Sivilceli Ciltler enemdeki sivilceler iin yardm ltfen.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

areen

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2006
940
86
senağlama senağlama senağlama
arkadaşlar, 1 aydır sadece çene bölgemde iltihaplı sivilceler çıkıyor hiç geçmiyorlar zannedersem mikrop kaptım ve son zamanlarda yaşadığım stresten dolayı oluştu.
daha önce hiç sivilce problemim olmadığı için pek bir bilgim yok bu konuda. bu sivilecelerimden bir ilaç almadan doğal yollarla kurtulabilirmiyim...
lütfeeen yarın edin çok kötüyüm çooooooooooooooook..............senağlama senağlama senağlama

öncelikle ellerini yüzünden cek ve daha fazla mikrop kapmasini engelle canim.ayni dert benimde 4. aydi galiba basima gelmisti ve dogal yollarla gecirememistim ne kadar ugrassamda.nitekim bir eczaciya gittim ve oda bana avene marka olan cicalfate ürününü tavsiye etti iki hafta sonra tamamen gectiler.icerisinde cinko maddesi agirlikli oldugu icin iltihabi tez zamanda gecirdi.hemen bir dr.a basvur canim,cünkü onlar gercekten isini iyi biliyor.

çok teşekkürler canım...
son zamanlarda dışardan gelir gelmez anti bakteriyel bir sabunla yüzümü yıkıyorum sonrada lorealin temizleme jeliyle temizliyorum ardından yine lorealin tonğini kullanıyorum ve sanki biraz geçti gibi sanırım mikrop kapmış umarım tamamiyle geçer eğer geçmezse dediğin gibi doktora gitmeliyim ki bunu hiç istemiyorum((
tekrar çok teşekkür ederim yardımın için.......

bendede aynı şekilde oldu ilk önce çenemde iltihaplı bi şekilde çıkmaya başladı ve sonra yanağıma doğru yayıldı ve aylardır ne yaptıysam geçmiyo mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…