- 20 Şubat 2021
- 1.505
- 2.119
İnşallah geçer peki sizin 2. biyopsi oldu mu? Hiperplazi düzelmiş mi?Geçiyor zamanla tekrardan geçmiş olsn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah geçer peki sizin 2. biyopsi oldu mu? Hiperplazi düzelmiş mi?Geçiyor zamanla tekrardan geçmiş olsn
Evet oldum sonuç temiz geldi senelik kontrollere bırakıldıİnşallah geçer peki sizin 2. biyopsi oldu mu? Hiperplazi düzelmiş mi?
Çok sevindim sizin adınıza sağlıkla başıma inşallahEvet oldum sonuç temiz geldi senelik kontrollere bırakıldı
Biyopsi olmak zor mu anestezili mi oldunuz bir de sonrası nasıl geçiyor günlük işler yapılabiliyor muEvet oldum sonuç temiz geldi senelik kontrollere bırakıldı
Hayır anestezi almadım ben rahim filmi gibi çok Bi acı hissetmiyorsunBiyopsi olmak zor mu anestezili mi oldunuz bir de sonrası nasıl geçiyor günlük işler yapılabiliyor mu
TeşekkürlerHayır anestezi almadım ben rahim filmi gibi çok Bi acı hissetmiyorsun
Nasıl bir tedavi oldu fayda gördünüz müKızlar yaş 28 hiperplazi teşhisi konuldu benim gibi olanlar varsa neler yaşadınız ne kadar bir tedavi ve sonucları yazarsaniz
Şu anki durumunuz nedirMerhaba konu inşallah devam ediyordur. Fazla adet görmeden dolayı doktora gittim ilaç verdi içtim kesilmeyince tekrar gittim rahim kalınlaşmış kürtaj yapalım dedi. Daha sonrasında kürtaj oldum ve parcalar patolojiye verildi sonra atipili hiperplazi dendi. Baska arastırma hastanesine yönlendirdi. Orda da aynı şekilde parca alınmak için kürtaj oldu ordada aynı sonucEvliyim çocuğum yok ve olmasını istiyorum doktorlar hocalarla karar vermiş farklı bir şehire jineonkolojik onkoloji bölümüne yönlendirdi ne yapacağım bilmiyorum.
Farklı şehirlere doktora gitmeme tagmen hepsinden olumsuz cevaplar aldım en son ilk rahim kalınlığı biyopsisi alan doktoruma gelmiştim. Hiç biryerden sonuç alamadığımi ilgi olmadığını söyledim hormonlu sprail taktı yaklaşık bir yıl durdu biyopsi aldı bir iki defa temiz geldi sonuçlar çıkarıldı mirenaŞu anki durumunuz nedir