Bir de sormayı unuttum adet dongum kaç güne bir. Benim en son zamanlar 22 ye bile dusmustu. Burdan da doktorumun ne kadar haklı olduğunu anladım. Çünkü hamile kalınca farkettik ki ben adetinin bittiği gün girdigim ilişkiden hamile kalmışım. Sonra tekrar takvime baktığımda yumurtlama günüm aslında 9 gün ileride görünüyor. Yanı bizler erken yumurtlayabiliyoruz o yüzden de kanamanın bittiği gün abdestlendikten sonra bir sonraki adetine kadar gün aşırı mutlaka ilişkide bulun. Kusura bakma biraz açık oldu ama herkesin gönlünden geçen olsun istiyorum. Allah tez vakitte nasip etsin hayırlı bir evlat inşallah
Canım 5 senelik evliyim ne zaman normal yollar ile çocuk denedim o zaman hormonum değişti .Normal de 28 günde bir adet oluyordum .Şöyle anlatayım ; Ben 5 senelik evliyim vajinusmus yüzünden ilişkiye giremedim 4 sene ,eşim tahlil verince sperm tahlili Yani ; doktor direk tüp bebek dedi bize normal yollar ile olmaz ve aşılamada ..
Neyse bizim de bir tanıdığımız Kocaeli’ye yönlendirdi , orada ilk tüp denedik .Yani o zaman da vajinusmusu yeni atlatmıştık .Sonra orada ki doçent küçük kistin var önemsiz dedi ve kağıtta da yazmış ..Tüp bebek tutu beş buçuk haftalık ilken düştü .Sonra kanama vs geldi ve bir 6 ay bekledik ..Sonra vajinusmusu tam yendim eşim de prezarvatif ile giriyorduk .Sonra Ocak ayın da hasekiye gitti eşim orada sperm testi verdi ..ondan Sonra o sperm testin de 35 milyon sperm ve %60 hareketlilik yazıyordu .Doktor dediki eşime sende 2. Dereceden variliysek olmasına rağmen çocuğun olur .Bizde şubatta başladık takvim ile ilişkiye girmeye .
Şubat ayında kalamadım hamile 28 günde bir adet oluyorum tabi , Mart geldi o zaman bir baktım hayatım da Adet gecikmesi yaşamayan ben 29 gün den sonra adet oldum .Şaşırdım hamile bile sanmıştım ..
Geldi Nisan ayı ve o ay yine de denedik .Adetim bitti 15 gün geçti baktım pembe kanama .
AA dedim kesin hamileyim ben ; üstüne gördüm vs dedim .Baktım 4 gün den sonra yoğunlaştı .Bir özel doktora gittim ,normal kist dedi direk Doğum kontrol hapı verdi .Biraz kullandım ama kanamam durmamıştı .Son 10 gün Doğum kontrol hapının bitmesine kalmıştı şiddetli kurum sokumunda ağrı yaşıyordum .Küçük et parçası düşürdüm .Neyse bu sefer sülamaniyeye gittim baktım dedi ki kist göremiyorum ben sen bitir hapı gel .
Bu sefer çapaya Prof Halil beye gittim çok test istedi kist vs demedi parça alınacak ve onun sonucunda söyleyeceğim dedi .Parça alınmasına bir hafta var bu arada .Neyse kan vs smear temiZ çıktı çok şükür ..
Sonra kolan hastanesine gittim adam çikolata kistin ve rahim ağzında yara var dedi .Sol kaşığım ağrıyordu akıntı gelince yoğun iltihap var dedi bana fitil ve ilaç verdi .Yani tam 2 ay yakın kanama durmadı şimdi durdu çok şükür .
Tam 7 gün sürdü adetim ve bitti.Tam adetim birtince sol kaşığımda ağrı vardı ve yoğun akıntım vardı .Şimdi adetimin 3. Gündeyim hiç ilişkiye girmedim parça vereceğim ya .
Biraz akıntım var o kadar yani beynim durdu .
Eşimde söyledim şu parçayı vereyim hemen ilişkiye gireriz vs dedim .Çok sağol canım inşallah hamile kalırım da şu kistten kurtulurum .Ben de iatanbuldayım şu gittiğin doktora gideyim bari .Çok uzun oldu tam anlatmam lazım dı