Endometriosis ile savasanlar ve cocugu olmayanlar..

Melloggg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2020
60
51
38
36
Merhaba hanimlar. Benim aslinda cok uzun bir gecmisim var bu konuda, ama kisaca anlatmak gerekirse, 4 yildir hic hamile kalamadim ve Endometriosis hastaligi ile ugrasmaktayim. Benim gibi olanlar bir toplassak da konussak lutfen..

Merhaba. Bende 6 yıl önce öğrenmiştim endemetriozis hastası olduğumu. Doktora 1 yıl hamile kalamadigim icin gitmiştim. 3 cm çikolata kisti vardı. Sonra baskılayıcı geçici menopoz iğnesi ile 3 ay adetten kestiler.o aralar agrım yoktu kist küçüktü. Sonra 3 ay geçip adet oldum 2 ay sonra da hamile kalmıştım kist 2 cm e düşmüştü. Kizim oldu . Sonra kardeş istedik. 2 sene sonra . Bu arada adet ağrılarım ve ilişki sırasında aşırı kasik ağrısı başlamıştı.2 seneye yakın da öyle bekledim hiç bi şekilde hamile kalmadım.doktora gittim 6 cm olmuştu kıstım.alinmasi gerekiyordu . Eylül ayında aldırdım.bu 3.ay hamilelik olmadi daha.
Hiç de olmucak gibi hissediyorum

Hanimlar kimse yokmudur ya bu dertten muzdarip olup ama hamile kalabilenler? Bir umut bir isik lazim bana
Merhaba. Bende 6 yıl önce öğrenmiştim endemetriozis hastası olduğumu. Doktora 1 yıl hamile kalamadigim icin gitmiştim. 3 cm çikolata kisti vardı. Sonra baskılayıcı geçici menopoz iğnesi ile 3 ay adetten kestiler.o aralar agrım yoktu kist küçüktü. Sonra 3 ay geçip adet oldum 2 ay sonra da hamile kalmıştım kist 2 cm e düşmüştü. Kizim oldu . Sonra kardeş istedik. 2 sene sonra . Bu arada adet ağrılarım ve ilişki sırasında aşırı kasik ağrısı başlamıştı.2 seneye yakın da öyle bekledim hiç bi şekilde hamile kalmadım.doktora gittim 6 cm olmuştu kıstım.alinmasi gerekiyordu . Eylül ayında aldırdım.bu 3.ay hamilelik olmadi daha.
Hiç de olmucak gibi hissediyorum

Merhabalar.. Cok sukur ki bir evladiniz olmus. Ben birkere bile hamile kalamadim ne dusuk ne kimyasal hic olmadi. Bazen acaba erkek olabilirmiyim diye suphe ediyorum saka bi yana, genc kizligimdan bu yana asiri adet sancilarim olurdu evlendim dahada artti kistim yoktu cok kucuktu 12 13 milim kadar. Endometriosis oldugum cok gec teshis edildi tedavide gecikmistik biraz. Asilama tup bebek hemopati denemedigimiz kalmadi 4 yildir. Ama olmuyor malesef. Umudumu kaybediyorum artik. Yasimda 32.

Ben 9.ayimizda hamile kaldım ama malesef kaybettim 4 buçuk aylikken suyu bitmesi sonucu. Yaptıklarımı yazayim belki size de vesile olur. Clife macun kullandım 3 ay bununla beraber impryl takviye edici gida kullandım ve soğan kürü yaptim 1 ay

Allah allah ya . Neden olmaz ki . Bir kere bile hamilelik oluşmamış . Eşiniz de sorun yok demi ? Ben de ilk kizim 2 yil olmadi . Şimdi yine uğraşıyorum. Hayret ediyorum neden olmuyor diye.

Allah allah ya . Neden olmaz ki . Bir kere bile hamilelik oluşmamış . Eşiniz de sorun yok demi ? Ben de ilk kizim 2 yil olmadi . Şimdi yine uğraşıyorum. Hayret ediyorum neden olmuyor diye.
Eşimde sorun yok değerleri normal. Bende sorun. Endometriozsiten dolayı kaliteli yumurtalarım olmuyor. Olsa, Sol tüpte hidrosalpenks var rahime sıvı akması sonucu ve Adenomyozisten dolayı rahimde tutunamıyor. Yani bilimsel açıklaması bunlar.Gerçekten çok zor çok yoruldum.Ama yine de herşeyin hayırlısı.Rabbim ol derse herşey olur.

Evet canım ol derse olur. Ne insanlar var duyuyoruz imkansızken hamile kalabiliyorlar . Sadece sabır ve zaman gerektiriyor . Çok çok iyi bir doktor belki tüp bebek ile hamileliğini sağlayabilir maliyeti yüksek olur tabi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…