• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

enes bebeğin dünyaya geliş öyküsü

canım, eminim senin kadar guzeldir enes bebek...
Allah analı babalı buyutmenizi nasip etsin, bahtı guzel olsun bebişimizin..
ikinizi de çok opuyorum...

yavrummm nasıl da tatlı,tam bir erkek siması var :)

Allahım uzun ömürler versin bu yavruya...

Son düzenleme:
enes bebek hosgelmis dunyamiza pericim seni cok cok tebrik ediyorum ne guzel anlatmissin dogum hikayeni darisi basimiza isallah allah anali babali buyutsun oglusun çok tatlı maşallah..

ay saçlı saçlı maşallah, pericim, ne güzel anlatmışsın hikayeni, allah analı babalı büyütsün, gözünüz aydın, maşallah

canım arkadaşım :1hug:nasıl tatlı bişey yaa bu maşallah :nazar:
geçmiş olsun tatlı gözlerim dolu dolu okudum inan yazdıklarını rabbim hayırlı evlat etsin uzun ömürler nasip etsin ailecek :Saruboceq:
41 kere maşallah Allah nazarlardan saklasınŞeniz

periciiiim tebrk ederim canım, Allah analı babalı büyütsün, küçük melek evinize şans getirsin. Sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah.

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar. allah doğum yapacaklara hayırlı doğumlar versin. doğum yapmış olanlarada güle güle büyütmeyi nasip etsin.
hepinizi seviyorum tatlı anneler

Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah, ne guzel anlatmissin bende 4 ay oncesine dondum sanki :((
Allah geride kalanlarin yardimcisi olsun insallah yarabbim sag selim kavusmayi nasip etsin hepinize yavrulariniza insallah

elviracım henuz gordum baslıgı.
heyecanla okudum sankı o anı bende yasadım.
cok tebrık ederım senı.
saglıklı bır sekılde oglusunu buyutmeyı nasıp etsın Allah ım..

Back
X