endolifting yaptıran var mı????

kızlar google a endolifting before and after yazın , sayfaların çevirisini yap ı tıklayın, çok güzel fotolar var, bilgi de verilmiş....endoskopiyle yapılıyo anladığım kadarıyla, kızlar siz de bi inceleyin , üzerine konuşalım olur mu?

amin...........:) az kaldı araştırmalarımızla doğru yöntemi bulucaz inşallah kızlarzemuszemus

ya kime yaptırsakki...
aslında biara hep biyerde toplanalım istda.
randevu ayarlayp birlikte gidelim...
ben tek başıma korkuyorum artık.

bilmiyorum ki istanbul nasıl olcak( endoliftle ilgili izmirde iyi doktor var ama geçici mi doktorlar da tam bişey söylemiyor inanamıyorum kimseye. orta yanak kaldırma daha kalıcı ama çok stresli ağır bir işlem bu yaşta o işlemlere girmek doğru mu çok korkuyorummm kızlar.....tam bi karar versek toplanırız da çok iyi olur

kızlar izmirde atay ataney var biz sitesini inceleyin iyi bir doktora benziyor.doktorlar sitesinden uzmanalara soru sormaya karar verdim. bakalım bilgi alıcam ama şu an anladığım endolift 1-2 yıl kalıcılığa sahip yani amliyat değil askı tekniği gibi ufak bi opraston ama endoskpik olan kalıcı imiş. ama korkutan bir ameliyat seçim yapcaz artık ...

denizkızı
ben neye karar verdim biliyomusun
yanak kaldırmayı endoskopik yaptırmıcam
çünkü tam kaldıramıyolar sanki
kaçtane before-after resmine baktıysam, heppsinni burun kenarı olduğu gibi
kalmış...

kaşlarımı endoscopic yaptırcam...

ne dersin? :uhm:

ben 10 sene evvel ameliyat olmuştum burundan
bikere yapıldı, kontrole bile gitmedim.
geçen bi uğradım, beni tanımadı haliylen
birazda sitem etti, niye gelmedin hiç diye.
aslında şehir deişikliği yapmıştım, o yüzden gidemedim bidaha...

neyse, çarşamba günü iş görüşmem var, ordan çıkıp kendi estetikçime gitçem
sorcam, onun pek endoskopik yapabildiğini sanmıyorum... ama yanak kaldırmayı sorcam.
çok baba biridir, asla yalan konşumaz... bakalım o nedicek...
sempatiksalakcinni
gittilkçe çirkinleşiyorum yaaa sempatiksalakcinni

canım sen resimde gayet güzel görünüyorsun üstelik yaşında çok genç ne gerek var 40ına gelince yaptırırsın.

zezetheone için öle ama ben dayanamıyorum artık. iyice kiloda verdim sıkıntıdan. aynaya bakamıyorum artık bişeyler yapmam lazım benim bu şkeilde 12 yıl daha (( endoskopik yanak kaldırma da yanak dolgunlaşıyo çizgiler tam gitmiyo ama herkeste çizgi mutlaka biraz vardır ondna olabilir. ben ne yaptrıcağımı bilmiyoru ama bu hafta bi kaç doktorla konuşup bi çözüm bulmalıyım yoksa deli olcam(((((((

hımm kaşların kalkcak alt kısımla mesafen biraz daha açılcak orası daha kötü durmaz mı orta yüz kısmı şakaktan olsa hem göz hem orta yyüz biraz gerilirdi.ben bu hafta doktora gidicem daha detyalı bilgi veririm.ikimizinde derdi yakın aslında yotgun yüz ifadesi çok sarkma yok ama bakalım ne dicekler((

bende endoskopik yüz germe oldum bugün tam 3hafta oldu benim...
senin yazdiklarini sürekli okuyordum :) tecrubelerini falan sabahlara
kadar sayfa sayfa okudum günler oldu sonunda bende oldum
ama sonuçtan tam anlamiyla mutlu kalmaman üzücü yani operationdan
sonrada enjeksiyon gerekebiliyor demek göz altlarin nasil peki dolgunmu?
benim 3hafta oldu ama öle sis yanaklarim yok eskisi gibi görünüyor
bi dudak çevresindeki çöküntü kalkti bide gözaltlarim dolgun çökme yok
3ay sonra bende son neticeyi paylasicam tabiki...

Canım ya şişliklerinin hemen inmiş olması beni çok şaşırttı.benim nerdeyse 4 aya yaklaşacak daha yeni yeni geçti.doktorun gösterdiği fotoğraflarda da şişlikler 3 ay sonra geçmiş.hafta hafta fotoğrafladığı hastalar vardı.hepsi benim geçtiğim süreçten geçmiş.gözaltlarım dolgun.dudak çevresindeki çöküntüde yok.ama nebileyim beklentim çok yüksekti.genede çok çok iyi.benim sağ yanağımda ki çöküklük de canımı sıkıyodu.o konuda istediğim tam olmamıştı ama yağ enjeksiyonu yapıldı.2 hafta oldu yaptıralı.halen şişlik ler var.sağ yanağa daha fazla yapıldı.kaşlarımın uçları yukarı kaldırıldığı için kaş altlarımda kemiksi bi görüntü vardı.orayada yağ enjeksiyonu yapıldı.tam otursun bi o zaman mutlu olacam galiba.

ayhakcığım senin şişlerininde geç inmiş olması beni biraz rahatlattı, açıkcası yeşilkelebek bende baya sonra ameliyat olduğu halde onun şişleri indi benim niye hala yanaklarım şiş diye korkuyordum, onun dışında göz altlarım doldu iyi görünüyor benim yarın tam 7 hafta olacak ağrım sızım hiç olmadı gibi birşey tek sinirimi bozan elmacık kemiklerimin şiş olması suratın görüntüsünü bozuyor, birde artık onun şişlikmi değilmi olduğunuda anlayamıyorum

evet 3ümüzde ayni ameliyati olduk ama sonuç ve sisliklerin durumu çok farkli bende ne kimbilir arkadasimdaki gibi çikikyanaklar nede sendeki gibi uzun kalici ödem yok hatta 1haftasona doktoruma gidince bana baya çabuk toparlaniyorsunuz demisti 3aya bile varmicak sizde dedi hakkatende dedigi gibi oluyor 3aya ben bunun izini tasimam ben kendimi kesinlikle yormuyorum yesilçay içip hergün bi parça balik yemege ve patates haslama yada kabuklu pirinç yiip vucudumu güçlü tutmaya çalistiriyorum ve çinkonun yaralari çabuk iyilestirici özelligi oldugunu bildim için zinc (çinko) kullaniyorum yani miral destegide aliyorum su saçtaki kesi falan dikisler kendini çabuk toplasin diye belki ondandir bende gergin deri var suan derim dergin yakanlar pek çikik deil ama yuvarlak yapisik bi halde demek eskidende böleydim sonuç o yuzden bole önceki yapimizla alakali galiba...

bak mesela agri sende olmamis pek bendeyse çok oldu ben ilk gün hele ecza dolabina döndüm duramiyordum agridan sabaha kadar igne yapildi artik hemsire kiz bikti bana son 1saatiniz kaldi 4 saatte bir yapiliyor demisti ben bekleyemeyip doktorumu ariyordum sonra bana baya güçlü igne yapildi oda 2saatte etkisini kaybediyordu hastaneden çikarken 50mg lik bi agri kesici yazmis doktorum dedim nolur yüksek doz verin dayanamiyorum sakaklarim sökülüyordu resmen agzim kirik gibi çenede agri vardi yanaklarda biri çivi çakiliyor gibi agri hissediyordum 2haftaya yakin agri kesici kullandim ben sizde olmamis o yüzden sanslisiniz yerimseniben

ayhak canım ameliyat sonrası senin üst dudagında bir tuhaflık oldumu, olduysa düzelmesi ne kadar sürdü, benim üst dudagım şiş ve üfleme veya dudak büzme gibi olayları kontrol edemiyorum, gargara yapamıyorum çünkü sıvıyı agzımın içinde ç.eviremiyorum

benim üst dudağım dahil yüzüm uyuşuktu.ama kontrol edememe gibi bi durum yaşamadım.hatta kafamın bir bölmüde uyuşuktu.saçımı taradığımda hissetmiyodum.ama 3 ay içinde geçiyo.ameliyat olduktan sonrada saçım çok fazla döküldü.ama sonradan toparladı.bu arada benim doktor endoskopik yüz germede çok tcrübeli biri.ağız içinden bi işlem yapmadı.çok önceden ağız içinden gözaltından ve şakaktan kesiler yapıyomuş.ama şimdi sadece şakak ve gözaltından yaptığını söyledi ki benimde öyle oldu.bende ödem çabuk geçsin diye ödem söktürücü bitki çayları falan içmiştim.ama sürecin normal hali 3 aymış.o yüzden sizin şişliklerin hemen geçmesine çok şaşırdım.doktor bana onlarca fotoğraf gösterdi.çoğu hastasını hafta hafta fotoğraflamış.hepsi benim yaşadığım süreçteki gibiydi.

benimde şişliklerim henüz geçmedi 7 hafta oldu elmacık kemiklerim top top duruyor ayrıca ağız içindende dikişlerim vardı dudağım ondan şiş herhalde.

bu ameliyatin bence bi kötü yani su agiz içindeki dikisler okdar engelliyor ki insani ben sayesinde 3haftadan beri 4kilo verdim gecen pazartesi tabi bugun cuma kimbilir gene ne kadar gitti eskisi gibi atistiramiyorum ki ahh bi duzelim verdiklerimi geri alicam tabi gezmekten tozmaktan yemege firsat kalirsa okdr biktim ki evde kapanali iyilesince ahdettim eve girmicem:)))

bende ya bıktım eve hapis olmaktan, süslenip püslenip gezmek istiyor canım allahtan havalar kötüydüde atlatması biraz daha kolay oldu, bu arada benim kirpiklerim dökülüyor sizdede oldumu, ayhak'ın sacı dökülmüş ama şimdi düzelmiş benimki de düzelir herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…