endometrial polip olan varmi.

nazlma

İnsanın hayatı, insanın hayalidir. (A. Gide)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2011
5.036
3.375
373
kizlar merhaba.bu konuyu acmakda cekiniyordum acikcasi ama mecbur kaldim.1 sene once doktora gittim ama derdimi tam anlatamadim,internetde arasdirma yapdim.bakdim tipki benim gibi baskalarindada vajinadan sarkan et beni varmis ve endometrial polipmis.acaba bendede omu?:44:doktora gitmeyi erteliyorum.aranizda boyle olan varmi.yardim ederseniz sevinirim:44:

kizlar aranizda boyle sorun yasayan varsa yazarsa sevinirim...........

...............................................

vajinadan sarkan etin polip oldugunu sanmıyorum bendede polip var. bende rahim flimiyle anlaşıldı yani rahmin taa içinde ulturasonda bile belli olmuyor

vajinadan sarkan etin polip oldugunu sanmıyorum bendede polip var. bende rahim flimiyle anlaşıldı yani rahmin taa içinde ulturasonda bile belli olmuyor

sence doktora gitmelimiyim ilrde dusuk yapmaya yol acarmi acaba...........

bu konuda baska bilgi ahib olan yokmuuuuuuuuuuuu

sence doktora gitmelimiyim ilrde dusuk yapmaya yol acarmi acaba...........

düşük yapmaya yol açıyor canım rahim içindeki polipler bebğin rahime yerleşmesine izin vermiyormuş sen yazdıktan sonra tekrar araştırdım netten cok nadirde olsa vajinadan dışarı sarkan poliplerde varmış tabiki gebe kalmak istiyorsan biran önce bir doktora gidip rahim flimi cektiemni öneririm

cevabin icin tesekkur ederim canim.zaten bende kizimdan once 2 tane dusuk olmusdu.o zamanda polipdi.offff ya simdi zaten yurtdisindayim derdimi nasil anlaticam hic bilmiyorum

cevabin icin tesekkur ederim canim.zaten bende kizimdan once 2 tane dusuk olmusdu.o zamanda polipdi.offff ya simdi zaten yurtdisindayim derdimi nasil anlaticam hic bilmiyorum

Merhaba bende de atni sorun maalesef. Cok yogun kanamalarimdan buktim ara kanamam oldu ve doktor biypsi aldi sonuc fonksiyonel polipmis. Yani bir zarari yOk kotuye cevirme ihtimali falan. Hemen ameliyati onermedi 3 ay bitunca dogum kontrol hapi kullanicam eger tekrar bi terslik falan olursa yani ara kanama vs ameliyatla alacagim dedi cunku cicuk dusunuyorum polipn orada olmasi da olumsuzluklara neden olabilir. Amelyat derken de histeroskopi yontemiyle 15-20 dk bir islem. Hakkimizda hayirlisi... Anladim ki hayatta olmaz olmaz diye bir sey yok simdiye kadar asla dhapi icmem dedim ustelik 3 senedir evliyim dogal yollarla korunduk. Ama tam da cocuk istedigim donemde hap kullanmaya basladim tedavi amacli. Doktoruma cok guveniyorum. Hamile kalirmisim hapi biraktiktan sonra sehir efsanelerine inanma dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…