- 9 Nisan 2008
- 364
- 3
-
- Konu Sahibi DXUXNYA TATLISI
bana endoskopi yapıldı bugün yarım saat sonra yiyebilirsin dediler ben 2-3 saat sonra yedim bi mide ağrısı girdi çok kötü ne yapsam geçer normal mi bu durum yardımcı olun lütfen parça da alındı bundan kaynaklanıyo olabilir mi ?
bir yudum su bile icemez olmustum.hastaneye kaldırdılar ülser cıktı endeskopide.ilaclarımı ictim cok sükür iyiyim 2 yıldır biseycim yk gecmis olsun
ben 2 sene önce olmuştum, ağrım 3-4 gün sürüp sonra kendiliğinden geçmişti.
Bende endoskopiyle kolonoskopi aynı anda oldu 2 kere. İkisinde de sonra bi mide bulantım mide agrım olmustu
arkadaşlar yardım edin bana yarın nasipse endoskopi randevusu alcam siz anestezilimi yaptırdınız yokssa normalmi uyudunuzmu yani ve nasıl bi işlem zormu canınız yandımı anlatırsanız çok sevinirim
anestezi'siz oldum cok kötü
anestezi ' li tavsiye ederim cnm
dayanılmayacak birsey degil ama sen bilirsin mide bulanıyor fenaa
sağol canım sanada çok geçmiş olsun. ama anestezilide hortumu uyutmadan öncemi yutturuyolar canım ?
arkadaşlar yardım edin bana yarın nasipse endoskopi randevusu alcam siz anestezilimi yaptırdınız yokssa normalmi uyudunuzmu yani ve nasıl bi işlem zormu canınız yandımı anlatırsanız çok sevinirim
ben anestezili oldum canım hiçbişe hissetmedim uyudum anestezilide bişe hissetmiyosun zaten korkmana gerek yok
canım ittikçe öğüre öğüre bağıra bağıra ağlaya ağlayaa
herkes benim kadar zor olmuyor,izle nettennnnnnnnnnn
canımm anestezili ol ya duymassın.mideni direk görüyor iyi bişey :26::26::26:
bende yara (ülser) demişti bal,süt içerek,ilaçlarla geçti çok şüükür gecmiş olsun
peki o hortumu ne zaman yutuyon canım yani baymadanmı veriliyo hortum onu yutmak çok zormuşyanasıl yapıldı detaylı anlatırmısın canım rica etsem neolur
geçmiş olsun canım. izlemez olaydım kusasım geldi bende korktum
sanada gecmis olsun cnm.anesteziyle oldu annem hic haberin olmuyor
peki canım o kabus hortum varya onu nezaman yutuyolarmış uyutmadanmı yutuluyoannem en çok ondan korkuyo yaptırmam diyo:26:
anestezili olursa hicbisey hissetmez uyur.
anestezsiz hissediyosun benim gibi