Enerji negatif inanç işlerine kafa yoranlar

Kulubun1uyesi

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2023
994
471
23
Merhaba arkadaşlar konuyla alakalı kisisel deneyimleriniz varsa eğer paylasır mısınız?
dun bolluk bereket atolyesine katıldım. İnanarak yapmaya calısıyorum.
Ozsaygı ozguven kariyer ruh eşi vs gibi bir cok atolyeler var. Ozellikle ruh esi grubunda detaylı yazmanız ve eksiksiz istemeniz falan oneriliyor. Oncesinde kas testi yapılıyor vs sonra bilinci altı temizleme. Aranızda ilgilenen, işe yarıyor mutlaka şu kişiye bak dediğiniz vs varsa mesaj bekliyorum.

Ruh eşine inanmıyorum akıl eşine inaniyorum mantıklı insanların duygularını yönetmeyi becerenlerin kendine saygı duyan insanların takıntılı ve alıngan olmayan insanların aşırı kıskanç olmamayı becerenlerin hayatı her manada daha güzel daha iyi daha doyurucu Gerisi bir kısır döngü de bir girdapta kendi yanlislarini kadere ona buna bağlayıp dönüp duruyor .Farkeden e hayatın ödülleri var .Hepsi bu . Ritüel tamamda yeterli değil önce tekamül lazım Yoksa temelsiz bina gibi oluyor

sizin canınız dolandırılmak istemiş
Ne alakası var dolandırılmakla ücretsiz çoğu.! Sizde düşüncelerinizi yönetebilirseniz önyargıdan başlayın.
Ben denediğim kadarıyla bir zararı olacağını düşünmedim. Bunu yaşam biçimine dönüştüren insanlar yazabilir. Sizlik Bi durum yok gibi geldi

buna önyargı diyebilmeniz için benim bilimbilmez birisi olmam lazımdı. dolayısıyla pek önyargı gibi durmuyor.

Hayatın her aşamasında farkındalık çok önemli tabiki

Yani öyle yerlere giderek enerji olarak istediğiniz şeyleri çekebilirsiniz belki orasını bilemem ama bana göre en güzeli inanıyorsanız dua edip Allahtan istemektir tabi böyle etkinliklere de istiyorsan katıl

buna önyargı diyebilmeniz için benim bilimbilmez birisi olmam lazımdı. dolayısıyla pek önyargı gibi durmuyor.
Canınız dolandırılmak istemiş yorumunuzla bilimin ne alakası var? İnanırsınız inanmazsınız ben konuda bilimsel dayanağı var mı demedim ki. Dolandırılacağıma nasıl emin oldunuz onu anlayamadım. Soru o degil çünkü

bilimsel dayanağı yok zaten. dolayısıyla bilimsel dayanağı olmayan bir şeye sadece para değil; hayatınızdan vakit yatıracak olmanız da dolandırıldınız anlamına gelir.

Yani öyle yerlere giderek enerji olarak istediğiniz şeyleri çekebilirsiniz belki orasını bilemem ama bana göre en güzeli inanıyorsanız dua edip Allahtan istemektir tabi böyle etkinliklere de istiyorsan katıl
Evet canım dinliyorum boyle içerikler canlı yayınlar denk gelirse online zaten. Farklı bir bakış açısı katıyor. Dua da ederim ezan okunurken ozellikle,

bilimsel dayanağı yok zaten. dolayısıyla bilimsel dayanağı olmayan bir şeye sadece para değil; hayatınızdan vakit yatıracak olmanız da dolandırıldınız anlamına gelir.
Ya neden anlamıyorsunuz bilimsel dayanağı var mı demiyorum ki ben. O zaman hasta olunca nane limon da içmeyin reddetseniz dd alternatif tıp diye bir sey var. her şeye nörobiyoloji uzmanı gibi yaklaşamazsınız mı sohbet topiği ya. Dolandırılmakta bakış açısı. Ben para verdiğimi de söylemedim ayrıca skdkfk farazi konusup konuyu saptırmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…