- Konu Sahibi denizkizi355
-
tşk ederim kimbilir senden başka da yazan yok zaten diğerleri şimdiden gezmeye başladılar sanırım artık nete girmiyorlar:)))))))))hadi hayırlısı, her şey istediğin gibi olur inşallah
aslinda iyi olurdu gerçi benden geçti artik yüzümde sislikmislik kalmadi bile ama yaptiracak arkadaslar alsin en azindan çabuk atlatir isinizin basina dönersiniz doktorunuza sorarak tabiki...
denizkızı sende endoliftingi araştırıyorsun. açıkcası bende senin gibi karasızım ne yaptıracağım konusunda. endolifting ile midfacelift in farkını öğrenmek istiyorum ama endolift yaptıran çok yok sanıırm. birkac doktora mail attım demiştin aldığın cvpları bilzede paylaşırmısın.bende 2 yöntem aarsında kara veremedim bir türlü. endolift 3-5 yıl diyorlar cidden okadar dayanırmı?CADIARZU.
mrb denizkızı endoliftingi 1tane yapan dediğin dr tunç tiryakimi? sanırım endoliftingdede iple asma değilde sarkan yerin yukarı çekilip dikilmesi.iple asmadan farklı gibi ama kalıcılıgı nasıl verilen ücrete değermi açıkcası şüphedeyim. sitede yaptıranda yokki soralım ona göre fikir olur bize. yeşilkelebek oytun beyden memnun demişsin öncesi sonrası resimlerini gördünmü? sen oytun beyle endoskobik yüz germeyle ilgili görüşmeye gittiysen bilgilendirebilirmiisn:uhm:
Merhaba arkadaslar öncelikler hepinize selamlar :) uzunn zamandir sabahlara kadar bu forumu takip ediyorum..Bana herbiriniz okadar büyük etkisi olduki anlatamam...birkac ay önce bir gögüs operasyonu gecirdim Tugrul Turana bu doktoru bu forumdaki arkadaslarin tavsiyeleri üzerine buldum gercekten mükemmel bir doktor yaptigi iste öyle..Sizler gibi sabahlara kadar arastirma icindeydim..gizli kahraman misali :))))) foruma yeni üye olabildim simdi endoskopik yüz genclestirme ameliyatini düsünüyorum Tugrul bey kesinlikle gerek olmadigini söyledi yasimdan cok ufak duruyorum fakat asiri kilo kaybi sgara ve stres gözaltlarimda belirgin cökmeler yaratti yanaklarimda asiri sorun yok..tek istedigim görüntü elimle sakaktan hafif bir dokunusla gerdigim görüntü..Bu cok basit bir istek gibi dursada ameliyatsiz hicbir yöntem aklima yatmadi ayrica botox da yaptirdim etkisi fazla sürmüyor göz altina almanyadaki doktorum dolgu yag vs hicbirseyi tavsiye etmiyor göz alti ameliyatininda risk tasidigini zamanla gözün asagiya cekilme yaptigini söylüyor...cok kararsiz kaldim endoskopik sakak germe ile göz alti kesisi olmadan istedigim görüntüye ulasabilirsem hemen ameliyata gidicem mail attigim 3-4 doktor var..cevaplarini bekliyorum sizlerle paylasacagim...
aynı şekilde şakaklardan hafif geilse sorunum kalkıcak ve yanaklara çok az bi dolgunluk yorgun ifademi yok edicek bende bunun için operasyona cesaret edemiyorum yaşım 27 eğer biraz para biriktireblrsem happy lift yaptrcm birde biraz mezolift takıldı aklıma bi doktora mail attım ve şakaklarda gerginlik sağlanablr dedi bakalm yüzyüze konuşmak gerekli..
benim annem yaptrdı orta yüz gerdirmeyi ben bi fark göremiyorum 4 5 ay oldu sanıyorum yaptralı alnındaki çizgiler duruyor hala :)
cevap gelirse bana da haber verir miin bende onu araştırıyorum şu aralar. Dr Roya Shargi diye biri var zuhal olcay filan ona gidiyormuş ona mail attım cevabı bekliyorum
dr lar operasyon sonrası prednol tablet 16 mm nıye vermıyorlar benım bıldıgım bu ılac odemı engellıyor drunuza sorun bence
5-10 gun kullanırsınız sıslıgınız olmaz ama dra sormadan sakın almayın haa
merhaba ben izmirde olduğum için gidemedim oytun bey e sitesinden yazışıyoruz sadece çok ilgili eve bilgili bir doktor. ben izmirde bir tek ulvi güner die bir doktor var o yapıyor endolift bir de istanbulda tunç tiryaki varmış doğru ama onlara mail attım pek cevap dönmüyorlar açıkcası ücreti de tek bir bölge 2.400 olarak söylediler. endolift 3 yıl diye bir söylenti var . endoskopik orta yüz germede ise 10 yıldan bahsediliyor. sen bilirsin ama endolift yaptıra hiç kimse karşım çıkmadı o kılçıklı ipler malesef endoliftte de var ve beni korkutuyor .... evt öncesi sonra resimleri gördüm yeşilklebek ve kimbilirim gayet hoştular.
Canım ya şişliklerinin hemen inmiş olması beni çok şaşırttı.benim nerdeyse 4 aya yaklaşacak daha yeni yeni geçti.doktorun gösterdiği fotoğraflarda da şişlikler 3 ay sonra geçmiş.hafta hafta fotoğrafladığı hastalar vardı.hepsi benim geçtiğim süreçten geçmiş.gözaltlarım dolgun.dudak çevresindeki çöküntüde yok.ama nebileyim beklentim çok yüksekti.genede çok çok iyi.benim sağ yanağımda ki çöküklük de canımı sıkıyodu.o konuda istediğim tam olmamıştı ama yağ enjeksiyonu yapıldı.2 hafta oldu yaptıralı.halen şişlik ler var.sağ yanağa daha fazla yapıldı.kaşlarımın uçları yukarı kaldırıldığı için kaş altlarımda kemiksi bi görüntü vardı.orayada yağ enjeksiyonu yapıldı.tam otursun bi o zaman mutlu olacam galiba.
bende endoskopik yüz germe oldum bugün tam 3hafta oldu benim...
senin yazdiklarini sürekli okuyordum :) tecrubelerini falan sabahlara
kadar sayfa sayfa okudum günler oldu sonunda bende oldum
ama sonuçtan tam anlamiyla mutlu kalmaman üzücü yani operationdan
sonrada enjeksiyon gerekebiliyor demek göz altlarin nasil peki dolgunmu?
benim 3hafta oldu ama öle sis yanaklarim yok eskisi gibi görünüyor
bi dudak çevresindeki çöküntü kalkti bide gözaltlarim dolgun çökme yok
3ay sonra bende son neticeyi paylasicam tabiki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?