ben birine yaptırmadım evde dümdüz otururken reikici bi arkadaş yapmıştı

öncelikle koca a4 kağıdı kadar üzerine çalışacağımız kök inançları çıkardık kas testiyle, daha sonra o kağıda döktüğümüz kök inançlarım için reiki yaptı. ilginçti, aynı anda yaşadığımız duygular ve deneyimler olmuştu. fakat o da hep söylerdi ben burada ne yaparsam yapayım sen yine aynı duruma dönebilirsin diye. çünkü ruhsal çalışmalarda özgür irade esastır. lütfen bu konularda kendinizi araştırmaya verin önce. para verdim atölyeye katıldım oldu yok. kime niye güvenesiniz kendi iç dünyanızla ilgili?
eğer kendinizi geliştirmek istiyorsanız öncelikle oturun bir kağıt kalem alın geçmişten bugüne aşamadığınız konuları yazın ve sonucunda bu konulardaki aşamadığınız duyguları bulup, bu duyguları maddeler halinde belirleyin. hayatınızda sürekli tekrarlayan olayları ve onlara verdiğiniz tepkileri bulun. bunları maddelemiş olduğunuz duygularla eşleştirin, bağlantısını algılayın. doğal kişilik özellikleriniz olan, özünüze dair olumlu yönlerinizi bulun, bunları kişiliğinizi kuracağınız temeller olarak benimseyin. bu özelliklerinizi öne çıkarın. dışarıdan aldığınız, savunma mekanizması olarak geliştirdiğiniz, sizinle özdeşleşmeyen veya özdeşleşmesini istemediğiniz özelliklerinizi bulun. bu özellikleri yine maddelemiş olduğunuz duygularla eşleştirin ve bağlantısını görün. bu özellikleri EYLEMSEL olarak değiştirmeye gayret edin.
kafanızın içinde konuşan sesi dinlemeyi öğrenin. sizi yönetmesini durdurun, siz onu izleyin, dinleyin ve tepki vermeden yalnızca analiz edin. kendi kendinize hayır ben böyle değil şöyle bakıyorum artık deyin. sizin özdeşleşmek istediğiniz kişiliğinize hizmet etmeyen davranış, duygu, insan, meslek, şehir vb. unsurları değiştirmeye çabalayın. para, güç, aşk vb. dilemeyi bırakın. siz kendi içinizde kimsenin bilmediği, görmediği her kimseniz, kim olduğunuzu biliyorsanız o insanı aramaya çalışın ve o insan olmaya çabalayın. bu tarz atölye işlerini bırakmanızı ve bunları yapmaya başlamanızı tavsiye ederim. hayatınızda iyileşme içten gelir dışarıdan biri size veremez ve siz kendinize yaklaştıkça arayışlarınızın zaten para, güç, aşk olmaktan çıkması muhtemeldir. önceliğin hayatınızdaki dürüstlük, gerçeklik, sadelik, şükran, mutluluk olması mümkündür.