Üzülme arkadaşım. Bu iş nasip kısmet işi. Benim çevremde de bir tek benim Çocuğum olmadı. Herkes çok kolay hamile kaldı. Bendede çikolata kisti var. Önceleri hep olur dediler, bu kist engel değil gebeliğe dediler ama 2 sene sonra Dr a gidince 1 de miyom olduğunu öğrendim. MR da göründü. Bence Dr undan hemen bir MR ve rahim filmi iste. Beklemek zaman kaybıBirde üstüne prolaktin hormonum yüksek çıktı arkadaşlar biz de bigün anne olabilecek miyiz koskoca 6 yılı devirdim evlat hasretiyle kardeşim yeni evlendi şimdi hamile
Rahim filmini çektirmiştim 2 yıl önce Can'ım hatta o Zaman prolaktin çok yüksek diye beyin mr ı da çektirmiştim ikiside temiz çıkmıştı bu çikolata kisti ne Zaman oluştu bilmiyorum en son doktora 2 yıl önce gittim çünküÜzülme arkadaşım. Bu iş nasip kısmet işi. Benim çevremde de bir tek benim Çocuğum olmadı. Herkes çok kolay hamile kaldı. Bendede çikolata kisti var. Önceleri hep olur dediler, bu kist engel değil gebeliğe dediler ama 2 sene sonra Dr a gidince 1 de miyom olduğunu öğrendim. MR da göründü. Bence Dr undan hemen bir MR ve rahim filmi iste. Beklemek zaman kaybı
Anlıyorum. Sanırım tüplerin açık. Benim Bahsettiğim MR pelvik MR diye geçiyorRahim filmini çektirmiştim 2 yıl önce Can'ım hatta o Zaman prolaktin çok yüksek diye beyin mr ı da çektirmiştim ikiside temiz çıkmıştı bu çikolata kisti ne Zaman oluştu bilmiyorum en son doktora 2 yıl önce gittim çünkü
Naptin cnm neye karar verdin ameliyat olcakmisnAnlıyorum. Sanırım tüplerin açık. Benim Bahsettiğim MR pelvik MR diye geçiyor
Canım birkaç Dr a daha gittim. Yumurtamın 1 tane olduğunu öğrendim ultrason ile amh ve rahim filmi istediler. 1 Dr dışında gittiğim diğer Dr lar ameliyat-ı önermiyorlar. Rahim filmi ve amh ye göre tüp yaparız diyorlar. Hakkımda Hayırlısı artık. Senin nasıl gidiyor?Naptin cnm neye karar verdin ameliyat olcakmisn
Nasl bi tane yumurtan olduğunu öğrendin tek taraftami diğerini amlyttami aldılar haberin yokmuydu cnm ? İnşallah iyi sonuçlar alırsın cnm tüp bebekle olur Allahn izniyleCanım birkaç Dr a daha gittim. Yumurtamın 1 tane olduğunu öğrendim ultrason ile amh ve rahim filmi istediler. 1 Dr dışında gittiğim diğer Dr lar ameliyat-ı önermiyorlar. Rahim filmi ve amh ye göre tüp yaparız diyorlar. Hakkımda Hayırlısı artık. Senin nasıl gidiyor?
Bende amlyttan sonra ikinci ay gene adet oldum yumurtalklar düzelmeye başlamış 6 ay beklicez dedi doktr olmazsa tedavi görcem cnmCanım birkaç Dr a daha gittim. Yumurtamın 1 tane olduğunu öğrendim ultrason ile amh ve rahim filmi istediler. 1 Dr dışında gittiğim diğer Dr lar ameliyat-ı önermiyorlar. Rahim filmi ve amh ye göre tüp yaparız diyorlar. Hakkımda Hayırlısı artık. Senin nasıl gidiyor?
Hayırlısı olsun arkadaşımBende amlyttan sonra ikinci ay gene adet oldum yumurtalklar düzelmeye başlamış 6 ay beklicez dedi doktr olmazsa tedavi görcem cnm
Yumurtalık değil canım. Yumurta sayıma bakmak istedi de. Bakınca da 1 tane yumurta görünüyor. Büyük ihtimal amh düşük çıkacak dediNasl bi tane yumurtan olduğunu öğrendin tek taraftami diğerini amlyttami aldılar haberin yokmuydu cnm ? İnşallah iyi sonuçlar alırsın cnm tüp bebekle olur Allahn izniyle
Ay çok şükür cnm benmde gecen ay tek yumurtam vardi kaliteli olmasi onemli cnm nerden biliyo düşük çıkçağnı belki çok düşük değildir ya bende ameliyat oldm iki taraftan kistler temizlendi düşmüş baya ama gene de doğal olabilir dedi bende çörek otu bal tarcin yapıyorm kalitesi artsin diyeYumurtalık değil canım. Yumurta sayıma bakmak istedi de. Bakınca da 1 tane yumurta görünüyor. Büyük ihtimal amh düşük çıkacak dedi
arı sütü kullan bence arkadaşım. Bana Dr ARI sütü önerdi onu kullanıyorum yumurta kalitesi için. Sende sor Dr Una . Öyle kullan. Ama çok faydaları var ARI sütününAy çok şükür cnm benmde gecen ay tek yumurtam vardi kaliteli olmasi onemli cnm nerden biliyo düşük çıkçağnı belki çok düşük değildir ya bende ameliyat oldm iki taraftan kistler temizlendi düşmüş baya ama gene de doğal olabilir dedi bende çörek otu bal tarcin yapıyorm kalitesi artsin diye
Sana nasıl ameliyat dediler hemen, belki seninde tüp bebek ile daha çabuk olurdu.Ay çok şükür cnm benmde gecen ay tek yumurtam vardi kaliteli olmasi onemli cnm nerden biliyo düşük çıkçağnı belki çok düşük değildir ya bende ameliyat oldm iki taraftan kistler temizlendi düşmüş baya ama gene de doğal olabilir dedi bende çörek otu bal tarcin yapıyorm kalitesi artsin diye
Arı sütü nerde satılıyor cnmA
arı sütü kullan bence arkadaşım. Bana Dr ARI sütü önerdi onu kullanıyorum yumurta kalitesi için. Sende sor Dr Una . Öyle kullan. Ama çok faydaları var ARI sütünün
Hemen demediler ztn cnm benm ağrılarım dayanlmaz haldeydi tek başıma dışarı çıkamaz hale geldim adet dısında da ağrılarım oluyodu 2 sene bekledim tüp bebek yaptırdım tutmadı en sonunda.doktr başka yapak bise yok dedi amlyt oldm cnmSana nasıl ameliyat dediler hemen, belki seninde tüp bebek ile daha çabuk olurdu.
Anladımcanım. Hayırlısı olsun arkadaşım. İnşallah hepimiz en kısa zamanda Rabbimin izniyle anne olabilirizHemen demediler ztn cnm benm ağrılarım dayanlmaz haldeydi tek başıma dışarı çıkamaz hale geldim adet dısında da ağrılarım oluyodu 2 sene bekledim tüp bebek yaptırdım tutmadı en sonunda.doktr başka yapak bise yok dedi amlyt oldm cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?