endometriosis ve gebe kalamama

amor amorr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
1.012
568
123
Mrb arkadaslar endometriosis hastasiyim var mi basari hikayeleriniz dinlemek istiyorum ayni zamanda pko hastasiyim besinci ayindayim evliligin ama daha bisey yok

Bende de vardı canım aynı ağrı sizi bi klomen ile hamile kaldım ama dış gebelik oluştu sonra dış gebelik oluşan tupte hidrosalpinks oldu birde tup bebek denedim oda olmadı maalesef solda hidrosalpink sağda endometriozis 3 buçuk yıldır hala uğraşıyorum hayirlisi.

Mrb arkadaslar endometriosis hastasiyim var mi basari hikayeleriniz dinlemek istiyorum ayni zamanda pko hastasiyim besinci ayindayim evliligin ama daha bisey yok
Canim simdi hamilemisin? Sanirim oldu sende :) bendede ayni duurm bar diye supheleniyorum. Agrilarim var hergun sgriyor bazen agir bazen hafif oyle 3 senedir ugrasiyorum hic bilmiyordum boyle bir hastaligin buna sebep olscagini bende kistte var iki tane doktor over kist dedi kendiliginden gider bunlar zararsiz dedi ama iste diger sikayetlerimde o hastaligi gosteiryo malesef. Sen neler yaptinda hamile kaldin? Ameliyat oldunmu? Cevap veirsen com sevinirim piskolojim bozuldu

Ameliyat olmadım cnm yazın asilama denedik tutmadı sonra iki ay düzenli adet oldum üçüncü ayında da hamile kaldım çok dua et cnm allaha sigin yoksa benim imkansız gibiydi hem adenomyosis hem de pko hastasiydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…