- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Direk uyutuyorlar mı yani? Yoksa yarı uyanık halde mi olunuyor?Hafif bişey veriliyor damardan, almam deme. Parmağını direkt boğazıma sokabiliyorsan bilemicem tabi....
birşey olmaz merak etme. cok kolay bir opresyon.merhaba, aranızda endoskopi yaptıran var mı?
1 haftadır süren bir rahatsızlığım var safraya böbreklere falan bakıldı, ilaç iğne verildi geçmedi, eğer geçmezse endoskopi yapacağız dedi doktor. Yarın olacak büyük ihtimalle.
Ve açıkçası bu beni ürkütüyor.
Ne kadar sürer, narkoz almak istemiyorum acır mı? Acıdan ziyade mide bulantısı olmaz mı? Ya kusarsam? Kustuğumda soluk borum tıkanmaz mı?
Çok araştırıyorum 2 gündür ama insan yine de güncel bir kaç şey duymak istiyor.
Şikayetim ise mide bulantısı, baş dönmesi, karın şişmesi, geğirme.
Ekleme: bir de bende panik atak var acaba panik yapıp kötü sonuçlara sebebiyet verir miyim?
birşey olmaz merak etme. cok kolay bir opresyon.
gastrit bence seninki. özel bir hastane de mi yaptırıyorsun bunları?merhaba, aranızda endoskopi yaptıran var mı?
1 haftadır süren bir rahatsızlığım var safraya böbreklere falan bakıldı, ilaç iğne verildi geçmedi, eğer geçmezse endoskopi yapacağız dedi doktor. Yarın olacak büyük ihtimalle.
Ne kadar sürer, narkoz almak istemiyorum acır mı? Acıdan ziyade mide bulantısı olmaz mı? Ya kusarsam? Kustuğumda soluk borum tıkanmaz mı?
Ekleme: bir de bende panik atak var acaba panik yapıp kötü sonuçlara sebebiyet verir miyim?
Ama ben uyumak istemiyorum ki. Yani her şeyin kontrolüm altında olmasını isteyen bir insanım. Küçükken aşı yapılırken herkes gözünü kapatır ağlardı ben bilerek bakmak isterdim, eğer görmezsem bir şey olacak sanırdım. Hala da öyleyim.Uyutuyorlar duymuyorsun bile
Uyandiginda bogazinda hafif bir agri oluyor o kadar
Korkacak bisey yok yani
ben yaptırmadım. ama annem kv em yaptırdı. kv mi ben götürdüm. gerci benim kv öküz gibidir. agıza degil 1 -10 tane hortum soksalar birşey olmaz ona :) ne kustu ne midesi bulandı... eve lahmacun alıp dönmüştükSiz oldunuz mu? İnşallah öyledir. Aslında kayınbabam da oldu zor değil dedi ama işte bir korku oluyor.
toplamda yatman ayağa kalkman 45 dk sürer sadece yattığını hatırlarsın birde uyandığını kusmassın hem uyutuyolar hemde 1 gün önceden yemek yemiyosun kimi uyutmadan yapıyor uyutmadan sıkıntılı olur yaptırma bence
Evet özelde yaptırıyorum. Bilemiyorum ağzıma bazen acı su da geliyor çok afedersiniz geğirsem rahatlıyorum sürekli geğirme var. Gaz çıkaramıyorum eğer çıkarsam rahatlama oluyor. Bir de kanımda ve idrarımda enfeksiyon görüldü. Bilemiyorum artık.gastrit bence seninki. özel bir hastane de mi yaptırıyorsun bunları?
Ay çok yaşayın :)))) çok güldüm iyi mi maşallah. İnşallah ben de öyle olurum :))ben yaptırmadım. ama annem kv em yaptırdı. kv mi ben götürdüm. gerci benim kv öküz gibidir. agıza degil 1 -10 tane hortum soksalar birşey olmaz ona :) ne kustu ne midesi bulandı... eve lahmacun alıp dönmüştük
sana zaten ne yapman gerektigi söylenecek merak etme.Ama ben uyumak istemiyorum ki. Yani her şeyin kontrolüm altında olmasını isteyen bir insanım. Küçükken aşı yapılırken herkes gözünü kapatır ağlardı ben bilerek bakmak isterdim, eğer görmezsem bir şey olacak sanırdım. Hala da öyleyim.
Bası yerlerde uyutulmadığını boğaza bir şey sıkıldığını falan yazmışlardı aslında.
Hayırlısı inşallah. Acaba kaç dakikalık bir işlem ?sana zaten ne yapman gerektigi söylenecek merak etme.
Derin bir uyku olmuyor işlemin sonunda da uyuklamaya devam ediyorsun . Yanınızda biri olsa iyi olur eve dönerken falan...Direk uyutuyorlar mı yani? Yoksa yarı uyanık halde mi olunuyor?
gastrit. endoskopiye bile gerek yok.Ya uyumak istemiyorum işte bundna korkuyorum. Kaç dakika sürüyor işlem?
Evet özelde yaptırıyorum. Bilemiyorum ağzıma bazen acı su da geliyor çok afedersiniz geğirsem rahatlıyorum sürekli geğirme var. Gaz çıkaramıyorum eğer çıkarsam rahatlama oluyor. Bir de kanımda ve idrarımda enfeksiyon görüldü. Bilemiyorum artık.
Zaten eşim olacak inşallah da bakalım ne olacak aslında endoskopi yapılmadan teşhis konulsaydı iyi olurdu :)Derin bir uyku olmuyor işlemin sonunda da uyuklamaya devam ediyorsun . Yanınızda biri olsa iyi olur eve dönerken falan...
10- 15 dk ancaHayırlısı inşallah. Acaba kaç dakikalık bir işlem ?
merhaba, aranızda endoskopi yaptıran var mı?
Ya o kadar eminsiniz demek. Peki doktor neden illa endoskopi dedi acaba başka doktora da mı görünsem diyorsunuz?gastrit. endoskopiye bile gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?