Jinekoloji Enfeksiyon var mı?

Yaptırdım sevgili hukukkusu, Crp değerim normal çıktı.

Bu konudaki uzmanlığınız nedir tam olarak? Böyle gözü kapalı ısrarla tavsiye ediyorsunuz.
Tecrübelerim kk da soğan suyu kürü tavsiyesine ilk defamı denk geldiniz? 5 yıl hamile kalmaya çalıştığım dönemde çok içli dışlı olmuştum bu kürlerle, şükür şimdi hamileyim. Ve çooook fazla okuduğuma extrqdan bu kürleri yapan kişilerle birebir sohbet ettiğime emin olabilirsiniz.
Yazdıklarım sizi tatmin etmediyse, işin ehli ısrarla bunu kadınlara her 6 ayda 1 defa yapmalarını tavsiye eden İbrahim Adnan Saraçoğlunu dinlemenizi tavsiye ederim.
Şimdi ben sorayım, yukarıda okuduğunuz üzere tavsiyemin gözü kapalı olmadığını anlamışsınızdır, şimdi ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
testleriniz temiz çıkmış neden evham yapıyorsunuz ki?
birisi bence var der , birisi bence yok der. bencesi sencesi olmaz ki bu işin. ben yok dedim diyelim, ya varsa? benim fikrimle ihmal ederseniz ne olacak?
Doktorunuza güvenin sağlık konularında burdan fikir sorulmasını hiç doğru bulmuyorum ben

Yaptırdım sevgili hukukkusu, Crp değerim normal çıktı.
Sebebini bilemiyorum açıkçası. Ama sancın var ise vardır bir sebebi. Kum felan döküyor olmayasın. Ürolojiye görün derim. Bir ara kum dökmüştüm ve sebebini idrar yolu enf bağlıyordum ama değilmiş. Görünmekte fayda var.

Bence idrarınıza baktırın. Onun dışında her kadında farklı bir akıntı görünümü olabilir hatta bende bazen sarımsı bir akıntı oluyor ama tahlillerimde şu ana kadar enfeksiyon, kist, kültür vesaire çıkmadı. Bol su içmek ve sağlıklı beslenmek de önemli.

Enfeksiyon olsa bu testlerle çıkardı zaten. Yakın zamanda antibiyotik kullandıysanız yada cok şekerli,karbonhidrat ağırlikli besleniyorsanız candida da olabilir.(bağırsaklarla alakali bir mantar türü) Tespiti zor diye biliyorum. Bir araştırın isterseniz,dogru beslenme ve probiyotik takviyesiyle çozülebiliyor.

Hala bu konuda bir eğitiminiz, uzmanlığınız olmadığına göre tavsiyenizin gözü kapalı olduğunu düşünüyorum.

Bu eltime çok iyi geldi, görümcemi iyileştirdi diye tavsiye verilmez sağlıkla ilgili. Her tedavi hastaya özeldir.

Size cevap veren başka bir üyede soğan kürü nedeniyle tanıdığı iki kişinin anormal kanama yaşadığını söylemiş, hala ısrarla yanlışı savunuyorsunuz.

Bu arada bahsettiğiniz İbrahim Saraçoğlu da tıp doktoru değil, iyi bir kimyagerdir.

Neyse bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın, doktorunuzun tavsiyelerini dinleyin.

Bu yaptığınıza Birşeyi sırf savunmak için savunmak diyebiliriz, altı boş. Gereksiz bir yorumdu. Okumamış sayıyorum

Bu yaptığınıza Birşeyi sırf savunmak için savunmak diyebiliriz, altı boş. Gereksiz bir yorumdu. Okumamış sayıyorum
Asıl sizin yaptığınız körü körüne yanlışı savunmak. Sağlık bu hanımefendi, şakaya gelmez.

Umarım sizin boş ve gereksiz yorumunuzu okumamış sayarlar da kimse zarar görmez.

Arkadaşlar sağlık ocağında kan ve idrar tahlili verdim ama bişe çıkmadı. On gündür sarı akıntım var. Enfeksiyondan şüpheleniyorum. Acaba hastaneye gitmem gerekir mi? Enfeksiyon olsa testlerde çıkmaz mıydı

Arkadaslar konuyu guncel gorup geldim bilginiz var sanirim benim ilk koyu sari sonrasinda kahve hatta kirmizimsi bile olabilen akintim var yarin doktor randevum ama korkuyorum usutmustum idrar yolu enfesiyonu mu ya da rahim agzinda bi sknti mi vardir diye

Merhabalar ben de akıntı probleminden yıllardır muzdaribim yani cinsel hayatım başladığından beri. Bunun sebebi rahim ağzı yarası. Bu demek oluyor ki kronik servisit diğer adı. İltihap akıyor rahşm ağzından, renksiz kokusuz kronikleşmiş bir yara. Bu da kolposkopiyle görülüyor (rahim ağzının kamerayla incelenmesi derinine kadar) . Hala devam ediyor mu akıntınız?

Merhaba, rahim ağzı iltihabı ve yarası ile ilgili olarak soğan kürüne başladım. İlk günden itibaren pembe akıntı başladı bazen daha yoğun kırmızı ve kahverengi akıntı oluyor. Smear ve biyopsi yapıldı enfeksiyon dışında bir şey çıkmadı. Bu konuda tecrübesi olanlar beni bilgilendirebilir mi akıntı konusunda? Teşekkürler

Sorun neçıktı aynısı var

Olsaydı mutlaka çıkardı kendinizi strese spkmayın bence çokta kurcalamak iyi degil bir şey çıkmadıysa zaten yumurtalıgında yada tüpünde olsa kanda crp de çıkar ortaya ateşin çıkar böyle duramazsın yani rahat ol benceş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…