- Konu Sahibi milkabeyaz
-
çok sevimdim Allah sağlıkla kucağına almayı nasşp etsin benimde 3 tane kistim var biri endoymuş daha öncede ameliyat geçirmiştim endodan ama tüpler hareketsiz ve çok yapışıklık var dedi dr tüp bebek dahi olmadı geçen ay bu tüp bebek deneyeceğiz degerler normale dönerse :)
bende 3 aydır bu kistle uğraşıyordum.son kontrolümde kistin bittiğini söyledi doktorum.klomen tedavisine başladı,bununla birlikte 3 aydır glifor da kullanmaya devam ediyorum.prolaktinim yükselmişti dostinex le o da düştü şükür..
çikolata kisti olup da hmile kalanların olduğunu öğrenmek çok mutlu etti beni,çünkü bu hastalık ve tadavi süreci insanı çok yoruyor ve zaman zaman umutsuzluğa sevkediyor..
hamile olan arkadaşlarımı rabbim bir nefeste kurtarsın,allah analı babalı büyütsün inşşşşaaallaaahhhh
benim gibi bebek özlemi ile yanıp tutuşanlarında rabbim dualarını kabul etsin,kucaklarını boş koymasın innnnşşşşlaaaaahhhhhh
zor bir süreç ama en önemlisi moralini yerinde tutmalısın
kimleri duyduysam tedavi sonrası cocuk sahıbı oluyorlar
tedavı surecı ınsanı cok gerıyo,guclu olmak lazım
hamıleyım ve senın ıcınde dua edıyorum
rabbım sanada nur topu gıbı bır bebek nasıp etsın ınsallahhh
Arkadaşlar bende 5 yıllık evliyim ve 7 senedir çikolata kistiyle uğraşıyorum,geçen sene doğum yaptım,bende hamile kalamıyordum ama ta ki çikolata kistimden dolayı macun kullanana kadar.çok araştırdım internette ve Van da macun yapan birsini öğrendim.O macunla hem kistim küçüldü ve hem de hamile kaldım.Kiste rağmen kendiliğinden hamile kalanlar da oluyor fakat,benimki macun sonrası oldu,gerçekten inanamamıştım.
Arkadaşlar bende 5 yıllık evliyim ve 7 senedir çikolata kistiyle uğraşıyorum,geçen sene doğum yaptım,bende hamile kalamıyordum ama ta ki çikolata kistimden dolayı macun kullanana kadar.çok araştırdım internette ve Van da macun yapan birsini öğrendim.O macunla hem kistim küçüldü ve hem de hamile kaldım.Kiste rağmen kendiliğinden hamile kalanlar da oluyor fakat,benimki macun sonrası oldu,gerçekten inanamamıştım.
bende bu rahatsızlıktan dolayı bir laparaskopi,bir de ameliyat oldum,olmaz olsaydım,hiç araştırmadan doktoru dinleyip yaptırdım,yumurta rezervini mahvediyormuş ayrıca da çözüm değil,tekrarlayıp duruyor.bende artık araştıra araştıra bir macun buldum çikolata kistini ilaçsız küçülterek yok ediyor diyordu kullananlar,tereddüt ede ede aradım ilgilenen kişiyi,o da ikna etti ve kullanmaya başladım,3 ya da 4 ay kulladım ve hamile kaldığım için bıraktım,bu kür yumurta rezervini de arttırıyormuş,bütün tahlillerimi sakladım,bu durumları yaşadığım için sizleri çok iyi anlıyorum,neyse ki net varda araştırıp bişeyler öğrenebiliyoruz,senin çocuğun olmaz diyen doktorlar bile olmuştu ama çok şükür allah a bir oğlum oldu.allah herkese nasip etsin.
saglıkla büyüt bebeğini Allah Saglıklı sıhhatli uzun ömürler versin canım macun u kaç ay kullandın anlatırmısın birde tel nosu veririmisin özelden bende arayıp görüşmek istiyorum rabbim hepimize şifa versin
merhaba macun aldığın kişinin tel numarasını verirmisin dr banada olmaz çocugun dedi bende ameliyat oldum maalesef kesşke olmasaydım yurta rezervim azalmış macunu aldığın kişi ile görüşmek istiyorum numarayı verirmisin tşk..
merhaba kızlar hamile kalınca bu konuya yazacağıma dair kendime söz vermiştim:) bir buçuk yıldır bebek istiyorduk eşimle kontrole gittik ve prolaktin yüksekliği çıktı 4 ay kadar tedavi oldum sonra birden fazla yumurta büyüterek şansı artırmaya çalıştık ama olmadı bir baktık yine prolaktin yükselmiş ona ek olarak birde çikolata kistim vardı başlarda 2cm falandı 6 cm e kadar çıktı benm moralim iyice bozulmuştu tabi çevremden sürekli hamile haberleri geliyordu daha da çok üzülüyordum hep dua ettim bıkmadan usanmadan en son doktora gittiğimde kistim 6cmlerdeydi aşılama yapmasını beklerken ameliyatsız olmıcak dedi ameliyat kararı aldık bu arada da eşimin spermiyogram testi yapıldı o da hiç iç açıcı değildi başka bir doktora gittik o yine boşuna uğraşmayın bu şekilde kesinlikle bebek olmaz dedi moralimi ve ruh halimi siz düşünün.bunlar olduktan tam 2 hafta sonra bir mucize oldu:)adetim sökülmedi o hafta ameliyat için tahlil röntgen mr falan çekilecekti hatta randevum vardı cumartesiydi.eşim dedi ki mr a girceksin nolur nolmaz gebelik testi yap ben de güldüm saçmalama ne gebeliği ameliyat olcam ben kist daha da büyüdü ondan sökülmüyor adetim dedim ama onu kırmamak adına aldık bir test.günün sıkıntısından bi duş almak için banyoya girdim duştan önce yaptım testi okadar eminim ki olmayacağından hiç önemsemedim.duştan bir çıktım gözlerime inanamadım silik bi çizgi vardı ve gayet net görünüyordu şoka girdim.hemen hastaneye gittik ve kanda betahcg tesi yaptırdım sonuç 701.92 idi yani hamileydim şu an 10. haftamdayım çok şükür inş rabbim isteyen herkese nasip eder Allahtan başka kimseye güvenmeyin hep dua edin O hiç bir duayı geri çevirmez herkese bebişli günlerr:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?