• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endometriozis

Ben uyanıktım belden uyuşturdular. Normalde doktorumun kist kalıntılarını temizleyeceğini de bilmiyordum. Bebeğimi çıkardıktan sonra işlem uzayınca hocam çok uzun sürdü neden bitmedi hala dedim. Dur daha yeni başlıyoruz yumurtalıklardaki kistleri temizliyorum dedi meğerse korkmayım diye bana baştan söylememiş. 3.5 saat sürdü ameliyatım uyanık şekilde. Ama çok rahat geçirdim sadece biraz mide bulantım oldu o da sabah doktor su içme dediği halde su içtiğim içindi. Bir de eğer Sezeryan esnasında kistlerini de aldıracaksan mutalaka eğitim araştırma hastanesinde olmanı tavsiye ederim. Benim sezeryanıma 6 doktor girdi. Ben onları öğrenci sanmıştım ama meğerse benim endometriosiz barsaklarda ve karın içinde farklı bölgelerde de yayılım göstermiş olabilirse diye üroloji genel cerrah filan da almış hoca doğuma.
Ben doğum paketi aldım özel bi hastaneden kisti bu şekilde aldirmak aklımda yoktu doktor soyleyene kadar yani sezeryanda alınabilcegini bilmiyodum mecbur doğumum orda olcak ama sadece kisti alabilcek o zaman başka bi yerde insallah bi sey yoktur

Ben doğum paketi aldım özel bi hastaneden kisti bu şekilde aldirmak aklımda yoktu doktor soyleyene kadar yani sezeryanda alınabilcegini bilmiyodum mecbur doğumum orda olcak ama sadece kisti alabilcek o zaman başka bi yerde insallah bi sey yoktur
Eğer tam teşekküllü bi hastaneyse ve planlı sezeryansa ameliyat esnasında duruma göre doktorun başka bölümlerden destek ister zaten merak etme. İnşallah buna bile gerek kalmaz ki kalacağını sanmıyorum hamilelikte koca kistler bile eriyorken diğer yerlerdeki tahribatlar haydi haydi geriler. Sen artık kistlerini tamamen aklından çıkar onlar sana galip gelemedi. Strese girme sadece bebeğine kanalize ol ki mutlu gazsız bi bebek olsun :)

Eğer tam teşekküllü bi hastaneyse ve planlı sezeryansa ameliyat esnasında duruma göre doktorun başka bölümlerden destek ister zaten merak etme. İnşallah buna bile gerek kalmaz ki kalacağını sanmıyorum hamilelikte koca kistler bile eriyorken diğer yerlerdeki tahribatlar haydi haydi geriler. Sen artık kistlerini tamamen aklından çıkar onlar sana galip gelemedi. Strese girme sadece bebeğine kanalize ol ki mutlu gazsız bi bebek olsun :)
Çok guzel motive ediyosun canım çok sagol bakalim cok az kaldı yaşayıp görcez teşekkür ediyorum inşallah sadece yumurtalığımdadır 🙏

Back