endolifting yaptıran var mı????

dr lar operasyon sonrası prednol tablet 16 mm nıye vermıyorlar benım bıldıgım bu ılac odemı engellıyor drunuza sorun bence
5-10 gun kullanırsınız sıslıgınız olmaz ama dra sormadan sakın almayın haa

aslinda iyi olurdu gerçi benden geçti artik yüzümde sislikmislik kalmadi bile ama yaptiracak arkadaslar alsin en azindan çabuk atlatir isinizin basina dönersiniz doktorunuza sorarak tabiki...

aslinda iyi olurdu gerçi benden geçti artik yüzümde sislikmislik kalmadi bile ama yaptiracak arkadaslar alsin en azindan çabuk atlatir isinizin basina dönersiniz doktorunuza sorarak tabiki...

:))) hoşgeldin yeşilkelebek valla sen siteye girmeyince dedim ki sonuç kötü mü oluyor gittikçe diye korkmaya başlamıştım.neyse ki geldin. benim işyerinden 2 arkdaş ayrıldı o yüzden izin alamadım. 1-2 haftaya kadar en geç göüşüp karar vermiş olucam tam havalarda güzelleşti( olsun artık 1-1.5 ayımı feda edicem.doktorlar sitesinde bir doktor yazmış ki zayıf yüzlülerde şişlik daha az oluyor daha kolay günlük yaşama dönüyorlar diye acaba doğruluğpu nedir bilmiyorum ama kendimi öyle teselli ediyorum. yeşil kelebek sana bişey sorucam :))) kanal de de bihterin ablası rolünde bir kız var sanaırım o da endoskopik yanak kaldırma yapmış benim için dikkat edermisn eğer izleme şansın varsa ya da netten bakalbilirsn. bu arada son durumunu belirten foto koyabilirsin. bu arada nete daha sık gir lütfen sana ihtiyacımız var bak kimbilir ve ayhak da yok oldu:)))))

ne kadar kötü yazıyorum ben ya:))) kanal d de aşkı memnu die bir dizi var ordaki karakterden bahsetmeye çalışmştım:))):roflol:

canim biz yaptirdik basimizdan savdik hepimiz burdayizda forumda diliz özelden yazisiyoruz gene kopmadik yani buradan sorunuz olursa yardimci olurum geçirmis biri olarak iyi bakin kendinize öpüldünüz...kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
denizkızı sende endoliftingi araştırıyorsun. açıkcası bende senin gibi karasızım ne yaptıracağım konusunda. endolifting ile midfacelift in farkını öğrenmek istiyorum ama endolift yaptıran çok yok sanıırm. birkac doktora mail attım demiştin aldığın cvpları bilzede paylaşırmısın.bende 2 yöntem aarsında kara veremedim bir türlü. endolift 3-5 yıl diyorlar cidden okadar dayanırmı?CADIARZU.

merhaba blind_saw ben mail attım hem de görüştüm ama endolift uygulayan 1 doktor var o da çok fazla ücret istiyor iple asma gibi bir şey onun biraz daha gelişmişi sanırım çok dayanıklı olacağını zannetmiyorum bir de iple asma tekniklerini önermiyor doktorlar hem kalıcı değilmiş hem de yüze alınan bir darbe sonucu yüz şekli değişebiliyormuş.asimetri bozuklukları oluyor sanırım zaten hiç biri bana bişey yapmak istemiyor dolgudan başka... ben açıkcası şuan kararsız kaldım işyerinden fazla izin alamıyıorum alabilsem hiç durmam oytun idile gider endoskopik orta yüz germe olurdum hem çok gerçekci iyi bir doktor hem de yeşil kelebeğin amliyatını o yaptı gayet memnun. bence dikiş en sağlamı . hem dayanıklı hem doğal ücret konusunda da yardımcı olmaya çalışıyor. benim derdim izin işte .....

mrb denizkızı endoliftingi 1tane yapan dediğin dr tunç tiryakimi? sanırım endoliftingdede iple asma değilde sarkan yerin yukarı çekilip dikilmesi.iple asmadan farklı gibi ama kalıcılıgı nasıl verilen ücrete değermi açıkcası şüphedeyim. sitede yaptıranda yokki soralım ona göre fikir olur bize. yeşilkelebek oytun beyden memnun demişsin öncesi sonrası resimlerini gördünmü? sen oytun beyle endoskobik yüz germeyle ilgili görüşmeye gittiysen bilgilendirebilirmiisn:uhm:

merhaba ben izmirde olduğum için gidemedim oytun bey e sitesinden yazışıyoruz sadece çok ilgili eve bilgili bir doktor. ben izmirde bir tek ulvi güner die bir doktor var o yapıyor endolift bir de istanbulda tunç tiryaki varmış doğru ama onlara mail attım pek cevap dönmüyorlar açıkcası ücreti de tek bir bölge 2.400 olarak söylediler. endolift 3 yıl diye bir söylenti var . endoskopik orta yüz germede ise 10 yıldan bahsediliyor. sen bilirsin ama endolift yaptıra hiç kimse karşım çıkmadı o kılçıklı ipler malesef endoliftte de var ve beni korkutuyor .... evt öncesi sonra resimleri gördüm yeşilklebek ve kimbilirim gayet hoştular.

denizkızı tşk ederim verdiğin bilgiler için. bende yeşilkelebkle kimbilrin öncesi sonras resimlerini görmek istiyorum çünkü bende bu konuyla oldukça ilgiliyim ve yaptırmayıda düşünüyorum. benim 50 msj olmadığı için özelden gönderemiyorum. yeşilkelebek , kimbilir sizcede uygunsa özelden banada resim gönderebilirmisiniz rica etsem.

Merhaba arkadaslar öncelikler hepinize selamlar :) uzunn zamandir sabahlara kadar bu forumu takip ediyorum..Bana herbiriniz okadar büyük etkisi olduki anlatamam...birkac ay önce bir gögüs operasyonu gecirdim Tugrul Turana bu doktoru bu forumdaki arkadaslarin tavsiyeleri üzerine buldum gercekten mükemmel bir doktor yaptigi iste öyle..Sizler gibi sabahlara kadar arastirma icindeydim..gizli kahraman misali :))))) foruma yeni üye olabildim simdi endoskopik yüz genclestirme ameliyatini düsünüyorum Tugrul bey kesinlikle gerek olmadigini söyledi yasimdan cok ufak duruyorum fakat asiri kilo kaybi sgara ve stres gözaltlarimda belirgin cökmeler yaratti yanaklarimda asiri sorun yok..tek istedigim görüntü elimle sakaktan hafif bir dokunusla gerdigim görüntü..Bu cok basit bir istek gibi dursada ameliyatsiz hicbir yöntem aklima yatmadi ayrica botox da yaptirdim etkisi fazla sürmüyor göz altina almanyadaki doktorum dolgu yag vs hicbirseyi tavsiye etmiyor göz alti ameliyatininda risk tasidigini zamanla gözün asagiya cekilme yaptigini söylüyor...cok kararsiz kaldim endoskopik sakak germe ile göz alti kesisi olmadan istedigim görüntüye ulasabilirsem hemen ameliyata gidicem mail attigim 3-4 doktor var..cevaplarini bekliyorum sizlerle paylasacagim...

aynı şekilde şakaklardan hafif geilse sorunum kalkıcak ve yanaklara çok az bi dolgunluk yorgun ifademi yok edicek bende bunun için operasyona cesaret edemiyorum yaşım 27 eğer biraz para biriktireblrsem happy lift yaptrcm birde biraz mezolift takıldı aklıma bi doktora mail attım ve şakaklarda gerginlik sağlanablr dedi bakalm yüzyüze konuşmak gerekli..

cevap gelirse bana da haber verir miin bende onu araştırıyorum şu aralar. Dr Roya Shargi diye biri var zuhal olcay filan ona gidiyormuş ona mail attım cevabı bekliyorum

benim annem yaptrdı orta yüz gerdirmeyi ben bi fark göremiyorum 4 5 ay oldu sanıyorum yaptralı alnındaki çizgiler duruyor hala :)

benim annem yaptrdı orta yüz gerdirmeyi ben bi fark göremiyorum 4 5 ay oldu sanıyorum yaptralı alnındaki çizgiler duruyor hala :)

orta yüz germenin alındaki çizgilerle bir ilgisi yok canım. o yüzden fark göremiyorsundur.
Orta yüz germe, sadece orta yüzü (yani gözaltı ve üst yanakları ) toparlaya bi ameliyat.
annen alnı için bi operasyon yaptırmak istiyorsa, çok yanlış şey bir şey yapmış.

cevap gelirse bana da haber verir miin bende onu araştırıyorum şu aralar. Dr Roya Shargi diye biri var zuhal olcay filan ona gidiyormuş ona mail attım cevabı bekliyorum

alındaki kırışıklardan kurtulmak için alın germe yaptırmanız gerekliydi. Hatta botox ve dolgu yeter

Son düzenleme:

35'imden sonra yaptıracağım ameliyatı şimdiden araştırıyorum .

endolift tam olarak nasıl yapılıyor daha açıklayıcı yazar mısınız

Hala burda misin Ayhak, sen kime olmustun endoskopik germeyi, memnun kalmadin mi?

Yesil kelebek doktorun kimdi, memnun musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…