Kronik bağırsak rahatsızlığı ve gastrit var. Canım annende ... geçmiş olsun
Eşim doktor o öyle söyledi...tedavi lazımmış
Patoloji sonucunda net belli olur kanser başlangıcı olup olmadığı...şüphe var o yüzden örnek alınmış... Sonucu beklemek gerekiyor diyor eşim... Geçmiş olsun...Senden de razı olsun... sonuç gelince buraya da yazarsan bende merak ettim... Allah şifa versin
Ben normal tahlil sonucu olarak algıladım...patalojiden sonuç bekleniyor sandım... Eşim var görünüyor dedi ama alanında uzman hekime görünmeli...ayrıca sonucu alırken doktor açıklama yapmadı mı? Tedaviyle alakalı bilgilendirmedi mi?
Cok saol canm yaninda olucam Allahin izniyle insaallah atlatirEvet ihmal etmeyin ...annenin yanında bulun Canım... eşim aile hekimi ... bu alanda uzman değil ... uzmana mutlaka görünsün annen ...inşallah atlatır
Çok saolun yanıtınız icin içime su serptiniz, neler yese iyi gelir acaba ?Mide florası bozulmus .Gastritiniz var .Birde helikobakteriplori mikrobunuz var .
3 lü antibiyotik verecektir doktor .Kanser filan degil .Yediklerine dikkat etsin .Kızartma ,çig sebze, tarhana ,domates ,elma vs ...yemesin .
Eksi acı baharat kuru fasulye portakal ciğ sebze,kızartma ,mayalı çörek yemesin .Ama özellikle domates ve elma icerisindeki asit bu heliko bakteriyi besliyor rahatsızlığında artmaya sebep olur .Çok saolun yanıtınız icin içime su serptiniz, neler yese iyi gelir acaba ?
Eksi acı baharat kuru fasulye portakal ciğ sebze,kızartma ,mayalı çörek yemesin .Ama özellikle domates ve elma icerisindeki asit bu heliko bakteriyi besliyor rahatsızlığında artmaya sebep olur .
Belli bir süre pirinç lapası,sütlaç ,un çorbası,hafif şeylerle beslensin .En büyük düsman stres .
Şu an agrısı var mı.?
Canim aynisi benim annemde de cikti saka gibi aynindurumu yasiyoruz hem ozel hem devlete gorunduk tetra 500 bizmopen largopen gaviscon suurp ve mide koruyucuusu verdi 14 gun kullanacak annen icme suyu lahana eksi baharat kizartmadan uzak dursun c vitamini almak onemli ayric icinde nsaai bulunan agrinkesicilwri kullanmaskn annem ninamol plus kullaniyor migren hastasi ayrica dislerinde problem olabikir bu helico bakteri maalesef disede yapisior annne de tartar tedavisi de oneriorm o kdr cok arastrma yaptimki kendimi hekim gibi hissediorm doktorumz mide agrilarnz gecmezse birkez dha endoskopi yaoicam dedi.yediklerime dikkat etmesi lazim yoksa atrofi yaninkansere cevirebilirÇok çok saolun agrisi yok ama midesinde şişme oluyo sürekli babamı (esini) kaybetti o yüzden çok üzüldü sinir stres iştahsızlık hepsi var(
Ozellikle midesu cok agzina geliorsa yatmadan once gaviscoo vb suruplardan 2 olcek icmesini tavsiye ediorm mid ekoruyucuusunuda sadece sabahlari ac karnina diil aksam da almasini tavsiye ediormCanim aynisi benim annemde de cikti saka gibi aynindurumu yasiyoruz hem ozel hem devlete gorunduk tetra 500 bizmopen largopen gaviscon suurp ve mide koruyucuusu verdi 14 gun kullanacak annen icme suyu lahana eksi baharat kizartmadan uzak dursun c vitamini almak onemli ayric icinde nsaai bulunan agrinkesicilwri kullanmaskn annem ninamol plus kullaniyor migren hastasi ayrica dislerinde problem olabikir bu helico bakteri maalesef disede yapisior annne de tartar tedavisi de oneriorm o kdr cok arastrma yaptimki kendimi hekim gibi hissediorm doktorumz mide agrilarnz gecmezse birkez dha endoskopi yaoicam dedi.yediklerime dikkat etmesi lazim yoksa atrofi yaninkansere cevirebilir
Cok saol canm yaninda olucam Allahin izniyle insaallah atlatir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?