- Konu Sahibi milkabeyaz
-
merhabalar bende sizinle aynı durumdayım 3 ay denedik hamile kalamadım bu ay doktora gittim sağda 5cm solda 3 cm büyüklüğünde çikolata kistim varmış sizin gibi bilgisayar başında araştırıp ağlayanlardanım ne yapacağımı bilemiyorum soğan kürüne başladım Rabbim yardımcım olsun doktor ilaç tedavisi verdi ama visanne diye bir hap bu ilaç dış gebeliğe sebeb olduğu için içmemeye karar verdim inşllh bende hamile kalabilirimMerhabalar, çocuk sahibi olmaya karar verip de kontrol için bir doktora gittiğimde sol yumurtalığımda çikolata kisti (5cm) olduğunu öğrendim. Doktor ameliyat olmaksızın çocuk sahibi olamayacağımı, ameliyat olduğumda ise yumurtalığıma ya da yumurta rezervlerime zarar gelme riskinin yüksek olduğunu ve gebelik için yüzde yüz garanti vermediğini söyledi. Daha önce anne olmamış ve anne olmak isteyen biri olarak dünyam başıma yıkıldı. Her iki durumda da beni çaresiz bıraktı. Doğal olarak ikinci bir doktora gittiğimde hemen gebe kalmamı önerdi. Ameliyatın düşünülecek en son çare olduğunu söyleyince kafam karıştı. Hangisinin doğru söylediğini anlamak için 3. bir doktora gittiğimde 2. doktorun söylediklerine aynen katıldı. 3. doktorum kontroller sonucunda (rahim filmi) yumurtalıkta ve tüplerde bir tıkanıklık olmadığını söyledi ve 3 aylık bir zaman diliminde normal yollardan gebe kalmamı önerdi. Bu olmaz ise ilaçla tedaviyi deneriz. Eğer bu da olmaz ise tüp bebek deneriz diyerek ameliyat sözcüğünü ağzına bile almadı. Doktorun bana verdiği 3.ay sonunda hamile kaldım şuan 7 haftalık hamileyim(maşallah). Eskiden internette çikolata kisti olup da hamile kalan var mı yada ameliyat şart mı diye saatlerce bilgisayar başında vakit geçirir ve ağlardım. Dün gittiğim kontrolde doktorum 3.aydan itibaren kistin yavaş yavaş dökülüp yok olacağını söyleyince çok sevindim. Şimdi benim durumda olupta saatlerce internette vakit geçirenlere umut olsun diye yaşadıklarımı yazmak istedim. Bol bol dua edin ve SOĞAN kürünü deneyin. Allah (cc) isteyen herkesin dualarını kabul etsin.
benim filmimde biri 49.1 mm yazıyor diğeride 30.1 yazıyor yani bu 5 cm ve 3 cm demekmimmlik kistler ameliyat edilmiyor 4 cm ve daha fazlası için ameliyat gerekiyor çikolata kisti hastaları bunu iyi bilir...
nasıl bir macun bende yapmak istiyorum hamile kalmak istiyorum lütfen yardımcı olunArkadaşlar bende 5 yıllık evliyim ve 7 senedir çikolata kistiyle uğraşıyorum,geçen sene doğum yaptım,bende hamile kalamıyordum ama ta ki çikolata kistimden dolayı macun kullanana kadar.çok araştırdım internette ve Van da macun yapan birsini öğrendim.O macunla hem kistim küçüldü ve hem de hamile kaldım.Kiste rağmen kendiliğinden hamile kalanlar da oluyor fakat,benimki macun sonrası oldu,gerçekten inanamamıştım.
zeynep kamilde hangi doktor yaptı ameliyatınızı acaba ?merhaba arkadaşlar
ben yaklasık 9 ay önce farklı bir başlıktada yazmıştım benimde çikolata kistim vardı üstelik 6 ve 5 cm.lik 2 adet
zeynep kamil hastanesinde ameliyat oldum ve iyikide orada oldum hasta profili kötü bazen ama dr.lar yumurtalıınıza zarar vermemek için her türlü hassaiyete dikkat ediyorlar ve ben ameliyattan 2 ay sonra hamile kaldım kistim varken 1 yıl denedim olmamıstı ilk gebelğim düşükle sonuclandı 6 ay sonra yani şimdi yeniden hamileyim :) dilerim sağlıklı bir şeklide devam eder sanırım çikolata kistinde önemli olan yumurtalık ve yumurtlama kalitesi ayrıca tüpler ve birde olumlu düşünmek tecrübeli insanlara emanet etmek kendini bende tavsiye ben hem açık hem kapalı ameliyat olmama rağmen şuan 2.hamileliğimi yaşıyorum allahım nasip ederse 8 ay sonra kucağıma alacağım darısı sizleirn başına sevgiler
Maşallah canım darısı başımıza ama benim tup bebekte bile şansım düşükmus kistten dolayı tüpümde şişme varKimse moralini bozmasın çikolata kistiyle doğal yollardan hamile kaldımmm
canım deme öyle onu Allah bilir hiç belli olmaz ne zaman olacağı inşşlh Rabbim en kısa zamanda nasip ederMaşallah canım darısı başımıza ama benim tup bebekte bile şansım düşükmus kistten dolayı tüpümde şişme var
Amin inşallah canimcanım deme öyle onu Allah bilir hiç belli olmaz ne zaman olacağı inşşlh Rabbim en kısa zamanda nasip eder
Can'ım sen hamile kaldın mı?canım deme öyle onu Allah bilir hiç belli olmaz ne zaman olacağı inşşlh Rabbim en kısa zamanda nasip eder
yok canım hamile değilimCan'ım sen hamile kaldın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?