- 23 Mart 2015
- 5.788
- 7.115
Doktorun çok güzel bi yol tavsiye etmiş önce doğal yollarla hamilelik önermiş olmazsa alternatif tedavi yöntemlerine yöneliriz demis. Bence de çok mantıklı ama bana dr um 1 yıl süre vermişti. 1 yıl dolmadan hamile kaldım ama 2 yıl toplamda hamile kalmak için ugrastim. 2 yumurtaligimda kist vardi. Bu arada çikolata kisti bebeğe herhangi bir zarar vermiyor gelişimsel bir sorun ya da düşük unsuru yaratmiyor. Baskı konusuna gelinceyse tam tersi benim bütün ağrı sızılarım gecti. Baskı var karnımda evet ama bu bebegin baskısı:)) şuan kistlerim görünmüyo allah herkese hamile kalarak tedavi olmayı nasip etsin. Ama şunu da soyleyim eğer ameliyat son careyse tıbbın bütün imkanlarını da kullanmak gerekli. Tabi bunun için erken bence dr un dedikelrine uy ve doğal yollardan hamile kalmaya bak. Önemli olan sağlıklı yumurta salınımı yaptığın ayı kaçırmamakCanim ya uzun yaz hic bisey olmaz okurum icim rahatliyor bugun emar sonucunu almaya gittim doktorun bi dedigi bi dedigini tutmuyor bagirsakla yumrtalik and arasinda daha cok bagirsaga yakin ici sivi dolu bi kist dedi cerrahi doktorlada goruselim dedi amaliyat olursa ikimiz gireriz dedi laporoskopi yontemiyle dedi bende dedim ben amaliyat olmak istemiyorum bu kistin bana zarari olur mu dedim emar sonucuna gore normal dedi 've hamile kalabilirsin bu kist varkende dedi ama bebek buyudukce baski yaparsa belki agrin olabilir dedi bende dedim hamile kalmak istiyorum daha once bebegin olmus dedi 6 ay daha bekleyelim olmassa tedaviye baslariz dedi 've folikovit verdi bakalim nasil olucak hic bakmadan direk amaliyat diyorlar sinir oluyorum :-((