- 29 Eylül 2021
- 47
- 24
- 42
- Konu Sahibi budagecer-gcr
Merhaba arkadaşlar haftaya genel anestezi ile endoskopi ve kolonoskopi işlemim var daha önce yaptıran arkadaşlar yardımcı olabılırmı genel anezteziyle işlem zormu daha önce hiç olmadım korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah benimde öyle rahat geçer bazı yerler sedasyon bazı yerler genel anestezi ile yapıyorlarmışBen degil ama cevremde cok insan yaptirdi. Anestezi altinda oldugu icin hic zorlanmadilar. Gayet rahat atlattilar. Gecmis olsun
Uyuşturmadan yapan yer bulamadım 3-4 yer ile görüştüm ya sedasyon ya anestezi deniliyor.Kolonodkopi olmadim . Endoskopi de hic bi işlem yaptırmadan oldum yapanlar telkile elimi tutarak yapmslardi sonra kalktım gittim..
Sorunların nedir .
Cikmaz ins.. karin sisligin gegirme de var miUyuşturmadan yapan yer bulamadım 3-4 yer ile görüştüm ya sedasyon ya anestezi deniliyor.
Açken Mide bulantısı tokken karında rahatsızlık agrı ve sol üst karın bölgemde hiç geçmeyen agrı hatta acı var.Birazda kabızlık. kötü birşey çıkmaz inşallah
Yemeklerden sonra oluyor benim genelde karnımda kaburga altlarımda agrı var sol tarafımda yara gibi acıyor sırtımada vuruyor son 2 haftadırCikmaz ins.. karin sisligin gegirme de var mi
Sizin neydi rahatsızlıgınız acabaUyuşturmadan yapan yer bulamadım 3-4 yer ile görüştüm ya sedasyon ya anestezi deniliyor.
Açken Mide bulantısı tokken karında rahatsızlık agrı ve sol üst karın bölgemde hiç geçmeyen agrı hatta acı var.Birazda kabızlık. kötü birşey çıkmaz inşallah
Merhaba ben neredeyse 6-7kez yaptirdim...sedasyonla yaptirin hic ama hic bisey hissetmiyorsunuzcanli canli yaparsaniz bisey diyememİnşallah benimde öyle rahat geçer bazı yerler sedasyon bazı yerler genel anestezi ile yapıyorlarmış
Geçmiş olsun sizede.Genel anestezi ile yapılacak çarşamba günü inşallah rahat geçer benimdeMerhaba ben neredeyse 6-7kez yaptirdim...sedasyonla yaptirin hic ama hic bisey hissetmiyorsunuzcanli canli yaparsaniz bisey diyemem
Tesekkur ederim.sizin de gecmis olsun ve dedigim gibi korkmayin hic birsey hissetmiyorsunuz sadece anestezi vermek icin damar yolu aciyorlar ve 20-30dakikada uyandirilmis oluyorsunuz...biopsi aliniyor ve 1 hafta 10gun icinde de sonuclaniyor...saglikla bisey yoktur insallah ..ben hep kotu senaryolarla yaptiriyorum ama sukur kronik gastrit ve reflum var benim Rblabim hrpimizi beterinden korusjn..mide agrisi,mide yanmasi ,aci geyirme,gaz ,sirta vurma hepsini bizzata yasadim ve halen ara ara yasiyorumGeçmiş olsun sizede.Genel anestezi ile yapılacak çarşamba günü inşallah rahat geçer benimde
Benimde sırt agrılarım olmaya başladı ve koltuk altımda agrıda başladı bi enfeksıyon var sanırım o korkutuyor beni inşallah benimde basit ve biran önce tedavı edilecek birşey çıkar. Kolonoskopi de biraz korkutuyor ama nasip herşey korksamda olmam gerekiyorTesekkur ederim.sizin de gecmis olsun ve dedigim gibi korkmayin hic birsey hissetmiyorsunuz sadece anestezi vermek icin damar yolu aciyorlar ve 20-30dakikada uyandirilmis oluyorsunuz...biopsi aliniyor ve 1 hafta 10gun icinde de sonuclaniyor...saglikla bisey yoktur insallah ..ben hep kotu senaryolarla yaptiriyorum ama sukur kronik gastrit ve reflum var benim Rblabim hrpimizi beterinden korusjn..mide agrisi,mide yanmasi ,aci geyirme,gaz ,sirta vurma hepsini bizzata yasadim ve halen ara ara yasiyorum
Kolonoskopiden de kirjmayin ikisini de hissetmiyorsunuz..Rabbim hepimize saglik sifa versin insallah .Benimde sırt agrılarım olmaya başladı ve koltuk altımda agrıda başladı bi enfeksıyon var sanırım o korkutuyor beni inşallah benimde basit ve biran önce tedavı edilecek birşey çıkar. Kolonoskopi de biraz korkutuyor ama nasip herşey korksamda olmam gerekiyor
Amin inşallah tüm hastalarımızaKolonoskopiden de kirjmayin ikisini de hissetmiyorsunuz..Rabbim hepimize saglik sifa versin insallah .
Cok gecmis olsunİşlemi bugün oldum hazırlık süreci çok kötüydü ama genel anestezi altında çok rahat geçti gerçekten yardımlarınız için çok teşekkür ederim
Teşekkür ederimCok gecmis olsun
Yemeklerden sonra oluyor benim genelde karnımda kaburga altlarımda agrı var sol tarafımda yara gibi acıyor sırtımada vuruyor son 2 haftadır
ay şeylerden müzdaribiz. bana da sedasyon verip endoskopi yaptılar. kan tahlillerim temiz ama bu şikayetlerim neden bilmiyorum....Uyuşturmadan yapan yer bulamadım 3-4 yer ile görüştüm ya sedasyon ya anestezi deniliyor.