Böyle güzel şeyler okumak o kadar umut veriyor ki. İnşallah bi gün bende bebeğimin heyecanını yazarım buraya. Bnde kistleri öğrendiğimden beri korunmuyorum hep kendiliğinden olur diye bekledim ama 1,5 senedir olması malesef. Şimdi tüp bebek deneyeceğiz
Evet canım aynen öyle, zor olduğu için daha kıymetli olacak gibi. Rabbim sseninde evladını kucağına sağlıkla almayı nasip etsin, bereket huzur mutluluk sağlıkla gelsin evladınInsallah ilk seferde tutar daha fazla bekletmez sizi minik. zorluklarin arkasindan gelen mutluluklar daha tatlıdır.
Amin canim insallah cok tesekkür ederim.Evet canım aynen öyle, zor olduğu için daha kıymetli olacak gibi. Rabbim sseninde evladını kucağına sağlıkla almayı nasip etsin, bereket huzur mutluluk sağlıkla gelsin evladın
Ameliyattan sonra adet dönemi değişebilir korkma biraz daha bekle olmazsa doktora gidersin .Bende amalyat oldum açık çikolata kistim vardı ama şimdi amalyat olalı bir ay oldu ve regl olmadım normal mi ?
Bir sene iki sene cok caba harcadim o kadar cok hastaneye gittim ki cok fazla tahlil cok fazla muayeneye sonra duyarsizlastim. kafa bosaltma isini bende duyuyorum ama ben kistleri biraksam onlar beni birakmiyor :)Canim beni bırakmıs deme. cennetin kapısında bekliyo o seni ins. benim de tek taraf tikaliydi. zor olacak ama gelecek insallah bebisin. psikolojiye de cok bagliyorum ben. cok zor biliyorum ama kafayı bosaltmak gerek önce. kafaya taktikca da olmuyo. ben beklemeyi bırakip da baska seylere daldigim bi zamanda geldi. genelde de böyle seyler duyuyorum herkesten. hep dua ediyorum bekleyen arkadaslara cünkü ben de bekleyen biriyim ve ne demek oldugunu biliyorum.
Nasil yani canim tek embriyo mu yerlestiroyolarmis ben ilk kez duydum :/Kızlar ben 27 yaşındayım. Özelde tüp bebek deneyeceğiz. Doktor 35 yaş altına çift embriyo 2010 yılından beri yasak dedi, ama forumda okuduğum kadarıyla böyle bişey yok. çok kafam karıştı.
Evet canım doktorun öyle söyledi çok kafam karıştı. Üçüncü denemede 2 embriyo koyuyorlarmisNasil yani canim tek embriyo mu yerlestiroyolarmis ben ilk kez duydum :/
Canim bazi özel merkezler 2 embriyo koyuyor.Evet canım doktorun öyle söyledi çok kafam karıştı. Üçüncü denemede 2 embriyo koyuyorlarmis
Once arastirmak lazim demek ki bende 2 embriyo olan bir yere bakarim. gerci Ol deyince olduran ikiyi de biri de veren hic vermeyen de RabbimCanim bazi özel merkezler 2 embriyo koyuyor.
Herkes 2 embriyo transferi istiyor ama ikiz gebelikler riskli olur zor olur . Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahOnce arastirmak lazim demek ki bende 2 embriyo olan bir yere bakarim. gerci Ol deyince olduran ikiyi de biri de veren hic vermeyen de Rabbim
Süper maşallah karbonatla mi oldu bu . Ne kadar süre içtin peki4.44 cm olan kistim 14mm olmuş Allahıma bin şükür nasıl mutluyum anlatamambekleyiş içinde olan arkadaşlarıma olsun nasibi
Açıkçası karbonat aldım bir dönem içtim ama memlekete gittiğimde orda unutmuşum uzun süreli kullanamadım. 7 eylülden beri Visanne 2 mg içiyordum onun dışında. Nasıl oldu anlamadım doktor şaşırdı döndü bir de bana aferin dedi ben naptıysamSüper maşallah karbonatla mi oldu bu . Ne kadar süre içtin peki
Maşallah sana canım çok sevindim. Peki çikolata kisti miydi seninki de bi de nasıl kuculdu ilaç filan mı kullandin4.44 cm olan kistim 14mm olmuş Allahıma bin şükür nasıl mutluyum anlatamambekleyiş içinde olan arkadaşlarıma olsun nasibi
Visanneye devam edecek misin canım peki?Açıkçası karbonat aldım bir dönem içtim ama memlekete gittiğimde orda unutmuşum uzun süreli kullanamadım. 7 eylülden beri Visanne 2 mg içiyordum onun dışında. Nasıl oldu anlamadım doktor şaşırdı döndü bir de bana aferin dedi ben naptıysam
İnşallah giderek o da kaybolur da bir daha yaşamam aynı sıkıntıyı
Evet çikolata kisti Visanne 2mg kullanıyorum eylülden beri :)Maşallah sana canım çok sevindim. Peki çikolata kisti miydi seninki de bi de nasıl kuculdu ilaç filan mı kullandin
Tekrar bir CA testi verdim çalıştığım yere geldim 4 gün sonra ara telefonda ilacı ne kadar kullanacağını söylerim demişti doktor.Ayrıca 3 ay sonra tekrar kontrol yazdıVisanneye devam edecek misin canım peki?
çok sevindim darısı bana ve benim gibi olanlara...4.44 cm olan kistim 14mm olmuş Allahıma bin şükür nasıl mutluyum anlatamambekleyiş içinde olan arkadaşlarıma olsun nasibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?