- 4 Nisan 2022
- 2.807
- 7.107
- Konu Sahibi AnkaEnerjisi
En az 21 gün boyunca, sabah ilk uyandığımızda veya gece uyumadan hemen önce yapılan olumlamalar daha etkilidir..
Bugün yepyeni sağlık ve neşe dolu bir hayata başlıyorum. Geçmişi kapatıyor ve hayat yolunda sevinçle ilerliyorum. Geleceğe güvenle bakıyor ve anı yaşıyorum.
Sağlığım günden güne daha iyiye gidiyor..
Tüm hücrelerim ve bedenim İlahi beyaz ışık altında şifalanıyor.
Kendimi Yaradan’ın şifa enerjisine enerjisine açıyorum.
Farkında olarak veya olmayarak sağlığım ile ilgili kendimde yarattığım tüm blokajları iptal ediyorum.
Atalarımdan gelen her türlü hastalık
kaydını bilinçle şimdi iptal ediyorum.
Şifalanması gereken tüm hücre, doku ve organlarım, şifalanmaya ve en sağlıklı haline gelmeye başlıyor.
Bedenimde sağlığa izin veriyorum.
Almam gereken tüm dersleri aldığımı kabul ediyorum.
Bedenim güçlü, enerjik ve sağlıklı..
Bedenimi seviyorum ve bana ilettiği mesajı algılıyorum.
Yaşamayı seviyorum ve hayata derinden bağlıyım, bunun sayesinde tüm sağlığı bedenime çekiyorum..
Sağlığıma kavuştuğum zaman hayatın bana göstereceği tüm mucizelere ve güzelliklere kendimi açıyorum.
Sağlığımın kıymetini biliyorum.
İlahi şifanın mucizesine inanıyorum ve tüm bedenimi ve ruhumu bu şifaya açıyorum..
Benim ve bütünün hayrına oldu.. Oldu.. Oldu…
Şükürler olsun..
Bugün yepyeni sağlık ve neşe dolu bir hayata başlıyorum. Geçmişi kapatıyor ve hayat yolunda sevinçle ilerliyorum. Geleceğe güvenle bakıyor ve anı yaşıyorum.
Sağlığım günden güne daha iyiye gidiyor..
Tüm hücrelerim ve bedenim İlahi beyaz ışık altında şifalanıyor.
Kendimi Yaradan’ın şifa enerjisine enerjisine açıyorum.
Farkında olarak veya olmayarak sağlığım ile ilgili kendimde yarattığım tüm blokajları iptal ediyorum.
Atalarımdan gelen her türlü hastalık
kaydını bilinçle şimdi iptal ediyorum.
Şifalanması gereken tüm hücre, doku ve organlarım, şifalanmaya ve en sağlıklı haline gelmeye başlıyor.
Bedenimde sağlığa izin veriyorum.
Almam gereken tüm dersleri aldığımı kabul ediyorum.
Bedenim güçlü, enerjik ve sağlıklı..
Bedenimi seviyorum ve bana ilettiği mesajı algılıyorum.
Yaşamayı seviyorum ve hayata derinden bağlıyım, bunun sayesinde tüm sağlığı bedenime çekiyorum..
Sağlığıma kavuştuğum zaman hayatın bana göstereceği tüm mucizelere ve güzelliklere kendimi açıyorum.
Sağlığımın kıymetini biliyorum.
İlahi şifanın mucizesine inanıyorum ve tüm bedenimi ve ruhumu bu şifaya açıyorum..
Benim ve bütünün hayrına oldu.. Oldu.. Oldu…
Şükürler olsun..