Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne demek istediğinizi anladım ve katılıyorum da. Yeni bir ortama girdiğimde daha farklı bir izlenim yaratıyorum ben de çünkü insan ister istemez geçmişte beğenmediği tavırları yeni tanıştığı kişilerde yapmamaya gayret gösteriyor.Ortamda bahsettiğiniz şeyin ya da anlatma şeklinizin çekmesi lazım insanları yoksa "siz" anlattınız diye ilgi görmemesi gibi bişey olamaz...Ortam sabitken bu durum değişmez diye düşünüyorum ama en azından yeni girdiğiniz çevrelerde farklı bi intiba bırakabilirsiniz isterseniz...Ben şimdi atıyorum 10 senelik kocamın yanında dansetmeye çekiniyorum sırıtıyor üzerimde kasılıyorum(başka insanların yanında rahatım) ama mesela ikinci bir evlilik yapsam bu beni kasmaz karşı tarafı da şaşırtmaz anlatabildim mi bilmiyorum
profil resminden bence. profil resmini renkli gülümseyen kadın falan yap. karikatür resimlerini pek dikkate almam ben mesela. mesajı görmüşken söyleyeyimAynı ben, burada bile fark edilemiyorum... Plasebo etkisi niyetine enerji taşlarına yönlendiriyorlar ama ne çare...
merhabaa:)Girdiğim ortamlarda geri planda kalıyorum , başıma güzel bir şey geldiğinde ya da başarılı olduğum da etrafımdaki insanlardan iltifat almıyorum. Sanki yok sayılıyorum. Ve bu benim moralimi ve öz güvenimi çok etkiliyor
İçine kapanık biri değilim. İstediğimde oldukça cesaretli ve girişken olabiliyorum. Ama enerjim ve ışığım düşük sanırım. Annem de bunu söylüyor.
Bunu değiştirmek için neler yapabilirim ? Sosyal ilişkilerimde, okul , iş hayatında fark ettiğim bir durum oldu. Tamamen karakter meselesi mi ?
ben inanmadımAynı ben, burada bile fark edilemiyorum... Plasebo etkisi niyetine enerji taşlarına yönlendiriyorlar ama ne çare...
profil resminden bence. profil resmini renkli gülümseyen kadın falan yap. karikatür resimlerini pek dikkate almam ben mesela. mesajı görmüşken söyleyeyim
ben inanmadım
seni farketmemek mümkün değil sistam mune abla bile seni çok seviyor -kıskanıyorum-