Kızlar merhaba
Daha önce enfeksiyon gebeliğe engel mi diye çok araştırmıştım hatta bu konuda konu açmıştım. Belki benim durumumda olan birine yardımcı olurum diye tekrar konu açmak istedim.
Aylardır çocuk düşünüyoruz ama olmuyor.. ateş ölçme yönetemiyle yumurtalık takibi yapıyorum gün aşırı ilişkiler deniyorum yine yok.
Herşeyden önce Allah yeterki nasip etsin olacağı varsa olur.
Benim sorunum çok sık sistit olmamdı.. ve bekârlığımdan beri çok fazla akıntı sorunu yasıyorum günde 2-3 iç camasırı değiştiriyorum. Özellikle adet olmama 1 hafta kala inanılmaz akıntı sorunum oluyor.
Akıntılarım kokusuz ve normal renkte olunca pek enfeksiyondan dolayı diye düşünmedim ve daha önce gittiğim saçma sapan doktorlar da bu konu üzerine yoğunlaşmadı.
Sistit olduğum dönemler ilaç, igne, fitil ne varsa kullandım aşırı derecede ağrı, sık sık idrara çıkma, yanma, idrar yapamama gibi sorunlarla doktora koşuyordum.
Bu hafta iyi bi doktora gittim amacım neden çocuk olmuyordu.. yoksa hiç ağrım falan hiç birşyim yoktu. Sistit belirtilerim de yoktu.
Doktora çok akıntım olduğunu soyledim ve benden akıntı örneği alındı sonra da altta muayene girdim..
Doktor bana vücudumda enfeksiyon olduğunu ve bu bir seferlik bir şey olmadiğını kronikleştiğini hatta sol yumurtamın bu enfeksiyondan çok etkilendiğini söyledi. Hatta rahim enfeksiyondan çok az sola kayma yaşamış.. ve sol yumurtalık ezilmiş.
Çok şükür sağ yumurtam iyi durumdaymış ve Allah nasip eder çocuk olursa sağdan olacakmış.
Doktor hem eşime hem bana ilaç yazdı bu tarz durumda çiftlerin birlikte tedavi olması gerekiyormuş yoksa tekrar bulaşma ihtimali çok yüksek.
Ve hamileliğe de engel olabiliyormuş enfeksiyon.. nasıl olmasin ki soldaki yumurta pert olmuş enfeksiyondan.
Şuan o kadar pişmanım ki keşke daha önce gitseydim detaylı muayenelere diye.. o yüzden benim gibi akıntı sorunu olan varsa sakın ihmal etmesin.
Daha önce hep karından baktılar ve anlamadılar..!
Allahım önce hepimize sağlık, sonrada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin