Enerjiye inanıyor musunuz?

Niloyatospikk

I don't need no much money...
Pro Üye
23 Ocak 2016
32.997
49.365
598
Tam olarak başlıkta nasıl ifade ederim bilemedim şöyle açıklayayım ;

Oturduğunuz evin veya bundan önce oturmuş olduğunuz evlerin iyi veya kötü enerjisi olduğuna inanıyor musunuz?

Örnek verecek olursam iki tane evliliğin son bulduğu evi Hadise alınca onun da evliliği bitebilir o evin kötü enerjisi var dendi...

Bizim ailemle oturduğumuz bir evimizde annem defalarca kez ameliyat oldu babam da keza öyle ben de kardeşim de hasta olduk hep olumsuzluklar yaşadık o evde ama evimizi yine de seviyorum. Şuan ailem başka bir evde oturuyor acaba o evde kötü bir enerji mi vardı diyorum.

Sizler neler düşünüyorsunuz?

Kesinlikle herseyin enerjisi olduğuna inanıyorum iyi veya kötü ama var dualar la veya kaya tuzu sirke ile güzel bir dip köşe bucak temizlik yapın Defne yaprağı tütsü oh miss

Kesinlikle herseyin enerjisi olduğuna inanıyorum iyi veya kötü ama var dualar la veya kaya tuzu sirke ile güzel bir dip köşe bucak temizlik yapın Defne yaprağı tütsü oh miss
Yok eski evimizdeydi o hep aklıma takıldığı için açtım konuyu

Tabiki.Herşeyin enerjisi var. Ben direkt farkediyorum. Kimi evlerde içim açılıyor,kimi evlerde ağırlık çöküyor ve uykum geliyor direkt.

İnsanların enerjisi nasıl düşürür yükseltirse yaşam alanları da öyle.Enerji artırmak için ben tütsü,buhurdanlıklara,evi sık sık havalandırmaya,bitkilere yer vermeye, yeşil,beyaz ve turuncu renklere ağırlık vermeye çalışıyorum.

Bu konuda size çok daha güzel açıklama yapacak birini etiketliyorum.
Yanlışsam düzelt AnkaEnerjisi

Kötü enerjiyi hissediyoruz ve o evi tutmuyoruz. Bir evde bir odaya girince korkmuştum mesela zamanında ve eşime çıkalım ben buradan çok korktum dedim, ev de güzeldi, tutmadık.
Hep huzurlu evleri tercih ederim, evime gelenler de huzurlu olduğunu söylerlerdi. Evet enerji var ama sizin örneklerinizdeki gibi insanlara kötü şeyler yaşatacak kadar sirayet edebilir mi bilmiyorum.

Biz artık o evimizde kötü enerji olduğu kanısına vardık annemler artık orada oturmuyor. Burada da başka yaşayanlar oldu mu bu tarz diye merak ettim. Kesinlikle huzuru hissediyor insan bazı mekanlarda

Her maddenin enerjisi vardır. Hatta belki duymuşsunuzdur su dolu bir bardağın olduğu yerde kavga ederseniz o suyu içmeyin derler ya da kuran okutulurken bir sürahi su doldurulur sonra da dagitilir. O yüzden enerji vardır ama iyi düşünmek her zaman olumlu etki bırakır. Eski evmis zaten o yüzden yeni evinize güzel enerji ile yaklaşın .dualar çok etkili

Ben insanların enerjisinden çok etkileniyorum genelde ve gercekten tanıştığım yeni kişilerle muhabbet kurup kurmamamı etkiliyor. Yani olumsuz bir enerji aldıysam konuşasım bile gelmiyor ve garip bir şekilde özellikle Aslan burcu olan insanların enerjisi bana çok negatif geliyor. Hiç yanılmadım ne zaman ultra negatif enerji alsam hep karşımdaki kişi aslan burcu çıktı.

Enerji hiçbir zaman yok olmaz. İnsanlar eğer bir mekanda olumsuz şeyler yaşadıysa, o enerji orada kalır.

Hassas kişiler anlar zaten, bir mekana girdiğinde ya içi ferahlar, ya da boğuluyor gibi hisseder. Bu durum kişiler için de geçerli. Mesela bir yerde kahve içiyorsunuz veya iş arkadaşınız yan masada oturuyor. O kişilerin negatif enerjisi yoğun ise, direkt alırsınız ve dersiniz ki, kendimi neden kötü hissediyorum? Enerji böyle bir şeydir.

Anadolu toprakları neden kutsaldır? Çünkü birçok yüksek vazifeli burada yaşamışlardır ve enerjileri hala mevcuttur.

Duş sonrası mutlaka başınızdan aşağı sirkeli su dökün. Topraklayın yani kendinizi. Toprağa basın. Açın YouTube’dan kuş sesi, su sesi dinleyin. Bunlar hep frekansı yükselten şeylerdir.

Belki yıldızlarla alakalı olabilir yükselen burç falan oluyor ya pek konuya hakim değilim

Teşekkür ederim dinleyeceğim. Biz o evimizde çok olumsuz durumlar yaşadığımız için annemler taşındı inşallah yeni evimiz güzellikler getirir

Yaa bunlar hiç aklıma gelmedi hakikaten öyle

İnşAllah sağolun bakalım yeni evimiz hayırlı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…