zor olmalı öyle koşuştururken bakımlı olmak. Ama yapan yapıo sanırsam.fisfisfis
yanında annene yada sana yardımcı olabilecek biri varsa yapabilirsin ancak ben burnumu bile bebek olduktan sonra dışarı çıkaramıyorum bekarsın ondan yapan yapıyo diyebiliyosun sanırsamkaydirigubbakcemile3
Suratını çok net görebildiğimiz için büyük boyutlardaki fotoğrafları tercih ediyorum. Küçük olanlar çok basit kalıyor bence.
ne alakası var ki :))
çok büyük oluncada sayfa düzeni bozuluyor işte ....
tamam büyük ekleyinde bu kadar büyük değil..
rica ediyorum .....
Resimleri küçültemiyorum ne yazık ki!
Ayrıca ünlülerle ilgili fotoğraf yüklenen sayfalarda asla safya düzeni bozuluyor gibi bir şey konuşulmuyor. Çok net koca resimler koyuluyor.
Heee amaa derseniz ki bu sayfayı ben açtım ve KKda sayfayı açan kişinin istediği olur diye bir kural var..işte o zaman artık resim koymam.
Ama öyle bir kural olduğunu sanmıyorum. (;