- 4 Nisan 2022
- 2.808
- 7.109
- Konu Sahibi AnkaEnerjisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
“Evrim Balıkçı - Ruh Eşini Hayatına Çekme Meditasyonu YouTube” tavsiye ederim.Aşk ve ruh eşi içinde paylaşım yapsanız mükemmel olur ..Sevgiler
“Evrim Balıkçı - Ruh Eşini Hayatına Çekme Meditasyonu YouTube” tavsiye ederim.
Fotoğraf halinde olunca telefon notlarına kaydetmek zor düz yazı halinde olması için neler mümkün
Merhabalar, aile dizimi konusuna yaptığım bir yorumun altına yazdığınız yorum sayesinde Mira şeniz erten hanımefendiyi buldum, bu cumartesi-pazar baba kökleri çalışmasına katılacağım hemen. Benim favorim Aynur tümendi lakin hem mali olarak zorlayacağı hemde mira hanıma kanımın çok ısınması-deniz ertenin kızkardeşi olması sebebiyle- baktımki şartlarda uygun tevafuk oldu hemen kaydoldum. Kıymetli bilginizi paylaşıp vesile oldunuz, teşekkür ediyorum.“Evrim Balıkçı - Ruh Eşini Hayatına Çekme Meditasyonu YouTube” tavsiye ederim.
Merhabalar, aile dizimi konusuna yaptığım bir yorumun altına yazdığınız yorum sayesinde Mira şeniz erten hanımefendiyi buldum, bu cumartesi-pazar baba kökleri çalışmasına katılacağım hemen. Benim favorim Aynur tümendi lakin hem mali olarak zorlayacağı hemde mira hanıma kanımın çok ısınması-deniz ertenin kızkardeşi olması sebebiyle- baktımki şartlarda uygun tevafuk oldu hemen kaydoldum. Kıymetli bilginizi paylaşıp vesile oldunuz, teşekkür ediyorum.
7 göbek atalarımız, soyumuz sopumuz, eril enerjimiz, marsımız şifalansın; hayatımıza güç aksın aksın aksınÇok sevindim çünkü emin ellerde olduğunuzu biliyorum. Eşimle ben de orada olucaz. Şifa oldu oldu oldu
Güçlü bir proses. Okuyun ve cevap düşünmeden serbest bırakın
" Tüm sonsuzluk boyunca; toplam kolaylıkla, tamamen kontrol dışı, tanımlama dışı , sınırlılık dışı, form yapı ve önem dışı, doğrusallık dışı ve eşmerkezlilik dışı olmak için ben ve bedenim hangi enerji, alan , bilinç, soru, seçim, olasılık, katkı, sihir, mucize ve gizem olabiliriz?