- 26 Mayıs 2010
- 183
- 5
- 318
- 42
- Konu Sahibi milkabeyaz
Öncelikle geçmiş olsun.Bende de sol yumurtalıkta 3,5cm lik vardı 3 ay d.k hapı kullandım,yumurtalık rezevrleriyle ilgili kan testi yaptı,normal çıktı,sonra 3 ay çocuk denemesinde bulunduk olmadı.Ama doktorum ameliyatın adını bile anmadan bir ilaç verdi yumurta kalitesini arttırıcı,adetin 3.günü başlayıp 5 gün içiyorsun(seraphene)3 kutu kullan olmazsa gel dedi,Allah'a şükür 2.kutuda hamile kaldım,şimdi minik kızım 5 aylık
sakın umudunuzu yitirmeyin,inşallah Allah hepinize nasibeder...Bu arada kist hala duruyo ameliyatta kanamadan dolayı alınamadığı için offffff...gelsin haplar,tam gaz devam..
Allah bağışlasın öncelikle ya çocuk olsunda Allah sağlık versinde kist oluversin ne yapalım banada dr tek taraflı olduğu için ameliyatı düşünme dedi bekliyoruz bakalım inş Allah herkese nasip eder bu duyguyu ben umutsuzum ama hayırlısı tabi![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Allah bağışlasın öncelikle ya çocuk olsunda Allah sağlık versinde kist oluversin ne yapalım banada dr tek taraflı olduğu için ameliyatı düşünme dedi bekliyoruz bakalım inş Allah herkese nasip eder bu duyguyu ben umutsuzum ama hayırlısı tabi
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)