Enerji iecei ien varm?

nesrin111

hayat boş boş boş
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2008
3.852
18
158
Diğer
arkadaşlar enerji içeceği içen var mı? eşim içti az bi değişiklik oldu dedi ,arkadaşım içmiş önceden yerimde duramadım dedi..bende dün içtim korka korka hiç bi etkisi olmadı..hiç enerji falan gelmedi..adı da b........... dü..hiç bi etkisini görmediğim gibi parama da yazık oldu..siz içtiniz mi ve etkisini gördünüzmü? merak ettim..

ya bide sporcu içeceği varmış..onu içsem etkisi olurmu..şimdi diyeceksinizki neden içiyorsun..valla akşam oluyor,hava kararıyor benimde pilim bitiyor..:) enerjik olmam lazım ama olmuyor.) saat 5-6 dediniz mi yorgunlukta ölüyorum

Son düzenleme:
burn kafein ağırlıklı, o an için biraz zinde hissetsende sonra bi yorgunluk hissedersin bu yüzden:hulya:
ben red bull seviyorum, hiç bi değişiklik olmuyo vallakaydirigubbakcemile3
ama tadı çok güzel

bence senin amacına hizmet edecek başka yiyecekler olabilir,
mesela elma ve adaçayı çok uyarıcı, hemde kafein gibi sonrasında yorumuyo

içmiyorum kesinlikle sağlıklı bulmuyorum vücut için doğal şeylerle enerji almak varken bu tür kafein ağırlıklı kimyasalları içmek çok yanlış...
sizede doğal bitki tarzında şeyleri araştırıp tüketmenizi tavsiye ederim ;))

ben iciyorum ama büyük bir etkisi yok tanidigim bir cok kiside iciyor onlardada ayni ama yatmadan önce icersem uyuyamiyorum:)

arkadaşlar enerji içeceği içen var mı? eşim içti az bi değişiklik oldu dedi ,arkadaşım içmiş önceden yerimde duramadım dedi..bende dün içtim korka korka hiç bi etkisi olmadı..hiç enerji falan gelmedi..adı da b........... dü..hiç bi etkisini görmediğim gibi parama da yazık oldu..siz içtiniz mi ve etkisini gördünüzmü? merak ettim..

ya bide sporcu içeceği varmış..onu içsem etkisi olurmu..şimdi diyeceksinizki neden içiyorsun..valla akşam oluyor,hava kararıyor benimde pilim bitiyor..:) enerjik olmam lazım ama olmuyor.) saat 5-6 dediniz mi yorgunlukta ölüyorum

asla tavsiye etmem, çünkü o an için enerji veriyor olabilir ama sonrasında pelte gibi olma ihtimaliniz büyük. bence bold/extra bold türü kahveler tüketin, belki o da zararlı ama en azından sonrasında bitap düşmezsiniz a.s.

ben redbul içiyorum.en iyisi içlerinde o.özellikle uzun yola çıkınca uykum gelmemesi için içiyorum.
ama rebbulu yarım içmek daha iyi.çünkü çok enerji verebilir.
bazı insanların metabolizması çok az çalıştığı için onlara az etki ya da hiç etki yapmayabilir.
tabii bu içecekleri alışkanlık haline getirmemek lazım.
sevgiler.

tanıdığımızın yeğeni bu enerji içecekleri yüzünden vefat etti, sanırım olayı biraz abartmış :(
kızlar bence içmeyin başka yöntemler bulun

bende hiç bi etkisi olmuyo akşamları içiyosam uykumu kaçıyo enerji verdiği kanatlandırdığı falan hikaye bi şişe bi dikişte bitiyo 3lira yaf

evet ya bende verdiğim paraya acıdım..hele hele r...b...l 4,5 tl falan...ayol pasta yaparım bol bol yerim o paraya.) bir daha aslaaaa
aslında b...ni içinde ginseng var diye almıştım..o yğznden etkisi olur dedim ama hikaye

Bende iciyorum arada. yatmadan önce icerseniz uyuyamazsınız :) ama icincede öle kanatlandırmıyo yani sadece zinde tutuyo o kadar :D

Nescafe Express tavsiye ederim. Hem uyandırıyor, hem enerji veriyor a.s. Sanırım 2.5 civarı fiyatı..

Valla nesrincim aynen saat 6 yı gösterdi mi akşam bende pil kalmıyor....hele 7-8 de tamamen çöküyorum...Çay yapıp bile servis yapmak zor geliyor. Zavallı kocam yapıyor genelde ve bıktı benden....

Enerji içeceğine gelince biz yazın çok içiyorduk, tadını beğenmiştik. Ama hiç bir etkisi olmuyor. Bencede çok sağlıklı değildir bu tarz içecekler....

Son düzenleme:
yanlız redbullun içinde ki esas madde taurin diye bi madde ve antioksidan diye geçiyo yani burn kadar zararlı değil bence

ben çok seviyorum redbullu tadı hoşuma gidiyor. bir ara çok sık içiyordum. eşim eve burn almış onları pek sevmiyorum. nadiren içiyorum.
bana hiç bir zaman enerji vermedi. ayrıca alkolle tüketmeyin yazıyor arkasında ben arada votka ile içiyorum bişiy olmadı şimdilik:) etkisiz elemanlar heralde.

bende cok iciyorum redbull eskiden gunde 7 tane icerdim su an azalttim bende cok sivilce yapiyordu stress de olunca ama tavsiye etmiyorum yesil caya baslayin en iyisi

aşırı yorgunluk,halsizlik hali var.ve sürekli uyuyorum.dün markette gördüm.aslında kolayı hayatımdan çıkardım,meyve suyu,fanta içmemeye de dikkat ediyorum.ama meraktan işte.bakalım biraz daha geç uyuyabilecek miyim diye düşünüp aldım.akşam içtim.bana mısın demedi :9: yine aynı vakitte uykum geldi.uyudum :9: hiçbir değişiklik olmuyor bence.beynime inanmadığım için olumlu sinyal da göndermedim bundan da olmuş olabilir :9:

Back