- Konu Sahibi milkabeyaz
-
arkadasım ben ameliyat oldum ardından tedavi olmadan gebe kaldım ama düşük yaptım.şimdi ise 5 ay oldu yok kalamadım .rahat ol.olur Allah isterse
Arkadaşlar canlı örnekmi istiyorsunuz işte bennnn :)
2,5 cm.çikolata kistim var ilk gittim doktor çocuğun olmaz demişti ama dün öğrendiğime göre kan değerlerime bakınca 5 haftalık hamileyim.:)))
Ümidinizi kesmeyin çikolata kisti ile de hamile kalınıyor.
2 cm çok büyük değil ilaç tedavisi vermediler mi ben 2 ay önce oldu 15 cm ve 5 cm 2 tane vardı doktorum 6 , 8 ay içinde hamile kalabilirsin yoksa tüp bebek vs denemen gerekebilir dedi.. düğün tarihini bu yüzden öne almamız gerekti..
merhabalarr bende bu dertten laporoskopi oldum mm değil gerçekten cm malesef öyle.benimde bbiri 9 biri 8 cm di doktoruma sordum bu bildiğimiz cm m dedim aynen öyle dedicanım o 15 mm olmasın 15 cm demek nerdeyse bütün üreme organlarını kaplaması demek.
canım o 15 mm olmasın 15 cm demek nerdeyse bütün üreme organlarını kaplaması demek.
Arkadaşlar canlı örnekmi istiyorsunuz işte bennnn :)
2,5 cm.çikolata kistim var ilk gittim doktor çocuğun olmaz demişti ama dün öğrendiğime göre kan değerlerime bakınca 5 haftalık hamileyim.:)))
Ümidinizi kesmeyin çikolata kisti ile de hamile kalınıyor.
slm arkadaslar bende sizler gibi çikolata kistli bir hastaydım.bundan 11 ay oncesi 8 cm lık kistle hamile kaldım.hiçbir amelıyat ve ılac tedavi si kullanmadan ama sureklı doktor kontrolundeydım.we hiç beklemedıgım bır ay bir kere ilişki sonrası çünkü eşim şehir dısındaydı rahat oldugumuz stressız oldugumuz bı ay ben hamıle oldugumu ogrendım.rabbim ol dedıkten sonra kesınlıkle herşey oluo kesınlıkle morelınızı bozmayın .suan dunyalar tatlısı 2 aylık bır oglum war.rabbim sizlerede nasip etsin inş...
çikolata kisti olup olmadıgı nasıl anlaşılıyo arkadaşlar? benim sag ovalde 4.5 cm kist çıktı bebek
düşünüyoduk doktara gittik kist çıktı ama hiç çikolata kisti demedi bana ginera ilacını verdi ve adetinin 3
.günü tekrar gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?