- 22 Kasım 2020
- 470
- 1.190
Çok geçmiş olsun. Gözünüz aydınBügun ameliyat oldum canım çok şükür kurtuldum ama ilk çıktığımda şiddetli bi ağrı oldu şimdi doktorum kalkıp yürümem gerektiğini söyledi sıvı şeyler içmem gerektiğini söyledi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun. Gözünüz aydınBügun ameliyat oldum canım çok şükür kurtuldum ama ilk çıktığımda şiddetli bi ağrı oldu şimdi doktorum kalkıp yürümem gerektiğini söyledi sıvı şeyler içmem gerektiğini söyledi
Çok geçmiş olsun canım . Benim ilk gün anesteziden belim çok ağrımıştıBügun ameliyat oldum canım çok şükür kurtuldum ama ilk çıktığımda şiddetli bi ağrı oldu şimdi doktorum kalkıp yürümem gerektiğini söyledi sıvı şeyler içmem gerektiğini söyledi
Çok sağol, ilk ayağa kalktım yürümek için başım döndüÇok geçmiş olsun canım . Benim ilk gün anesteziden belim çok ağrımıştı
Sağolun çok şükürÇok geçmiş olsun. Gözünüz aydın
Dikiş yapılan bölge ağrıyor benimÇok geçmiş olsun canım . Benim ilk gün anesteziden belim çok ağrımıştı
Açık ameliyat mı oldun yoksa kapalı ameliyat mıBide sonta takmışlar açıyacak diye çok korkuyorum
Gecti bitti bile cok gecmis olsun, insallah uzuuunca bir sure tekrarlamaz, hatta keske hic tekrarlamasa ilk hafta hic zorlamayin kendinizi, ozellikle kollarinizla bir yere uzanma hareketini, mesela yuksek bi raftan bisey almak gibi, yapmayin. İyi iyilesmelerBügun ameliyat oldum canım çok şükür kurtuldum ama ilk çıktığımda şiddetli bi ağrı oldu şimdi doktorum kalkıp yürümem gerektiğini söyledi sıvı şeyler içmem gerektiğini söyledi
Açık ameliyat yaptılar 15 cm olduğu için kistimAçık ameliyat mı oldun yoksa kapalı ameliyat mı
Sağol canım dikkat ederim kendineGecti bitti bile cok gecmis olsun, insallah uzuuunca bir sure tekrarlamaz, hatta keske hic tekrarlamasa ilk hafta hic zorlamayin kendinizi, ozellikle kollarinizla bir yere uzanma hareketini, mesela yuksek bi raftan bisey almak gibi, yapmayin. İyi iyilesmeler
Geçmiş gitmiş şükür. İnşallah tekrarlamaz kurtulmuş olursun böylece. Bir an önce ayağa kalkmanı diliyorumAçık ameliyat yaptılar 15 cm olduğu için kistim
Sondadan sonra ilk çişte biraz sızı oluyor ama sonrasinda bir problem olmiyor, korkmaBide sonta takmışlar açıyacak diye çok korkuyorum
İnşllah hanımlar tekrarlamaz yeniden, onun için de iğne verdi 1 ay, ve raporlu hap yazmışGeçmiş gitmiş şükür. İnşallah tekrarlamaz kurtulmuş olursun böylece. Bir an önce ayağa kalkmanı diliyorum
sontayı çıkarırkende acıyor muSondadan sonra ilk çişte biraz sızı oluyor ama sonrasinda bir problem olmiyor, korkma
sonda hala üzerinde mi? ben ameliyat biterken çıkarmışlardır diye düşündüm. benimkini çıkarmışlardı anestezi etkisindeyken, çıkış anını bilemiyorum o yüzdensontayı çıkarırkende acıyor mu
Ooff yaa acır o zamansonda hala üzerinde mi? ben ameliyat biterken çıkarmışlardır diye düşündüm. benimkini çıkarmışlardı anestezi etkisindeyken, çıkış anını bilemiyorum o yüzden
Geçmiş olsun, kurtuldun çok şükür Ben de 3 buçuk ay önce açık teknikle ameliyat oldum, şimdiye çıkarmışlardır sondanı ama merak edenler için yazmak istedim, jel gibi bir şey olduğu için etrafında çok kolay çıkıyor, saniyede asılıyor bitti gitti, acımıyor. Ameliyat yerindeki ağrı, rahatsızlık hissi ve acı da çok normal, 2-3 gün sonra o da kalmayacak.Ooff yaa acır o zaman
Canını yerim ya senin, sontayıda sana yazdıktan 3 saat sonra çıkardılar , şuan tek sorunum ayağa kalktığımda başımın dönmesi ve kulağımmın içersinde bir uğultu oluyor . Bide ayağa kalktığımda ameliyat yerim çok zonkluyor allahın izniyle bu günlerimide geçireceğimGeçmiş olsun, kurtuldun çok şükür Ben de 3 buçuk ay önce açık teknikle ameliyat oldum, şimdiye çıkarmışlardır sondanı ama merak edenler için yazmak istedim, jel gibi bir şey olduğu için etrafında çok kolay çıkıyor, saniyede asılıyor bitti gitti, acımıyor. Ameliyat yerindeki ağrı, rahatsızlık hissi ve acı da çok normal, 2-3 gün sonra o da kalmayacak.
CaGeçmiş olsun, kurtuldun çok şükür Ben de 3 buçuk ay önce açık teknikle ameliyat oldum, şimdiye çıkarmışlardır sondanı ama merak edenler için yazmak istedim, jel gibi bir şey olduğu için etrafında çok kolay çıkıyor, saniyede asılıyor bitti gitti, acımıyor. Ameliyat yerindeki ağrı, rahatsızlık hissi ve acı da çok normal, 2-3 gün sonra o da kalmayacak.
bide varis çorabı giydim bugün çıkardım onuda gecede uyuyamadım onun yüzündenGeçmiş olsun, kurtuldun çok şükür Ben de 3 buçuk ay önce açık teknikle ameliyat oldum, şimdiye çıkarmışlardır sondanı ama merak edenler için yazmak istedim, jel gibi bir şey olduğu için etrafında çok kolay çıkıyor, saniyede asılıyor bitti gitti, acımıyor. Ameliyat yerindeki ağrı, rahatsızlık hissi ve acı da çok normal, 2-3 gün sonra o da kalmayacak.
İçten içten acıyor ya ameliyat yerimGeçmiş olsun, kurtuldun çok şükür Ben de 3 buçuk ay önce açık teknikle ameliyat oldum, şimdiye çıkarmışlardır sondanı ama merak edenler için yazmak istedim, jel gibi bir şey olduğu için etrafında çok kolay çıkıyor, saniyede asılıyor bitti gitti, acımıyor. Ameliyat yerindeki ağrı, rahatsızlık hissi ve acı da çok normal, 2-3 gün sonra o da kalmayacak.