• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Enel_17 meleğine kavuştu

selence

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2008
2.332
4
116
Kayseri
:dance:arkadaşlar enelim bugün normal doğumla kızına kavuştu :teytey:
kzımız 2260 gr. şuan da küvözde enelde hastanede biraz önce mesajı geldi. hemen aradım sağlığı iyi hepinize çok selam söyledi. epidural normal doğum yapmış
hiç korkmamanızı söyledi çok rahat bir doğum olmuş.
gece sancıları başlamış yalancı sancı sanmış fakat geçmemiş
hastaneye gidinceye kadar 5cm açılma olmuş. epidural yapmışlar
tek üzüntüsü kızını bi doğduğu zaman görmüş
doğum yaptığı hastanede küvöz olmadığından minik kızını başka hastaneye götürmüşler ambulansla
yarın öğlen belki görebilirim kızımı dedi
dualarınızı bekliyoruz kızlar :Saruboceq:
allahım en kısa zamanda sağlıklı olarak hastaneden evlerine gelirler inşallah minik meleklerinle:Saruboceq::Saruboceq:

:dance:arkadaşlar enelim bugün normal doğumla kızına kavuştu :teytey:
kzımız 2260 gr. şuan da küvözde enelde hastanede biraz önce mesajı geldi. hemen aradım sağlığı iyi hepinize çok selam söyledi. epidural normal doğum yapmış
hiç korkmamanızı söyledi çok rahat bir doğum olmuş.
gece sancıları başlamış yalancı sancı sanmış fakat geçmemiş
hastaneye gidinceye kadar 5cm açılma olmuş. epidural yapmışlar
tek üzüntüsü kızını bi doğduğu zaman görmüş
doğum yaptığı hastanede küvöz olmadığından minik kızını başka hastaneye götürmüşler ambulansla
yarın öğlen belki görebilirim kızımı dedi
dualarınızı bekliyoruz kızlar :Saruboceq:
allahım en kısa zamanda sağlıklı olarak hastaneden evlerine gelirler inşallah minik meleklerinle:Saruboceq::Saruboceq:

dualarımız onlarla inşallah bebişi küvözden bi an önce çıkar sağlıkla.kavuşurlar.çok duygulandım ya sanki dokunduğum konuştuğum bi arkadaşım doğumyapmış gibi hissettim.çığlık atınca eşim noldu d ye başıma geldi.allah analı babalı büyütmek nasip etsin.

ay Allahım kalbim nasıl çarpıyor anlatamam, çok şükür ki haberler iyi. Enelim sen zaten iyisin, Ayliz zaten biliyorsun çok güçlü bir kız sapasağlam daha güçlü olarak döneceksiniz evinize dualarım sizinle bitanem.

aynen canım bende çok duygulandım telefonda nerdeyse ağlayacaktım
hele dediğin gibi mesajı gelince uzanıyordum aaa diye bir fırlamışım yattığım yerden eşimin ödü koptu ben doğuruyorum sandı :)))

ayyy canimmmm arkadasim, hem cok sevindim hemde biraz icim burkuldu, bebisini alip evine gelemedigi icin, olsun her iste bir hayir varmis, rabbim saglikli guzel omurler versin inslhhh, seni ve esini cok cok cokkkkkkk tbr ederim birtanem

ANAAAA!!!! NEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!! Allahım sen büyüksün yarabbii!!!! Çok heyecanlandım. Allah analı babalı büyütsün! İnşallah tez zamanda iyi olur ikisi deee! Benden de çok selam söyle lütfen... Bize sık sık haber göndersin.

enelcim gecmis olsun Allah anali babali büyütsün.insallah kisa zamanda saglikla bebisinle beraber cikarsin hastaneden.hayirli olsun.:nazar:

ANAAAA!!!! NEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!! Allahım sen büyüksün yarabbii!!!! Çok heyecanlandım. Allah analı babalı büyütsün! İnşallah tez zamanda iyi olur ikisi deee! Benden de çok selam söyle lütfen... Bize sık sık haber göndersin.
aminn inşallah canım
hastaneden çıkınca arayacak selamlarınızı söylerim

Enel'cim inşallah en kısa sürede bebeğinle evinize dönersiniz, forumda bize laf yetiştirirken Ayliz uyandı diye kalkar gider emzirir, gazını çıkartırken de göz ucuyla yazdıklarımıza bakarsın... Öyle doğurdum diye bizi yalnız bırakmak yok walla...

Selence'cim Enel ne zaman hastaneden çıkacakmış, bebeğin durumu için ne demişler... Bütün dualarımız elbetteki onlar için...

bu arada unuttum söylemeyi heyeecandan :)
doğumdayken hepimize tek tek dua ettiğini söyledi.

Enel'cim inşallah en kısa sürede bebeğinle evinize dönersiniz, forumda bize laf yetiştirirken Ayliz uyandı diye kalkar gider emzirir, gazını çıkartırken de göz ucuyla yazdıklarımıza bakarsın... Öyle doğurdum diye bizi yalnız bırakmak yok walla...

Selence'cim Enel ne zaman hastaneden çıkacakmış, bebeğin durumu için ne demişler... Bütün dualarımız elbetteki onlar için...
canım ne zaman çıkacağı hakkında bişey demedi
bebeğin sağlık durumu hakkında onunda hiç bilgisi yok yarın öğreneceğim dedi. hastaneden çıktığındada arayacak ben haberdar ederim canım sizi haber alırsam

Kızlar Enelle konuştum, sesi iyi geliyor, hepinize çok selamı var... En kısa sürede Ayliz'in resimleriyle aramıza dönecek inşallah!!!

şok oldum resmen yaaa :bbo: Allah uzun ömürler versın bebeğine sağ sağlim kucagına alıp tez cıkar ınsallah hastaneden delikafadulden

Naapacağımı bilemedim hem mart anneleri kısmına, hem buraya yazıyom...

Bende dayanamadım aradım... Maşallah sesi pek güzel geliyordu, hepimize çoook çoook selam söylüyor, Selence'nin dediği gibi hepiniz için dua ettim diyor, o telaş içinde bizi de düşünmüş canım ya... Doğumunu Buca Tıp'ta yapmış, bebeğinin kilosu gayet iyi, ölçüleri 34.haftaya denk gelmesi sebebiyle önlem amaçlı olarak küvözü olan Behçet Uz çocuk hastanesine göndermişler bebeği, eşi de bebekle birlikte gitmiş, şimdilik bir aksilik yok, inşallah hiçbir sorun sıkıntı yaşamadan evlerine giderler... Yarından itibaren sütünü götürecekmiş, bugün mama yemiş Ayliz bebek...
Ayy Ocak annesi mi oldum ben diyor, yok dedim sen hala mart annesisin biz anlamayız, en kısa sürede bekliyoruz dedim...

İnşallah bugünleri de sağlıkla atlatırlar, Ayliz bebeği, sağlıkla, analı babalı büyütürler...
Bu arada Ayliz hanım bizimkilere ablalık taslayacak farkındasınız değil mi??? kaydirigubbakcemile

Mesaj geldi şimdide Enel'den... Şehnaz'cım sana mesaj atıyormuş ama ulaşmıyormuş, Şehnaz'cım sana çok teşekkür ediyor, tüm gün aklımdaydınız, ancak bu saatte ulaşabildim diyor...

enelcim Allah kızınla,eşinle sevdiklerinle birlikteliğinin daim etsin.kızına uzunnnnn sağlıklı,huzurlu bir ömür diliyorum.inşallah en kısa zamandabir araya gelirsiniz

ay inanamıyorum, ne diyeceğimi bilemedim. hay allah. hayırlı olsun. allah sağlıkla, mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. enelcim benim yaa inanamıyorum hala. inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşsun canım benim. ENELİİİM GÖZÜN AYDIN!!!!!:nazar::nazar::nazar:

SOKTAYIIIMM!!! kalbim nasil atiyor anlatamam COK TEBRIK EDERIM ENELCIM iyi olmaniza cok sevindim umuyorum en kisa zamanda Aylizini alip yuvaniza donersiniz hersey gonlunce olsun canim sakin bizi unutmaaaa :))

net baglantim berbatti, kac gündür giremedim ama böyle bir haberle karsilasinca sok oldum ya enelcim...herseyin yolunda olduguna cok sevindim canim ya...harikasiniz...Allah nazarlardan korusun...en yakin zamanda bebegine kavusman dilegiyle...

arkadaslar şoke oldum anlatamam.
sagolsun Fundacim mail yazmis orada haber vermis.
ben forumdan koptum bu hafta.
daha kac haftalikti? erken degilmi ya?

Onemli olan saglikla dunyaya gelmis olmasi.
Enelcim cok gecmis olsun canım,
insallah kızın saglikli hayırlı bol sansli mutlu bir insan olur.

Aman TAnrım!!!!!!
Enelim sağlıkla huzurla büyüt Aylizimizi!şoktayım ne diyeceğimi bilemiyorum en kısa sürede küvözden çıkıp bizi boy boy fotoğraflarınla şenlendir minik prenses anneni de üzme biz sizi çok seviyoruz!
ÇANTAMI HAZIRLAMAM LAZIM:)

Back