• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

endoskopik orta yüz germe ve kaş kaldırma

zevrak47

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2020
9
4
1
51
merhabalar..endoskopik orta yüz germe ve kaş kaldırma ameliyatı olmayı düşünüyorum..bu ameliyatı olanlardan beni aydınlatmalarını bekliyorum..yardıma ihtiyacım var...istanbulda dr erhan eryılmazla görüşeceğim...şimdiden çok teşekkürler

Yaptırdınız mı?
yaptırmadım..tam olarak bilgi edinemedim..faydalı olabileceği konusunda..dolgu ve botoks yaptırdım..kimse farketmedi..asıl olan sanırım yaşlanmayla barışık olmak..bunu zamanla yapabileceğim hissi var içimde..yaşlanmanın hastalık gibi algılamdığı ve güzelliğin dayatıldığı bir dönemde yaşıyoruz..

merhabalar..endoskopik orta yüz germe ve kaş kaldırma ameliyatı olmayı düşünüyorum..bu ameliyatı olanlardan beni aydınlatmalarını bekliyorum..yardıma ihtiyacım var...istanbulda dr erhan eryılmazla görüşeceğim...şimdiden çok teşekkürler
Canım bu konuda benim gördüğümün en iyisi İran'da Doctor Mir diye bir adam var o. Türkiye'ye bunun kadar iyi yapabilen yok. Şurdan bak: دكتر ميرمحمدمهدى (@doctor.mir) • Instagram fotoğrafları ve videoları

Bu adam ABD'deki Kao'dan bile daha iyi yapmış bence. Üstelik instagramında video da var, yani fotoşop da yok

yaptırmadım..tam olarak bilgi edinemedim..faydalı olabileceği konusunda..dolgu ve botoks yaptırdım..kimse farketmedi..asıl olan sanırım yaşlanmayla barışık olmak..bunu zamanla yapabileceğim hissi var içimde..yaşlanmanın hastalık gibi algılamdığı ve güzelliğin dayatıldığı bir dönemde yaşıyoruz..

Yüz yogası diye bir şey var. Rusya’da çok yaygın. Bence deneyin. Türkiye’de faceforming diye geçiyor. Defne samyeliden duymuştum yıllar önce. Bedava hem. Tabi eğitimleri vs oluyor ama onlar da çok tutmuyor

Buraya yazdıklarımı şimdi birisi yanlış olarak algılar diye özele yazıyorum. Kısaca ücretsiz, egzersiz, masaj vs tarzı biraz FTR konularından, yogadan yapılan bir egzersiz türü.

Son düzenleme:
Bana derseniz ki bir yayın var mı? Literatüre geçen bir teknik mi? Sanmıyorum, bunun doktorların kozmetik bir durum olduğu için, oturup skolyoz- lifiz vs gibi hastalıkların tedavisinde kullandıkları teknikleri yüzdeki yaşlanma için de denediklerini hiç duymadım. Hastalıklara yönelik öneriler dışında gelen hastalara kimse gel şu kırışık için şu masajı yap denilmesi nadir olabilecek bir durum.
Bahsettiğim şey ciddi olarak zaman ve istikrarlı bir şekilde uğraş gerektiren bir şey, bir çok yaradığını söyleyen insanlar da var. Ben düzenli yapmıyorum ama kendimde az da olsa farklılık gördüm. Denemekten bir zarar olacağına da inanmıyorum. Düzenli spor yapan, beslenmesine dikkat eden insanların daha genç gösterdiklerine inanıyorum. Zaten siz de fark etmişsiniz.
Ama Rus takip ettiğim kadın harika öğretileri var, mesela postürün çok önemli olduğunu biz anatomiden, fizyolojiden biliyoruz. FTR dersleri vs hep bunun üzerinden geçer ama bu kadın postür bozuklukların boyun çizgilenmesi, göğüs arası çizgilere, boyun ön arka kısalığı, yanlış ayak basma- parmak şekil bozukluklarına neden olduğunu anlatıyor. Paylaştığı öncesi sonrası resimleri vs de var. Bir bakın derim. Size maddi bir zarar verecek bir durum değil.
Merhaba, bende skolyoz da var. Özellikle Skolyoz için Scrotch Method'u öğrenmek istiyorum. Kitabını da aldım hatta. Bahsettiğiniz sayfayı benimle paylaşır mısınız?

Faceforming_nsk. Siz faceforming yazın bir sürü hesap sizi bekliyor olacak. Söylediğiniz methoda bakayım ben de. Çok unuttum eski bilgileri.

Ben 27 yaşındayım olmak istiyorum orta yüz germe sizce çok mu erken dolgular kısa süreli şeyler ve bütçe ister tek seferde olan birşey olması gerek ne diyorsunuz

Ben bu konuda araştırıyorum sürekli kafa karışıklığı ve fiyatlar çok uçuk ip askı yöntemi var kaş ve göz kapağı için 1 sene kalıcılık için 10 bin lirayı buluyor sanırım fazla değil mi yaptırıp memnun kalan varmı doktor adıyla yazsa çok sevinirim

Back