Endometioz(çikolata) kisti olup da hamile kalan var mı gerçekten?

zor bir süreç ama en önemlisi moralini yerinde tutmalısın
kimleri duyduysam tedavi sonrası cocuk sahıbı oluyorlar
tedavı surecı ınsanı cok gerıyo,guclu olmak lazım
hamıleyım ve senın ıcınde dua edıyorum
rabbım sanada nur topu gıbı bır bebek nasıp etsın ınsallahhh

slm benimde çikolata kistim var sağda 3 cm solda 2 cm sizdede kist olduğunu okudum. siz bu kistten nasıl kurtuldunuz kullandığınız bir ilaç var mı ?

merhaba tüp bebek denedik maalesef tedavi iptal oldu gelişme olmadı bende bir iki ay düşünmemeye karar verdim rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin , sağlıkla hayırla bebeğini kucağına almayı nasip etsin

Merhaba arkadaşlar, bende bir çikolata kisti hastasıyım..uzun süreden beri bu siteyi takip ediyorum..yazılanları okuduğumda zaman zaman moralim bozuluyor, bazende umut verici hikayeler ile mutlu oluyorum..4 sene önce laporoskopi ameliyatı oldum. henuz tekrarlamadı..6 aylık evliyim ve 32 yasındayım..tabi ki basından beri çocuk yapmak istiyoruz..bu ay klomen'e basladım..regl olmama 12 gün var, birazda olsun bu ay sonucunu merak ediyorum..biliyorum ki bu yol uzun, meşakkatli ve sabır gerektiren zor bir yol olacak..umarım bebek isteyen herkese Allah bu yolda yardımcı olur..
Bu arada kisti olup bebeği olan arkadaşlarımın hikayelerini okudukça mutluluktan gözlerim doluyor.

Arkadaşlar bende 5 yıllık evliyim ve 7 senedir çikolata kistiyle uğraşıyorum,geçen sene doğum yaptım,bende hamile kalamıyordum ama ta ki çikolata kistimden dolayı macun kullanana kadar.çok araştırdım internette ve Van da macun yapan birsini öğrendim.O macunla hem kistim küçüldü ve hem de hamile kaldım.Kiste rağmen kendiliğinden hamile kalanlar da oluyor fakat,benimki macun sonrası oldu,gerçekten inanamamıştım.

İlginç:)) benmde karnmda bebisim öldü hamike kalmak icin ugrasiyorum ama olmuo

saglıkla büyüt bebeğini Allah Saglıklı sıhhatli uzun ömürler versin canım macun u kaç ay kullandın anlatırmısın birde tel nosu veririmisin özelden bende arayıp görüşmek istiyorum rabbim hepimize şifa versin

bende bu rahatsızlıktan dolayı bir laparaskopi,bir de ameliyat oldum,olmaz olsaydım,hiç araştırmadan doktoru dinleyip yaptırdım,yumurta rezervini mahvediyormuş ayrıca da çözüm değil,tekrarlayıp duruyor.bende artık araştıra araştıra bir macun buldum çikolata kistini ilaçsız küçülterek yok ediyor diyordu kullananlar,tereddüt ede ede aradım ilgilenen kişiyi,o da ikna etti ve kullanmaya başladım,3 ya da 4 ay kulladım ve hamile kaldığım için bıraktım,bu kür yumurta rezervini de arttırıyormuş,bütün tahlillerimi sakladım,bu durumları yaşadığım için sizleri çok iyi anlıyorum,neyse ki net varda araştırıp bişeyler öğrenebiliyoruz,senin çocuğun olmaz diyen doktorlar bile olmuştu ama çok şükür Allah a bir oğlum oldu.Allah herkese nasip etsin.

merhaba macun aldığın kişinin tel numarasını verirmisin dr banada olmaz çocugun dedi bende ameliyat oldum maalesef kesşke olmasaydım yurta rezervim azalmış macunu aldığın kişi ile görüşmek istiyorum numarayı verirmisin tşk..

merhaba ben geçen hafta çarşamba günü laparoskopi oldum 9 yıl öncede açık ameliyat olmuştum olmamam gerekiyormuş yapışıklığa neden oluyormuş açık ameliyat yumurta rezervini etkiliyormuş 2010da tekrarlada kistim evlenince bebek istediğimiz için doğum kontrol hapını bıraktım büyümeyi engelliyordu en azından bu sefer gebelik gerçekleşmedi ama kist büyüdü son 1 ay beni çok rahatsız etti ağrılarım çok arttı 7 cmi geçmişti zaten ben tüp bebek için gittim dr a eşimin sperm testine falan baktı normal yolla hamile kalabilirsin dedi kararı bana bıraktı her durumu anlatarak bende laparoskopiye karar verdim idrara sıkıştığımda çok baskı yapıyordu artık bide yumurtalığını çürüttüğünü duydum bi kaç kişiden laparoskopiyle hem ağrımlarımdan kurtulacaktm hemde belki Allah kısmet ederse normal yolla gebe kalacaktım diye düşündüm.şimdi beklemedeyim:) Allahım tüm isteyenlere bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah hayırlısıyla..

canım,özelden mesaj atamıyorum,burda yazsam da olmaz sanırım,sen çikolata kisti çözüm kulübünden bulabilirsin sanırım,bulamazsanda yine haber et,ama inan olunca bana dua edeceksin

bu macun bi tek bana fayda sağlamadı sanırım

ya yanlış kullanıyorum ya bir şeyler eksik..

ben de 4 kutu kullandım ama küçültmek nere aksine büyüdü..

bilmiyorum..

arayın görüşün..

rica edrim bu macuna kimse inanmasn bizzat kullananlardanım inanmayın sakın gurubunda iki kişiyi yönetici yapmış değişik rumuzlarla veya isimlerle macunu kullandım kistim küçüldü hamile kaldım diyorlar ender saraçoğlunun soğan kürü konusunu açın yorumlarını okun hastanelik olan var 10tl değerindeki macunu 300tlye veriyolar bende denize düşen yılana sarılır misali yılana sarıldım zehiri çok fazlaydı adam yalancı yalancı yorum yapınca bana küfür etmişti ses kaydı duruyo sonra inkar etmişti sakın inanmayın o yılana sarılmayın yemin edrim ki hepsi para için kızlar benim 2cm kistim var iki ay kullandım sonra uğur adındaki satıcı kistin küçük kullanmasanda olur dedi sonra yine istedim bi umut işte akılsız kafam işte anlarsınız halden insan olduğu için inanmıştm yani öncedednde diyebilirdin zaten çözüm grubunda sürekli siliyolar guruptan kisti kullandım değişiklik yok desen siliniyosun bi kaç kişi daha kandırılmış iyice araştrın googleden İNSANLARIN YAPTIĞI SAHTE PARALAR GİBİİ DÜNYANINDA YAPTIĞI SAHTE İNSANLAR VARDR

Son düzenleme:
Arkadaşlar ne zamandır bu topiklere uğradığım yoktu.Görünce moral olsun diye yazmak istedim.Birinci oğlumda bende ameliyat oldum ama bir sonra ki ay yine çıktı 5 cm ameliyat oldum kontrole gittiğimde 3 cm olarak geri gelmişti.Ama ondan 1 ay sonra da kendiliğinden hamile kaldım.İkinci olumda da doktorlar yine olmaz dediler.ama soğan kürü eşliğinde oldu.Ümidinizi yitirmeyin ALLAHa sığının.Ben şu anda artık 3. kazaolmasın diye korunuyorum bile hali hazırda kistim 4. kez geri geldi.Darısı isteyenerin başına hamilelik çok özel bir duygu Allah herkese yaşatsın...

merhaba arkadaşlar
ben yaklasık 9 ay önce farklı bir başlıktada yazmıştım benimde çikolata kistim vardı üstelik 6 ve 5 cm.lik 2 adet
zeynep kamil hastanesinde ameliyat oldum ve iyikide orada oldum hasta profili kötü bazen ama dr.lar yumurtalıınıza zarar vermemek için her türlü hassaiyete dikkat ediyorlar ve ben ameliyattan 2 ay sonra hamile kaldım kistim varken 1 yıl denedim olmamıstı ilk gebelğim düşükle sonuclandı 6 ay sonra yani şimdi yeniden hamileyim :) dilerim sağlıklı bir şeklide devam eder sanırım çikolata kistinde önemli olan yumurtalık ve yumurtlama kalitesi ayrıca tüpler ve birde olumlu düşünmek tecrübeli insanlara emanet etmek kendini bende tavsiye ben hem açık hem kapalı ameliyat olmama rağmen şuan 2.hamileliğimi yaşıyorum allahım nasip ederse 8 ay sonra kucağıma alacağım darısı sizleirn başına sevgiler

Merhabalar, ben de hikayemi paylaşmak istiyorum. 14 yıldır çikolata kistimle birlikte yaşıyorduk:)) evlenip, anne olmak isteyene kadar bir sorunum yoktu. 4 kez tüp bebek denedim, hepsinde de sonuç malasef negatifti. Hem bedenen, hem ruhen hem de madden çok yıpranmıştım. Ameliyat olmaya ve bir de öyle denemeye karar verdim. İstanbul'da yaşamama rağmen, araştırmalarım sonucu, Prof.Dr. Murat Sönmezer'in buldum. Kendisi yeni bir yöntem bulmuş ve bu yöntemle yumurtalık rezervlerinin azalmadığını kanıtlamış. Kendisi muhteşem bir insan, güleryüzlü, insanın içini ısıtan, güven veren, umut veren harika bir insan. Ameliyattın 3.ayında hamile kaldım. Şimdi 11 haftalık oldu. Hem mutlu, hem şaşkın, hem mide sorunlarıyla uğraşıyorum. Bilseydim inanın daha önce amileyat olur, 4kez tüp bebek deneyip, o kadar üzülmezdim.
ikolata kistiyle annelik bitmeyecek - Hrriyet SALIK -YAAM

merhaba kızlar hamile kalınca bu konuya yazacağıma dair kendime söz vermiştim:) bir buçuk yıldır bebek istiyorduk eşimle kontrole gittik ve prolaktin yüksekliği çıktı 4 ay kadar tedavi oldum sonra birden fazla yumurta büyüterek şansı artırmaya çalıştık ama olmadı bir baktık yine prolaktin yükselmiş ona ek olarak birde çikolata kistim vardı başlarda 2cm falandı 6 cm e kadar çıktı benm moralim iyice bozulmuştu tabi çevremden sürekli hamile haberleri geliyordu daha da çok üzülüyordum hep dua ettim bıkmadan usanmadan en son doktora gittiğimde kistim 6cmlerdeydi aşılama yapmasını beklerken ameliyatsız olmıcak dedi ameliyat kararı aldık bu arada da eşimin spermiyogram testi yapıldı o da hiç iç açıcı değildi başka bir doktora gittik o yine boşuna uğraşmayın bu şekilde kesinlikle bebek olmaz dedi moralimi ve ruh halimi siz düşünün.bunlar olduktan tam 2 hafta sonra bir mucize oldu:)adetim sökülmedi o hafta ameliyat için tahlil röntgen mr falan çekilecekti hatta randevum vardı cumartesiydi.eşim dedi ki mr a girceksin nolur nolmaz gebelik testi yap ben de güldüm saçmalama ne gebeliği ameliyat olcam ben kist daha da büyüdü ondan sökülmüyor adetim dedim ama onu kırmamak adına aldık bir test.günün sıkıntısından bi duş almak için banyoya girdim duştan önce yaptım testi okadar eminim ki olmayacağından hiç önemsemedim.duştan bir çıktım gözlerime inanamadım silik bi çizgi vardı ve gayet net görünüyordu şoka girdim.hemen hastaneye gittik ve kanda betahcg tesi yaptırdım sonuç 701.92 idi yani hamileydim şu an 10. haftamdayım çok şükür inş rabbim isteyen herkese nasip eder Allahtan başka kimseye güvenmeyin hep dua edin O hiç bir duayı geri çevirmez herkese bebişli günlerr:)))))

Ne güzel canım Allah sağlıkla kucağında da almayı nasip etsin bende aynı durumdayım tüplerim açık hormonlarım normal eşimin sperm testi iyi adettin 21. günü umurtlama testi de yapıldı yumurtlamada var ama kistim 6 cm :26:

arkadaşlar merhaba,bende 3 adet çikolata kisti vardı. Ağrılarım sebebiyle doktora gittiğimde öğrenmiştim ve bu gittiğim doktorlardan 2 si kadın 2 si erkekdi.Kadınlar asla çocuğun olmaz eşin askerden gelsin(eşim askerlik yapıyor) 1 yıl deneyin olmazsa ameliyat demişlerdi.Yani o da küçük bi ihtimal falan filan...Erkek olanlar ise çok kafana takma mümkün olduğunca eşine ziyarete git demişlerdi.Ayrıca çokda internette araştırma yapma umudunu kırabilir,moralini bozabilir:) demişlerdi.Şuanda 7 haftalık hamileyim:) moral çok çok önemli.Aynı zamanda tatile çıkmak biraz insanlardan uzaklaşmak da lazım.Bebeğimiz tam böyle bir zamanda oldu:)

canım hayırlı olsun daısı başımıza
bende çevremden uzaklaşmak istiyorum
hergün aynı insanlar bebek yokmu diye soruyorlar
çok tuhaf hergün yok diyen bir kadına var mı diye sorulur mu ama soruyorlar
Rabbim sağlıkla kucağına versin inş.
bizlerede nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…