• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endoskopik Orta Yüz Germe Ameliyatı Yaptıranların Dr.Tavsiyesi

ayhak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2008
231
3
116
Ankara
Arkadaşlar Ben 2 hafta sonra endoskopik orta yüz gerdirme ameliyatı yaptırmak istiyorum.Bana bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi.Çok az zamanım kaldı.İznimi buna göre ayarladım.Sizce bu konuda hangi doktor daha başarılı.Lütfen bana yardımcı olun.

Arkadaşlar Ben 2 hafta sonra endoskopik orta yüz gerdirme ameliyatı yaptırmak istiyorum.Bana bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi.Çok az zamanım kaldı.İznimi buna göre ayarladım.Sizce bu konuda hangi doktor daha başarılı.Lütfen bana yardımcı olun.

bende bi ara bu ameliyati düsünmüstüm...ve bana iki doktor tarafindan Erhan Eryilmaz tavsiye edilmisti...iki doktorun ilk aklina gelen ayni doktorsa...demek bu doktor gercekten bu ameliyati cok iyi yapio...:)

bende bi ara bu ameliyati düsünmüstüm...ve bana iki doktor tarafindan Erhan Eryilmaz tavsiye edilmisti...iki doktorun ilk aklina gelen ayni doktorsa...demek bu doktor gercekten bu ameliyati cok iyi yapio...:)

Canım cevap yazdığın için çok teşekkür ederim.Mail attım Erhan Beye.Cevabı bekliyorum.

Canım cevap yazdığın için çok teşekkür ederim.Mail attım Erhan Beye.Cevabı bekliyorum.

reca ederim canim...ameliyat olursan fark etmez kime umarim sonucu buraya yazarsin...malesef bu ameliyat hakkinda pek kimse birsey yazmiyor...:S

Bana iki doktor tarafından Erhan Eryılmaz tavsiye edildi demişsin.Bu iki doktorun adlarını yazabilirmisin acaba.Teşekkürler ilgin için.

ben endoskopik yüzgerme ameliyati olali bugün 11.gün ve hala sisim arkadaslar.Hemen isine dönmesi gereken biri için zor bir operasyon kesinlikle zaman gerekiyor.

merhaba gecmis olsun yuzun neden sis normalde olmamasi lazim sigara iciyormusun

canim sisme 3haftada inise geçiyor yüzde 3ayda oturuyor bu bilgileri gözönüne alirsak benim 11.günde sis olmam gayet normal bi basit dolgu olayinda bile yüz sisiyor yüz çok kasli bi bölge kolayca sisiyor sigara olayina gelince içen bu ameliyati yaptirmasin zaten çok zor iyilesir yada önce biraksin bi 3ay kadar önce yoksa ciddi zor buarada ben sigara kullanmiyorum.:lepi:

merhaba,
bir süredir bu siteyi takip ediyorum. estetik operasyonlarla ilgili bilgi edinmek istediğimde arama motorları sıklıkla bu forumları gösteriyordu :)

Son düzenleme:
Herkese merhaba,

Ben yeni üye oldum.. dr. Erhan Eryılmazere end. yüz germe ameliyatı olmayı düşünüyorum. Ayhak sanırım sen olmuşsun aylar önce.. Şimdi nasılsın?? Memnun musun????

bende endoskopik yüz germe ameliyatı oldum arkadaşlar. 4 işlem aynı anda yapıldı.3 haftanın içindeyim.şişliklerim çok az kaldı ama asıl sonuç 2 ay sonra tam olacakmış.ama ben şimdiden çok mutluyum.Hiç ağrım sızım olmadı ama morluk ve çok şişlik oluyor.ağzımın içinde kesi falanda yok.Çok araştırmışt ama sanırım çok iyi bir seçim yaptım.Fiyatı da piyasadaki korkunç fiyatlar gibi değil.Kesinlikle dr.OZAN BALIK diyorum.

merhaba EYMIE bende endoskopic ameliyat olmayi kisin dusunuyorum. belki sisliklerime iyi gelir diye..bir cok doktor arastirdim ama cok pahali geldi.ozan bey in bu ameliyati ne kadara yaptigini yazabilirmisin

ozan bey evet arkadaşlar çok profösyonel bir doktor.Aynı zamanda da çok güler yüzlü hastasını rahatlatan bir doktor.Zaten doktor tercih ederken tecrübeli ve hergün amelyata giren bir doktor olmasına dikkat etmek gerekiyor.Ozan beyde hemen hemen hergün amelyata giriyor.Buda ozan beyi tercihte önemli bir faktör.Bunun yanında diğer operasyonlardada çok başarılı.Öncelikle medyatik doktorlra sakın inanmayın arkadaşlar.Eğer sitedeki bu konuyla ilgili diğer yorumları okursanız ne zorluklar yaşadıklarını görürsünüz.Öyle medyada şişirildiği gibi değil anlayacağınız.

ozan bey evet arkadaşlar çok profösyonel bir doktor.Aynı zamanda da çok güler yüzlü hastasını rahatlatan bir doktor.Zaten doktor tercih ederken tecrübeli ve hergün amelyata giren bir doktor olmasına dikkat etmek gerekiyor.Ozan beyde hemen hemen hergün amelyata giriyor.Buda ozan beyi tercihte önemli bir faktör.Bunun yanında diğer operasyonlardada çok başarılı.Öncelikle medyatik doktorlra sakın inanmayın arkadaşlar.Eğer sitedeki bu konuyla ilgili diğer yorumları okursanız ne zorluklar yaşadıklarını görürsünüz.Öyle medyada şişirildiği gibi değil anlayacağınız.

Doğru söylüyorsunuz da her gün ameliyata girdiğini nerden bilebiliriz ki? Yorumları okuyorum,kararımı bu yorumlar doğrultusunda vermeyi düşünüyorum.Sizin yazdığınız dr.ilk kez duyum mesela.Siz nasıl karar verdiniz?

Doğru söylüyorsunuz da her gün ameliyata girdiğini nerden bilebiliriz ki? Yorumları okuyorum,kararımı bu yorumlar doğrultusunda vermeyi düşünüyorum.Sizin yazdığınız dr.ilk kez duyum mesela.Siz nasıl karar verdiniz?

Ben Erhan beye endoskopik orta yüz germe amelyatı oldum ve çok memnunum .O nedenle yorum yapabiliyorum

Ben Erhan beye endoskopik orta yüz germe amelyatı oldum ve çok memnunum .O nedenle yorum yapabiliyorum

Yanlış anlaşılma olduysa özür dilerim.Youmlar tavsiyeler bilgi paylaşımı çok güzel bence.Paylaşan herkese teşekkürler.Siz daha önce sık ameliyata giren dr olsun diye yazmıştınız ya.Bende bunu nasıl öğrenebiliriz diye sordum.Bir de dr ozan beyden bahsetmiştiniz.Onu ilk kez duyduğumu yazmıştım.Soyadı olmayınca internetten araştıramadım..

Yanlış anlaşılma olduysa özür dilerim.Youmlar tavsiyeler bilgi paylaşımı çok güzel bence.Paylaşan herkese teşekkürler.Siz daha önce sık ameliyata giren dr olsun diye yazmıştınız ya.Bende bunu nasıl öğrenebiliriz diye sordum.Bir de dr ozan beyden bahsetmiştiniz.Onu ilk kez duyduğumu yazmıştım.Soyadı olmayınca internetten araştıramadım..

Evet ozan beyde yapıyor.Alanında oda iyi ancak.Estetikte uzmanlıklar farklı farklı.Endoskopik orta yüz germede oytun idil erhan eryılmaz en iyiler.Tabiki daha birçok iyi doktor vardır.Ben Erhan bey konusunda bilgi verebilirim.Amelyatımı Erhan beye olmam dolayısı ile.Zaten amelyattan sonra gün gün resimlerimi ekledim.Başarılıda oldu amelyatım.İstediğimi aldım yani.Ozan Balık oda iyi bir doktor

Back