Merhabalar,
Ocak 2009'da gittiğim doktor kontrolunde sol ve sağ yumurtalıgımda 3êr cmlik cikolata kitlerimin oldugunu ogrendim. Aslında hicbir sikayetim yoktu, sadece bazen reglim normalde az geliyordu o kadar, cektigim adet sancılarını da herkez benim kadar cekiyordur diye dusunuyordum o zamanlar. Doktor 4 ay Yasmin verdi, sonra da bırak ve hamile kalmaya bak dedi, zaten artık biz de istiyorduk fakat nisan'dan beri denememize ragmen olmuyordu, her yolu denedim, ates olctum, yumurtlama takibi yaptım, hep bir stres, sıkıntı.. Ben hep kistlere yordum, sonra sogan kurunu duydum, onu da yaptım 2 ay ama arka arkaya degil, adetimi daha yogun yasamamı sagladı, ve ben bana iyi geldigine inandım. ama sadece 2 kere yapabilmistim.
Sonra kasım ayına geldik.. doktorumu degiştirdim, zaten aylardır kanım ısınmamıstı, prof'tu ama sevmemiştim. Yeni doktor esimden de test istedi. ve esimin sonucları ile yıkıldık.. ne kadar agladıgımı anlatamam.. ona da caktırmamaya calıstım ama o da cok uzulmustu, hissediyordum.. doktor normal yolla olması bir mucize olur dedi.. olayı kabullendik, varikosel cıktı esimde, randevu aldık ameliyat için. ben de cok cok korkktugum halde rahim filmi için randevu aldım. Ve o ay, zaten olmaz diye hicbir takip yapmadım, hatta esim yurtdısına gidecegi için sadece o ay bir kere beraber olabilmistik.
ve inanılmaz bir sekilde ben HAMİLEYIMM!! (Maasallah:)
)
Suna inandım ki gercekten kendini rahat bırakmak lazım, hep derlerdi rahat bırak olur diye, evet aklın rahat brıak diyor ama bırakmak mumkun degil.. ben artık tedaviye baslayacagız zaten diye o ay gecirdigim tek rahat ayımdı.. ve Allahıma binlerce kere şükürler olsun ki tedaviye gerek kalmadan hamile kaldım.. insallah Allahım kucagıma almayı da nasip eder..
Sizlere tavsiyem, gerekli kosulları sagladıktan sonra rahat olmanız.. ne kadar zor beklemek cok iyi biliyorum.. ve insallah isteyen herkez en kısa zamanda bebişine kavusur..
ben bu sıkıntıları cekerken hep bu siteyi okuyordum, bazen umut buluyor, bazen umutsuzluga kapılıyordum ve gunum berbat geciyordu.. tanımadıgım kac kişi için gozyası doktugumu anlatamam.. o yuzden de sizlere sıkıntılarından kurtulduktan sonra yazmak, umut olmak istedim..
Sevgilerimle...