• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endometriosis hastalığı için bitkisel ilaç varmı?

ebruli_30

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2008
491
2
96
Hatay
:çok üzgünüm:Ben tam 5 yıldır endometriyosis hastalığının sancısı ile kıvranan bir bayanım eğer bu sancıyı yaşayan varsa tahmin eder ne çektiğimi henüz tam tanı konmadı laparoskopi gerekliymiş ama yaptırmaktan korktuğum için yaptırmadım,,,, doktorum yüksek ihtimal sende bu hastalık var dedi belirtilerden dolayı,,,eğer bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen yardım edin,,,bitkilerin bir çok derde derman olduğunu biliyorum belki bu hastalığada derman olanı vardır inşallah Acilen yardımınızı bekliyorum lütfennn,,,,,

hayit tohumu ve keten yagi yalniz keten yagi cok icilmiyor dikkat et arkadasim bunlari biliyorum gecmis olsun keten tohumu balik yagiyla bir satiliyor ben onu aldim kapsul halinde peki cocugun oldumu normal yollami kusura bakma bende senin gbiyim korkuyorum bu hastaliktan

Teşekkür ederim yeşim cim ben il oğlumu doğurduktan sonra bu hastalıkla tanıştım sonra ikinci bebişime hamile kalınca sancım geçti,,,ikinci oğlumu da doğurduktan kısa bir süre sonra bu sancı yine nüksetti özellikle şu 2,5 senedir artık dayanılmaz bir hal aldı öyleki bazen bir ay bile sancım sürebiliyor sol kasığım ve bacağım uyuşuyor kıvranıyorum adeta,,,doktorum ya seni kısırlaştırıcaz dedi yada hamie kalmalısın dedi bende 7 ay bir uğraştan sonra haziranda hamile kaldım ama bir hafta önce kaybettim kalbi durdu bebeğimin ve o sancım hiç vakit kaybetmeden geri geldi 3 gündür kıvranıyorum yine,,bende ilaçlardan bir fayda görmediğim için belki bitkilerde dermanı vardır dedim umarım fayda görürüz,,,sağolun yardım için,,,,,

Ne demk canim gecis olsun sanada aksatma tedavini bence agri kesici olarak apranax icebilirsin cok guclu bir agri kesici en azindan ben ole yapiyordum insallah fayda gorursun canim

:çok üzgünüm:Ben tam 5 yıldır endometriyosis hastalığının sancısı ile kıvranan bir bayanım eğer bu sancıyı yaşayan varsa tahmin eder ne çektiğimi henüz tam tanı konmadı laparoskopi gerekliymiş ama yaptırmaktan korktuğum için yaptırmadım,,,, doktorum yüksek ihtimal sende bu hastalık var dedi belirtilerden dolayı,,,eğer bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen yardım edin,,,bitkilerin bir çok derde derman olduğunu biliyorum belki bu hastalığada derman olanı vardır inşallah Acilen yardımınızı bekliyorum lütfennn,,,,,

Merhabalar, ben de cok uzun zamandır sol kasıkta agrı, bagırsak hareketlerınde degısıklık hatta acıma, sol alt karında sureklı yangı seklınde agrı acıyla mucadele edıyorum. Aynı sekilde benim doktorum da endometriazis'ten supheleniyor. Siz nasıl bir tdavi izlediniz, sonuç alabildiniz mi acaba. Bir de sizin de bağırsaklarınızı ve tuvalete gitme alıskanlıklarınızı degistirdi mi bu hastalık. Teslkurediyorum

Arkadaşlar gano excel firmasına ait ürünlere ulaşın sağlık ve tarım bakanlığı onayı olan ürünleri kullanarak SAĞLIĞINIZA KAVUŞUN

REISHI (Ganoderma): Kanser tedavisinde antitümör etkiye sahiptir. Mide kanserinde, kanserli hücre çoğalmasını engellediği, gendeki bozuklukları düzenlediği ve kolon kanserinde etkili olup tümör erimesini sağladığı kanıtlandı. Bir araştırma ise; lösemi, akciğer kanserlerinde tümörü baskıladığını kanıtladı. Ayrıca kanser hücrelerinin çoğalmasını önlediği görüldü.

Son düzenleme:
Back
X